• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi Çikolata Kaselerinde Beyaz Çikolatalı Supangle Meyve Eşliğinde

Ellerine saglik canim cok lezzetli gorunuyor.. :56:

Ellerine sağlık canım, başarılar dilerim.:21:

Son düzenleyen: Moderatör:
Ellerine sağlık canım, başarılar dilerim.:21:
Çok teşekür ederim:16:
Sanada başarılar diliyorum :34::16:bu ara ailede tatlı bir telaş var yigenim doğum yaptı:16: tarifini gördüm ama tam anlamıyla bakamadım şimdi oraya dalıyorum canım:10::56:

Son düzenleme:
Hayirli olsun cnm.Saglikla,anali babali büyüsün:16:

Editörlügünde hayirli olsun cnm hemsom
:38:

Çok teşekür ederim:16:
Sanada başarılar diliyorum :34::16:bu ara ailede tatlı bir telaş var yigenim doğum yaptı:16: tarifini gördüm ama tam anlamıyla bakamadım şimdi oraya dalıyorum canım:10::56:

Ben de kendiminkini koşturmacadan zor yetiştirebildiğim için sizinkilere ancak bakabildim canım. Bi işe girişince nedense hep engel olacak başka şeyler çıkıyor ve istediğim şeye vakit ayıramıyorum. Bu benim kaderim sanırım :52:

Minik kuş da analı babalı büyüsün. Sağlıklı, uzun ömrü olsun :)

Son düzenleme:
Hayirli olsun cnm.Saglikla,anali babali büyüsün:16:

Editörlügünde hayirli olsun cnm hemsom
:38:
Aminnnn:16:çok teşekkür ederim hemşom benim:29:
Ben de kendiminkini koşturmacadan zor yetiştirebildiğim için sizinkilere ancak bakabildim canım. Bi işe girişince nedense hep engel olacak başka şeyler çıkıyor ve istediğim şeye vakit ayıramıyorum. Bu benim kaderim sanırım :52:

Minik kuş da analı babalı büyüsün. Sağlıklı, uzun ömrü olsun :)

Öyle oluyor canım :31:allah kolaylık versin bunlarda tatlı yorgunluklarımız olsun :29:aminn :16:

Son düzenleme:
ellerine saglik canim harika görünüyor :16: sunumda harika :56: ve emek isteyen bi tatli beni asar ben anca balonlari sisirip cocuklarla oynarim :1:
yarismada basarilar dilerim gamyoncum :48:

ellerine saglik canim harika görünüyor :16: sunumda harika :56: ve emek isteyen bi tatli beni asar ben anca balonlari sisirip cocuklarla oynarim :1:
yarismada basarilar dilerim gamyoncum :48:

Canım gelmiş :48:yaparsın sen ben inanıyorum helede çoçuklarla daha zevli oluyor dene :34:çok sağol canım benim:54:

bu tarifte çok güzel görünüyor cidden zor bir oylama olacak...
ellerinize sağlık:16:

Back
X