Canım çok teşekkür ederim onure oldumyalnız içinin tatlısından çok dışının kasesine bayıldım
açık konuşmak gerekirse çokta emek verdiğini düşünüyorum
ne maharetli hatunlar var ya kk da
elline sağlık başarılar dilerim yarışmada ki çok ta ihtiyacın olmayacak kanımca
Canım çok teşekkür ederim onure oldum
evet epey uğraştım gerçekten,kaseler zaten süper zevkli..
hem yapması hem yemesi:)
bide şöyle bi durum var,kaşıktan başka bulaşık derdi yok,kaseyide yiyoruz ayol
Teşekkür ederim canım:)
Sanıyorum benim huyum bu,farklı şeyler seviyorum
Canım buyur gel komşum ol başım üstüne:)
çok teşekkür ederim beğenmenize mutlu oldum
Canımmmmmmmmm
çok teşekkür ederimmm:))
ben o balonlardan daha neler neler yaparım bi bilsennn
teşekkür ederim canım,tarifin özelliği bu öyle yoğun yoğun hissetmiyorsun zaten çikolata tadını,ama kaseye gelince iş,bak ona bişey diyemem,bir içim su
ilahi canım ya bak bulaşık yok dedin ya hassas noktama dokundun
eline sağlık tekrardan
icine bu cikolatali sos yerine baska birseyde konabilir herhalde dondurma muhallebi vs. cikolatayi severim ama bu kadar cok geldi tabi benim fikrim :)
Canımsın güzel arkadaşım benimSenden böyle bir tarif ve sunum gelmesine şaşırmadım.
Çok iyi biliyordum ki yine harika birşey çıkacak ortaya ki sonuç ortada.
Ellerine emeğine sağlık canımmmm bayıldımmmm.
O kaseler bitirdi beni :)
oyy fıstığım teşekkür ederimmben kaselere bayıldımmm
çok güzel olmuşlar ellerine sağlık ablacım
Allah'ım suanda krize girdim :) o kaseler elimde olsa keşke :)
Harika görünüyor, ellerine sağlık
Teşekkür ederim canımellerine sağlık elossa cım..
çikolata kasesi benim çok kullandığım bir sunum şekli hiç üşenmeyip yapıyorum hatta başka şekilde de yapıyorum kase olanından değil başka sunum şeklimde var...çikolata başlı başına harika birşey zaten bir de şekil verip sunumu onunla yapmak daha da güzel oluyor.cidden uğraştıcı bir tercih yapmışsın tekrar ellerine sağlık
Canımsın güzel arkadaşım benim
Beğenmene çok ama çok mutlu oldum inan,Seni Çok Seviyorum
Ahh elossa ahhh... İnsanın canını böyle bol kalorili ve nefis şeylerden çektirmen hiç etik değil. Mahvedicem seniBaşarılar canım
Sen yaparsın da beğenmez miyim bayıldım hatta :)
Bende seni çok seviyorum canımmm
canım benimmm:)))
çok teşekkür ederim,Yakında bendesin biliyorsunn:))
bitanesin amaaaa
Sen de bana bunlardan yapıcaksın, hatırlatayım dedim
hep yapmak istediğim ama erinip yapmadığım bir tatlı yapmışsınşahane oolmuş bayıldımm Elossacımm ..oyum senin :80::80:bayram temziliğne başladım arada acıkınca gelip oy veriyimm dedimm..Yarışmada başarılar bu arada
Canımsınn çok teşekkür ederimm hayatımm
Ahh bende daha ne numaralar varda,yetişemiyorum işten güçten...Birde ev taşıdık onun yerleşmesiyle uğraşıyoruz çok fenayım vallahi:)
Oyun için sana en koamanından mmuuaaaahhhh
ben de yaklaşık 1.5 ay önce taşındımm hala tam yerleşemedimm..bir de taşındığım hafta tatile giidnceee hep uzadı..tatlı yarışmasına katılayım dedim ama daha mutfağım istediğim gibi düzenlenmedi..ev sıfır mutfağı nasıl yapmışlarsa bulaşık makinesinin yerine normal dolap koymuşlar tadilat işlerim uzun sürdü haliylee...yavaş yavaş toparlanırken şimdi de bayram temziliği girdi arayaa...hayırlı olsun canım yeni evinn yeni heyecanlara gebe olsun inşaallah..helal olsun vallaa hem taşınıp hem de yarışmaya sunum hazırlmak şapka çıkarıyorumm ablamsınn
Canım sende iyi günlerinde otur inşallahhh
Evet yerleşmek çok zor,düzenle düzenle bitmiyor...5. yıla yeni girdik ama bu kadar çok eşyayı ne akla hizmet almışız bilmiyorum..:)
ben diğer evimde yaptım sunumumu canım,kafaya koydum çünkü onu yapmayı,yapamazsam aklımda kalacaktı:)
Seviyorum seni ve çoookk öpüyorum hayatımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?