Çikolata kisti ameliyatından ne kadar sonra hamile kalabildiniz?

Rabbim ol derse olur canım umudunu yitirme

Transfer neden olmuyorsunuz
Biz bebeği çok denemedik 2 ay deneyip olmayınca kist olduğunu öğrendim doktorum bu kistle hamile kalamazdın zaten dedi hormonlarıma tüplerime her şeye bakıldı eşimde de sorun yok ameliyattan sonra gebe kalınma olasılığı çok yüksek dediği için deniyoruz olmazsa tabi tüp bebeğe geçiş yapıcam

Sanırım başa bır bela hastalık adet olduğum günden berı hayat kalıtem düştü her adet günüme yaklaşınca psikolojik olarak yıpranıyordum. Halamda olan bır hastalık zaten genetık . Velhasıl bağırsak krampları ıle seyır gosterdı ılerkı yıllarda hatta crohn bıle dendı bırsuru Dr dan sonra endometrıozıs olarak tam teshıs kondu. Velhasıl evlendık hsg sonrası Dr laporoskopıde bır tüp tamamen tıkanık açamadım yapısıklık var dedi gebe kalman zor dedi ağla ağla derken yumurtlama testı ıle bır hafta sonra gebe kaldım. Uzatmak ıstemıyorm ılk doğum sezaryen oldum Dr bebek mucıze dedi çünkü kıst ıdrar yoluna kadar gıtmıs dedi ıyıce temızledı bebek ıstersen sakın korunma olmayadabılr dedi. 15 ay sonra gebe kaldım sonra uzun süre adette gormedım gerıledı üç yıl sonrada tekrar gebe kaldım ımkansız derken 3 kez anne oldu çok şükür . Ve en son sezeryanda Dr tuplerımı kesıp çıkardı yapısıklık tıkanıklık mucıze dedi ama almalıydı artık acılar çoğalacaktı. Sımdı ıyıyım olmaz demeyın hersey olur

Ne kadar güzel çok sevindim sizin adınıza olmaz demiyorum aslında olmazsa da çözümü var diğer yollara başvururuz artık. Teşekkür ederim tecrübenizi paylaştığınız için

Laparoskopikte kistiniz mi alındı ondan sonra mı hamile kaldınız
Yoksa kist varken mi?
Amh degerleriniz nasildi hamile kaldiginizda?
Bende de ayni sorun var ve ameliyat olmak istemiyorum, laparoskopik de olsa amh düşer diye endiseliyim

Bence kist varken hamile kalmış sezeryan olunca doktor kisti de almış olmuş diye anladım. Sizin amh değeriniz kistiniz kaç cm

Bence kist varken hamile kalmış sezeryan olunca doktor kisti de almış olmuş diye anladım. Sizin amh değeriniz kistiniz kaç cm
Amh 2.86 yaşım 33 olacak,
Seneye gebelik düşünüyorum ama ameliyattan cok korkuyorum, evlilik olunca çocuk deneyecegim kendiliginden gebe kalanlari okuyup içimi rahatlatiyorum burada
Çünkü gittigim doktorların bircogu ameliyat ol demesine karşın yumurtalik kalitesinin de duseceginden bahsettiler.
Çok arada kaldım, bende bekleyip gormeye karar verdim.
Siz nasil bir süreç yaşadınız?
Allah isteyen herkese versin inşallah

Ama değeriniz güzel aslında kistiniz kaç cm?
Benim kistim çok büyük olduğu için alınmak zorunda kaldı. O boyutta bir kistle hamile kalmamın mümkün olmadığını söylediler. Ameliyat öncesi embriyo donduruyorsunuz kalitesi düşmeden. Onlar sizin garantiniz oluyor. Tabi doğal gebelik kadar güzeli yok bende bekliyorum işte ameliyat olalı daha 1,5 ay civarı olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…