igneyle çikolata kistinin ici bosaltiliyormus ve tup bebek yspiliyormuso nasil yapiliyor ki ?
ilacla tedavi oluyormus o boyutlarda.lutfen ihmal etmeyin ben cok uzgunum buyudugu içinhmmm evet sanki duymuştum öyle bişey. benimde cikolata kistim var ama küçük 2 cm
oyle bir şey oldugunu bilmiyordum canim hay Allah ya ameliyat olsam bu sefer amh zaten sinirdaBen de doktoruma önerdim bunu. Tedavi öncesi kisti aspire edelim diye. Ama enfeksiyon gelişirse yumurtaliği kaybedebiliriz dedi.
cok geçmiş olsun canim ne lanet bir şeymis bu kistSolda 3-4 cm. Ama daha önce laparoskopik olarak boşaltıldı. Sağda da 3 cm. Bu tarafta hem ameliyatla aldilar sonra tekrarladi sonra yine aspire edildi. Bu işlemler ameliyathane şartlarinda yapildi. Sadece aspire etmek için böyle şartlar sağlanmiyor galiba. Benim idrar yollarimda ve bağirsaklarimda yapişikliklar da yapiyor. Böbreğimde ve idrar torbamda da var kistler.
cok gecmis olsun cnm. idrar torbanda ve bobreginde de olduğu nasil anlasildi? benim sol yumurtalikta var ama benim hep sağ tarafta agrim olur. doktor karin boslugunda da olabilir ama ultrasonla goremeyiz dediSolda 3-4 cm. Ama daha önce laparoskopik olarak boşaltıldı. Sağda da 3 cm. Bu tarafta hem ameliyatla aldilar sonra tekrarladi sonra yine aspire edildi. Bu işlemler ameliyathane şartlarinda yapildi. Sadece aspire etmek için böyle şartlar sağlanmiyor galiba. Benim idrar yollarimda ve bağirsaklarimda yapişikliklar da yapiyor. Böbreğimde ve idrar torbamda da var kistler.
cnm ben varım, 7 cm di benimde aspire ettiler öyle tedaviye başladık, ama benim düşük oldu, aspire edilmesi yumurta üretimi için yumurtalığı rahatlattığını söylemişti doktorum.. hangi merkez ve doktor istedi?Hanimlar 9 cm boyutunda bir cikolata kistim var ve 33 yasindayim...tup bebek dr lari kistimi aspire edip tup bebek deneyeceklerini soylediler...icinizde bu durumda olan var mi? sizce bu sekilde bebek sahibi olabilir miyim? cok istiyorum anne olmayi... fikirlerinize ve deneyimlerinize ihtiyacım var
19 Mayıs Üniversitesi hastanesinde onerdiler canim ben de acaba ise yarar mi diye cok merak etmistim...cnm ben varım, 7 cm di benimde aspire ettiler öyle tedaviye başladık, ama benim düşük oldu, aspire edilmesi yumurta üretimi için yumurtalığı rahatlattığını söylemişti doktorum.. hangi merkez ve doktor istedi?
benimde 2 tüp bebek denememde kimyasal gebelik oldu19 Mayıs
19 Mayıs Üniversitesi hastanesinde onerdiler canim ben de acaba ise yarar mi diye cok merak etmistim...
peki senin düşük ile çikolata kistinin varlığının bir ilgisi var mi?
canim benim hayirlisi olsun inşallah en kısa zamanda saglikli hamilelik de yasarsin zor surecler maalesef ama zamani degil belki de ikimiz için debenimde 2 tüp bebek denememde kimyasal gebelik oldubi tane de kendiliginden kimyasal gebelik oldu doktor tüp bebekteki icin cikolata kistinin bi alakasi yok dedi sonucta yumurtalikta olan bisey ama yinede bununla ilgili kesin calismalar yokmuş malese.bazilarinin kistleri tuplerden rahme sıvı sızması filan yapailiyormus hatta bu yuzden tuplerini baglatanlar bile var Allah korusun. ama nasil tespit ediyorlar bilmiyorum
Sanmıyorum, çikolata kisti olup olumlu olan ve devam edende çok kişi var, ngs yaptırcam bu kez bakalım, doktor da sebep gösteremiyor, düşüğün bir çok nedeni olabiliyor.19 Mayıs
19 Mayıs Üniversitesi hastanesinde onerdiler canim ben de acaba ise yarar mi diye cok merak etmistim...
peki senin düşük ile çikolata kistinin varlığının bir ilgisi var mi?
evet cnm bencede cikolata kisti filan bahane. henüz zamani gelmedi. cikolata kistini oldugunu doğumda öğrenen insanlar bile oluyorcanim benim hayirlisi olsun inşallah en kısa zamanda saglikli hamilelik de yasarsin zor surecler maalesef ama zamani degil belki de ikimiz için de
canim beni cok korkmustu dr un bir tanesi bu kistle %99cocuk olmaz olsa da duser diye en azindan bu soylediklerin umit vericiSanmıyorum, çikolata kisti olup olumlu olan ve devam edende çok kişi var, ngs yaptırcam bu kez bakalım, doktor da sebep gösteremiyor, düşüğün bir çok nedeni olabiliyor.
Aspirasyon bana mantıklı gelmişti yaptırdım, lucrin depot var birde aylık oluyor, onu kullandırıp tedavi yapanlarda var, ama büyük önem taşıyan embriyonun sağlıklı olması..
Benim yumurtaliklarda hic bir agri yoktu. Adet dönemlerimde idrar problemim ve ishalim var. Tam teşhis ameliyatta konabildi.cok gecmis olsun cnm. idrar torbanda ve bobreginde de olduğu nasil anlasildi? benim sol yumurtalikta var ama benim hep sağ tarafta agrim olur. doktor karin boslugunda da olabilir ama ultrasonla goremeyiz dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?