Bu iğneyi adet olmadan 10 gün önce vuruldum doğum kontrol hapı yada destekleyici herhangi bir ilaç vermedi adet olmadım hala belirti var ama 3 gün geciktim bı cogu adetliyken vulmus benim gibi olan varmı 1 kerelik bı igneydi bu başka olmadi ne kadar bı gecikme yapar
Zoladexi doktorum bana da adet olmadan 11 gün önce tek doz verdi. Hatta bana ne zaman adet olacağın belli değil dedi. Adetim de gecikmişti sizinki gibi. Başka bir ilaç da kullanmadım adet olana kadar.
Çikolata kistim var 5 yıldır evliyim doğal yollarla hiç hamile kalamadım yıllardır tedavi görüyorum ilk defa bu ay transfer olabildim tek embriyom oluşmuştu o da kimyasal gebelik oldu maddi manevi o kadar kötü durumdayım ki çok bunaldım umut veren hikayeleriniz ya da önereceğiniz iyi doktorlara açığım İstanbul-Edirne-Tekirdağ- Çanakkale gibi illerden
Zoladexi doktorum bana da adet olmadan 11 gün önce tek doz verdi. Hatta bana ne zaman adet olacağın belli değil dedi. Adetim de gecikmişti sizinki gibi. Başka bir ilaç da kullanmadım adet olana kadar.
Rica ederim Kistlerim hala duruyor bir dozla bu kadar etkili olacağını sanmıyorum. Çok inatçı bir hastalık malesef. Bence endişelenmeyin birkaç güne adet olursunuz. Benim yedi gün adetim gecikmişti.
Rica ederim Kistlerim hala duruyor bir dozla bu kadar etkili olacağını sanmıyorum. Çok inatçı bir hastalık malesef. Bence endişelenmeyin birkaç güne adet olursunuz. Benim yedi gün adetim gecikmişti.
Benim 4 cm çikolata kistim ve 0.1 amh 38 yaş neredeyse ümitsiz vakaydım 4 deneme de başarısız oldu çünkü çikolata kisti yumurtanın kalitesini etkiliyor kesinlikle ama çok şükür en çaresiz zamanda müthiş bir Dr ile karşılaştım ve ilk denemesinde tuttu zaten Dr un enerjisi ve doğru yönlendirmesi ve parana değilde gerçekten halden anlayıp canla başla destek olması da çok önemli
Nekadar tuzağa düştüm nekadar para kaybettim şimdi düşünüyorum da üzülüyorum
İlk defa bana bakınca para değil veya bir hasta değil de
Çaresiz umut arayan bir insan olarak gören doktora denk geldim
Bence acele etmeyin ve hemen güvenmeyin önce iyi gerçekten yardımcı olmak isteyen bir doktor bulun