çikolata kisti ile hamile kalanlar

aslında daha önce diğer hesabımdan yazmıştım çikolata kisti konulara. ama yine seve seve cvp veririm. ben bekarken ameliyat oldum ağrılara dayanamadığım için. tekrarladı hep. evlendim hemen hamile kaldım tüp bebek denemedim hiç. ameliyat olduğumda inanın hiç bir değerime bakmadım çünkü hiç önemsemedim. olup ağrısından kurtulmak istedim o kadar. hamile olmama rağmen şuan yine kistlerim var

Ben varım. Sol yumurtalığımda 5.5 cm çiko kistim var. 4.5 yaşında bir oğlum var tedavisiz Çok şükür. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşlh

Allah bağışlasın :) Peki ne kadar zaman sonra oldu acaba doğal yollamı oldu ve kist hala duruyor mu?

Allah bağışlasın :) Peki ne kadar zaman sonra oldu acaba doğal yollamı oldu ve kist hala duruyor mu?
Amin cnm. Evliliğimin 6. Ayında kontrole gittiğimde şans eseri öğrendim. 13. Ayında da hamile kalmıştım. Kist hala duruyo. Bu yıl da biri yeni olmak üzere 2 düşükle sonuçlanan gebeliğim oldu malesef ayrıca

Doktorum tüplere bakmış tı test fln almıştı eşimden benden 2014 yılıydı. Sorun yoktu. Sadece proxced plus ve preseed jel önermişti onu kullandık ve Rahim filmi çekinmiştim o ay hamile kalmıştım. Yani doğal yolla oldu çok şükür

gebelikte kaybolmadı mı ya da küçülme yok mu hiç

Peki kac ay da hamile kaldinix
Yukarıda yazdım ama söylüyüm yine cnm. Öğrendiğimde 6 aylık evliydim. O zmna kadar korunmuştuk zaten. Öğrenince de 7 ay geçti kür vs denedim fln doktorlara gittim derken 13. Ayda kaldım hamile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…