- 3 Eylül 2020
- 864
- 426
- 103
- 36
Amin inşallah şu an hangi aşamadasın
Transferi oldum sonucum şükür pozitif ama keseyi göremedim henüz kalp atışı vs haftaya gidicem inş her şey yolundadır canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallah şu an hangi aşamadasın
Merhaba geçmiş olsun. Boğumlu çikolata kistim var 5-2=7cm sol yumurtalik kaplı olduğu için o tarafta yumurta büyümüyor baskılıyor tek tarafta sağdan yumurta geliyor .dört aydır topluyoruz .ondan önce de bir başarısız tüp Bebek var. Kiste hiç ellememeyi tercih ediyor kaç dr gittimse ayni skilde. Hala duruyor kist on gün önce dört ay toplanmış yumurta kardan çift embriyo transfer oldum şuan kanda pozitif gözüküyor maşallah. İnşallah ilerler. Ama ben bir senedir her ay iğne vurunmaktan neyse demeyeyim Cook şükür bu ay pozitif bakalım . Darısı isteyene Allah'ım hayırla sağlıkla
Amin inşallah bebeğini sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın devamı da çok güzel geçer inşallahTransferi oldum sonucum şükür pozitif ama keseyi göremedim henüz kalp atışı vs haftaya gidicem inş her şey yolundadır canımumutsuz olma benimde çift kistim vardı genetiksiz transfer oldum inş senin de olur embriyolog ve doktor seçimi de önemli tabi.İnşallah en kısa zamanda sen de pozitifi görürsün.mesela kardeşim çikolata kisti olmasına rağmen doğal yollarla gebe kaldı.tek başına gebeliğe engel olmadığını söyledi bana doktorlar ama bizim de olmadı.kısmet biraz da inş en kısa zamanda biz de bebeklerimize kavuşuruz
![]()
Amin inşallah bebeğini sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın devamı da çok güzel geçer inşallahbende biraz dinlenip yeniden devam etmeye çalışacağım bakalım
Çok teşekkür ederim Rabbim hepimize her şeyin en güzelini nasip etsinStres bitmiyor ki pozitif görsen de kese için bekledim 2 hafta toplam 3 kez kan verdim şimdi onun stresi.Ama Allah ol derse olur ben hep öyle dua ediyorum içimi ferahlatıyorum.Allah sağlıkla hepimize nasip etsin.Biraz dinlen bence de psikolojik olarak kendini hazır hissettiğinde denersin![]()
Hayır lucein nedir bilmiyorum.Çok geçmiş olsun canım her ay lucrin mi oldun? Kist yüzünden ben de kaç kez enfeksiyon geçirdim inş gebelik ilerler doğumda aldırırım diyorum ben de.ikinci çocuğu istememe rağmen kistten o kadar yıldım ki cesaret edemiyorum aynı acılara
Ne zaman oldunuz Transfer bizi ve sonuçların nelerTransferi oldum sonucum şükür pozitif ama keseyi göremedim henüz kalp atışı vs haftaya gidicem inş her şey yolundadır canımumutsuz olma benimde çift kistim vardı genetiksiz transfer oldum inş senin de olur embriyolog ve doktor seçimi de önemli tabi.İnşallah en kısa zamanda sen de pozitifi görürsün.mesela kardeşim çikolata kisti olmasına rağmen doğal yollarla gebe kaldı.tek başına gebeliğe engel olmadığını söyledi bana doktorlar ama bizim de olmadı.kısmet biraz da inş en kısa zamanda biz de bebeklerimize kavuşuruz
![]()
Transferiniz in günü nedir? Ve kan sonuclariniz nedir diye sormak istedim analsilmadi az önceki msjimTransferi oldum sonucum şükür pozitif ama keseyi göremedim henüz kalp atışı vs haftaya gidicem inş her şey yolundadır canımumutsuz olma benimde çift kistim vardı genetiksiz transfer oldum inş senin de olur embriyolog ve doktor seçimi de önemli tabi.İnşallah en kısa zamanda sen de pozitifi görürsün.mesela kardeşim çikolata kisti olmasına rağmen doğal yollarla gebe kaldı.tek başına gebeliğe engel olmadığını söyledi bana doktorlar ama bizim de olmadı.kısmet biraz da inş en kısa zamanda biz de bebeklerimize kavuşuruz
![]()
Transferiniz in günü nedir? Ve kan sonuclariniz nedir diye sormak istedim analsilmadi az önceki msjim
Ne zaman oldunuz Transfer bizi ve sonuçların neler
Transferiniz in günü nedir? Ve kan sonuclariniz nedir diye sormak istedim analsilmadi az önceki msjim
Hayır lucein nedir bilmiyorum.
Doğumda bende alsınlar diye düşünüyorum
Hayırlısı .yeniden çıkıyor dediler de kötü hastalık Allah vermesin kimseye bize deBende öyle düşünüyorum ağrılar insanı mahvediyor bir de zaten alsalarda yine çıkıyo Allah korusun ileride kötü hastalığa sebep oluyormuş doktor bana demişti çocuk düşünmezsen komple alırız temizleriz diye doğum sonrası ya da
E aramizda 13-14 gün var kese olması lazım değil mi. Ben daha on birincisi gundeyim transfer sonrası29 temmuzda transfer oldum canım pozitif çıktı ama kese görmedim daha stres bitmedi yani
E aramizda 13-14 gün var kese olması lazım değil mi. Ben daha on birincisi gundeyim transfer sonrası
Ayy umarım güzel haberler paylaşırsınız bizimleSalı gideceğim o zaman görürüm muhtemelen ama kalp atısı duyar mıyım emin değilim doktor randevumu geç aldım mecburen bir kaç gün işlerim yoğundu bir de belki kalp atısı duyarız diye bekledik geçen hafta gidebilirdim
Nu iğneler ne işe yarıyor bana hiç kullandırtmadı doktorMerhaba ben de de cikolata kisti var eylül de transfer olucam zoladex iğne verdi çarşamba günü reglimin 21. Günü ve zoladex olucam sonra regl olup 2. Gün gidicem trasnfer hazırlığına baslicaz bana lucrin vermedi dr muadili zoladex verdi zor bulunuyor diye zoladex te kurdan dan daha kalın iğne aşırı tedirgin oldum lucrin iğne olduğunuzda çok yan etkisi oldu mu zoladexle aynı sanırım
Vardır kuzum doktorun bir bildiği benimki amh düşüklüğü olduğu halde doktor doğal döngü diye ısrar etti ve 1yıl sonra anca transfer olabildim o da kimyasal olduYumurtlamayi baskilayacakmis eylülde 1 aylık yani transfer ayımda kisti baskilayacak odak noktalarını hafifletecek gibi bise dedi dr ama yan etkileri var biraz birde lucrinin iğne ucu daha iyiymiş ya zoladex çok fena hastanede yapacaklar zaten bana göbekten ama stres oldum bu iğne hormonları sifirliyormus menapoz gibi sonrs disardan hormon vererek dr un tamamen kendi kontrolünde olluyirmus bu baskilama ile ama ben korkuyorum keske normal döngü ile yapsaydı ama bunu yapicakmis