Bu adam şaka gibi, face den bilgi almak için ekledim, beni eklemiş, çikolata kistimi diye yazmış, hemen cevap yazamadım bir kaç gün sonra cevap yazdım.Adam bana bir fırça, hem ekliyorsunuz hem 5 gün sonra cevap yazıyorsunuz dedi, alttdan aldım, macun içeriği ne diye sordum , polen ve bitkisel kür dedi, fiyat ne dedim, siz beni arayın ona göre hastalığınızı anlayayım ondan sonra fiyat veririm dedi, ben de aramak istemedim, face den mesaj yazdım, şuan ki hastalığın durumunu anlattım, rahim filmi çekildimi açık mı dedi, çekildi, kapalı dedim, ne biçim cevap dedi, maşallah siz hem geç cevap yazıyorsunuz hem de telgraf gibi iletişim kuruyorsunuz dedi, hadsiz ve deli bence, size neden cevap yazamadığımın hesabını mı soruyorsunuz dedim, size ne ki dedim, siz eğer benden yardım istiyorsanız hemen cevap yazmalısınız dedi, sinirlerim oynadı, siz beni aşalamak için eklemişsiniz beni aşalıyorsunuz demez mi, benim işim gücüm yok, karın ağrısından hayatım mahvolmuş, tanımadığım insanı face den ekleyip dalga geçicem, adam paranoyak, akşam akşam ağrım varken bir de moralim bozuldu, yazarken sen beni ara vs gibi seviyesiz yazıyor, avukatından bir sözleşme gönderiyormuş ben onu imzalıyormuşum anlayamadım, falan falan, bu ne ya dedim.Bana kesinlikle güven vermedi, şifa olan var mı bilemiyorum.