çikolata kisti ile hamile kalanlar

Merhaba hanımlar, benımde evlenmeden önce 2013 yılında 3 cm çikolata kistim vardı 2014te evlendim ve 1 sene sonra 2015 sonunda ilk denemede hemen hamile kaldım, Allah kısmet ederse oluyor diye düşünüyorum şimdi 2020 başı gibi ikinci için niyet ettik ama 2019 başında kontrole gitmiştim kistim 4 cm di bu sefer bu kadar şanslı olurmuyum bilmiyorum, sürekli tekrarlayan bi mantarım var rahım agzında yarada var temız çıkmıstı sonucum doktorum dondurmaya gerek yok akıntın cok tekrarlar yine yara dedi, bu mantar sık sık tekrar eder normal dogum yapmıssın dedi, tavsiyem hemen hamıle kal bu sefer sezeryan yaparız kıstıde alırız dedi, bende kıst 4 cm hamıle kalmamda sorun olmaz mı dedim %20 zorlar ama kalırsın dedi, kısmet ama ümitsizliğe kapılmayın kistlede tedavisiz hamıle kalmıstım Rabbim isteyince hepsi olur

Negüzel :) inşallah ikinci bebişinde bekletmez seni.. kaç yaşındaydın ozaman. hormonların falan normaldir heralde

Negüzel :) inşallah ikinci bebişinde bekletmez seni.. kaç yaşındaydın ozaman. hormonların falan normaldir heralde
Valla hormonlarıma baktırmadım hiç ama normaldır diye düşünüyorum bir sıkıntım yok, ilk hamile kaldıgımda 25 yaşındaydım, şuan 29 yaşındayım inşallah hepimizi bekletmez bebişler Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…