6 tane embriyo dondurttum o kadarı 5. güne ulaştı.Kaç tane embriyo dondurdunuz. Ultrasın da gördü daha yeni birhafta oldu bir sene önce de Hsg de yoktu
yok canım ilaç vermedi hamile kalmaya çalış diyor sanki çok kolaymış gibiBenim de kontrolüm kasımda siz ilaç kullanıyor musunuz kist için?
Rabbim ol derse olur canım umudunu yitirmeÇok geçmiş olsun ben bir kez ameliyat oldum sağ alındı sol bırakıldı en son profa gittim solda ki tüpünde kistten kaynaklı sıvı var dedi sizin sıvı yoksa tüp Bebek deneyin çünkü benim tüp bebek bile tutmazmş zehirli sıvı rahime aktığı için. Amh 2.77 den 1.88 düştü ama fsh 24-17 çıkıyor anlayacağınız fazla vaktim kalmadı sanırım
Transfer neden olmuyorsunuz6 tane embriyo dondurttum o kadarı 5. güne ulaştı.
Dua ediyorum. Ağrılarla yaşıyorum teşekkür ederimm siz nasıl ilerliyorsunuzRabbim ol derse olur canım umudunu yitirme
Valla canım ağrı bende de oluyor ama napim doktor dene dediDua ediyorum. Ağrılarla yaşıyorum teşekkür ederimm siz nasıl ilerliyorsunuz
Benim ki 7 cm oldu ve gittikçe yumurta rezervini düşürüyor. Yaşınız kaçValla canım ağrı bende de oluyor ama napim doktor dene dedi
8,5 cm yaşım 36 beterın beterı var yani :)Benim ki 7 cm oldu ve gittikçe yumurta rezervini düşürüyor. Yaşınız kaç
Tüp bebek denediniz mi .. demeyin öyle tüplerde sıvı yoksa ameliyatsız tüp bebekle şansınız hala var8,5 cm yaşım 36 beterın beterı var yani :)
valla canım henuz denemedım 6 ay dene dediler bu ay gidecegim devlet hastanesine yönlendirecek beni bilmiyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsinTüp bebek denediniz mi .. demeyin öyle tüplerde sıvı yoksa ameliyatsız tüp bebekle şansınız hala var
Amin inşallah şansınız bol olsunvalla canım henuz denemedım 6 ay dene dediler bu ay gidecegim devlet hastanesine yönlendirecek beni bilmiyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin
saol canım benim :)Amin inşallah şansınız bol olsun
Biz bebeği çok denemedik 2 ay deneyip olmayınca kist olduğunu öğrendim doktorum bu kistle hamile kalamazdın zaten dedi hormonlarıma tüplerime her şeye bakıldı eşimde de sorun yok ameliyattan sonra gebe kalınma olasılığı çok yüksek dediği için deniyoruz olmazsa tabi tüp bebeğe geçiş yapıcamTransfer neden olmuyorsunuz
Kafam o kadar karışık ki… Hem çikolata kisti gebeliğe engel olabilir diyorlar hem ameliyat sonra yumurtalık rezervim düşer, hamile kalman güçleşir diyorlar. Risk alıp ameliyat oluyorsun gebelik bir türlü oluşmayınca. Ameliyattan sonra da kist tekrarı oluşabilir, oluşmaması için bir an önce gebe kalmalısın diyorlar. Ama gebelik önleyici doğum kontrol hapı veriyorlar tedavi olarak. Tam bir paradoks anlayacağınız. Risk alıp hapı kullanmıyorum ama kist tekrar oluşur diye de ödüm kapıyor. Bu ameliyatı olup daha sonra hamile kalabilen var mı aranızda? Varsa ameliyattan kaç ay sonra hamile kalabildiniz?
