- 16 Haziran 2015
- 15
- 5
- 1
- 34
- Konu Sahibi begonyaa331
-
inşallah olur cnm benim arkadasımın iki cocugu var ve ikiside çikolata kistiyle oldu arkadasımda hala kist var her iki hamileliğide ikizdi ve esleri karnında öldu tek dogdular rabbim sanada nasip eder insallah bende cok istiyorum ama verecek olan rabbimmerhaba arkadaşlar ben yaklaşık 1 yıldır çikolata kistiyle yaşıyordum. ilaç tedavileri ve 2 aşılamayla çocuk sahibi olmayı denedim ama olmadı. kist iki taraflıydı ve gittikçe büyüyordu. geçen ay laporoskopi ile alındı kistlerim . doktor tüp bebek dedi kistlerimin tekrarlamaması için bir an önce hamile kalmalıymışım. doğal yolla da olabilir ama tüp bebekle işi şansa bırakmayalım dedi. biz bu ay denedik allah bu ya belki verir diye meleğimizi. şu an adetime 4 gün var ara ara sağ ve sol kasıklarda ağrım oluyor ve rahmimin tam ortasında bi ağırlık var sanki oturup kalkarken çok acıo bazen. Bütün bunlar psikolojik mi bilmiyorum ama bir bebeğimin olmasını çok istiyorum. Sizlere yazmak istedim belki yardım edebilirsiniz bana :)
evet cnm öyle allhım ne zaman ol derse o zaman olacak biliyorum :) umut işte böyle güzel haber duyunca çok mutlu oldum teşekkür ederim inşallah en kısa zamanda bana da sana da allah bir evlat nasip eder :)inşallah olur cnm benim arkadasımın iki cocugu var ve ikiside çikolata kistiyle oldu arkadasımda hala kist var her iki hamileliğide ikizdi ve esleri karnında öldu tek dogdular rabbim sanada nasip eder insallah bende cok istiyorum ama verecek olan rabbim
Mrb cnm ben artık doktorlarla arkadaş gibi oldum bu hastalık hakkında hep konuşuyordk kist varken düşük olasılığı yüksek oluyomş ama kistler küçükse aşılamayı düşünebilirsn ya da tüp bebek ben ameliyatı olmak zorundaydım artık ağrılardan uyuyamıyordum çünkü en son çare ameliyat bu hastalıkta zaten ama ameliyat da kesin çözüm değil hamile kalmak lazm yoksa tekrarlayabilir yani bu hastalık hem çocuğa engel oluyo hem de ilacı çocukbende de çikolata kisti var canım ama ben kendiliğinden hamile kaldım düşükle sonuçlandı. ameliyat olmayı hiç düşünmedim ama bilmiyorum. martta düşük yaptım hala olmadı nasip bakalım
benim öyle çok ağrılarım yok canım. zaten kistlerim sağ da 2 mm solda 3mm senin ne kadar dı?Mrb cnm ben artık doktorlarla arkadaş gibi oldum bu hastalık hakkında hep konuşuyordk kist varken düşük olasılığı yüksek oluyomş ama kistler küçükse aşılamayı düşünebilirsn ya da tüp bebek ben ameliyatı olmak zorundaydım artık ağrılardan uyuyamıyordum çünkü en son çare ameliyat bu hastalıkta zaten ama ameliyat da kesin çözüm değil hamile kalmak lazm yoksa tekrarlayabilir yani bu hastalık hem çocuğa engel oluyo hem de ilacı çocuk
benimkilerin biri 4 diğeri 8 cm di cnm baya büyümüştü çok ağrı yapıodu sonunda alındıbenim öyle çok ağrılarım yok canım. zaten kistlerim sağ da 2 mm solda 3mm senin ne kadar dı?
Yakaladım seniKızlar ameliyat olup hamıle kalan varmı aranızda?bende gecen ay ameliyat oldum
Canm sımdı tesadufen gordum yazdıgını:))))gözümden kaçmış demekki:)nasılsın?Yakaladım senitakıp ettiğim gönderi ya var var . Arkadaşım ameliyat oldu sonra tup bebek ikizleri 6 yaşında şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?