Ne kadar güzel çok sevindim sizin adınıza olmaz demiyorum aslında olmazsa da çözümü var diğer yollara başvururuz artık. Teşekkür ederim tecrübenizi paylaştığınız içinSanırım başa bır bela hastalık adet olduğum günden berı hayat kalıtem düştü her adet günüme yaklaşınca psikolojik olarak yıpranıyordum. Halamda olan bır hastalık zaten genetık . Velhasıl bağırsak krampları ıle seyır gosterdı ılerkı yıllarda hatta crohn bıle dendı bırsuru Dr dan sonra endometrıozıs olarak tam teshıs kondu. Velhasıl evlendık hsg sonrası Dr laporoskopıde bır tüp tamamen tıkanık açamadım yapısıklık var dedi gebe kalman zor dedi ağla ağla derken yumurtlama testı ıle bır hafta sonra gebe kaldım. Uzatmak ıstemıyorm ılk doğum sezaryen oldum Dr bebek mucıze dedi çünkü kıst ıdrar yoluna kadar gıtmıs dedi ıyıce temızledı bebek ıstersen sakın korunma olmayadabılr dedi. 15 ay sonra gebe kaldım sonra uzun süre adette gormedım gerıledı üç yıl sonrada tekrar gebe kaldım ımkansız derken 3 kez anne oldu çok şükür . Ve en son sezeryanda Dr tuplerımı kesıp çıkardı yapısıklık tıkanıklık mucıze dedi ama almalıydı artık acılar çoğalacaktı. Sımdı ıyıyım olmaz demeyın hersey olur
Laparoskopikte kistiniz mi alındı ondan sonra mı hamile kaldınızSanırım başa bır bela hastalık adet olduğum günden berı hayat kalıtem düştü her adet günüme yaklaşınca psikolojik olarak yıpranıyordum. Halamda olan bır hastalık zaten genetık . Velhasıl bağırsak krampları ıle seyır gosterdı ılerkı yıllarda hatta crohn bıle dendı bırsuru Dr dan sonra endometrıozıs olarak tam teshıs kondu. Velhasıl evlendık hsg sonrası Dr laporoskopıde bır tüp tamamen tıkanık açamadım yapısıklık var dedi gebe kalman zor dedi ağla ağla derken yumurtlama testı ıle bır hafta sonra gebe kaldım. Uzatmak ıstemıyorm ılk doğum sezaryen oldum Dr bebek mucıze dedi çünkü kıst ıdrar yoluna kadar gıtmıs dedi ıyıce temızledı bebek ıstersen sakın korunma olmayadabılr dedi. 15 ay sonra gebe kaldım sonra uzun süre adette gormedım gerıledı üç yıl sonrada tekrar gebe kaldım ımkansız derken 3 kez anne oldu çok şükür . Ve en son sezeryanda Dr tuplerımı kesıp çıkardı yapısıklık tıkanıklık mucıze dedi ama almalıydı artık acılar çoğalacaktı. Sımdı ıyıyım olmaz demeyın hersey olur
Bence kist varken hamile kalmış sezeryan olunca doktor kisti de almış olmuş diye anladım. Sizin amh değeriniz kistiniz kaç cmLaparoskopikte kistiniz mi alındı ondan sonra mı hamile kaldınız
Yoksa kist varken mi?
Amh degerleriniz nasildi hamile kaldiginizda?
Bende de ayni sorun var ve ameliyat olmak istemiyorum, laparoskopik de olsa amh düşer diye endiseliyim
Amh 2.86 yaşım 33 olacak,Bence kist varken hamile kalmış sezeryan olunca doktor kisti de almış olmuş diye anladım. Sizin amh değeriniz kistiniz kaç cm
Ama değeriniz güzel aslında kistiniz kaç cm?Amh 2.86 yaşım 33 olacak,
Seneye gebelik düşünüyorum ama ameliyattan cok korkuyorum, evlilik olunca çocuk deneyecegim kendiliginden gebe kalanlari okuyup içimi rahatlatiyorum burada
Çünkü gittigim doktorların bircogu ameliyat ol demesine karşın yumurtalik kalitesinin de duseceginden bahsettiler.
Çok arada kaldım, bende bekleyip gormeye karar verdim.
Siz nasil bir süreç yaşadınız?
Allah isteyen herkese versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?