Çikolata Kisti Olanların Tüp Bebek Süreci

Merhaba arkadaşım ,
Öncelikle geçmiş olsun. Benimde çift taraflı çikolata kistlerim vardı 5cm ve üzeri , tüp bebek denemem yumurta toplama süreci sonrası sonlandırıldı. Doktorum çikolata kistleri yüzünden yumurta kalitemin düştüğünü söyledi. Bana 6 aylık geçici menepoz tedavisi verdi . İlacı almadım Bile. Şuan 7 haftalık ikizlerime hamileyim :) nasıl mı oldu ?
1. kesinlikle günde ne kadar su içiyorsan bir kat daha fazla iç.
2. adetin başlaması ile soğan kürüne başla 7 gün
3. 7 günün bitiminde incir kürüne başla .
4. manevi destek olarakta hergün kenzül arş duasını okumanı tavsiye ederim . Elbette herşey Allah’ın izni ile. Rabbim sana da inşallaj nasip etsin
Soğan suyunu birçok kez denedim.maalesef etki etmedi bende. Su içmeyi arttırdım bu ara daha fazla içmeye çalışacağım.onun için inciri denemeye gerek var mı bilemedim. Ol deyince oluyor işte nasip

Merhaba arkadaşım ,
Öncelikle geçmiş olsun. Benimde çift taraflı çikolata kistlerim vardı 5cm ve üzeri , tüp bebek denemem yumurta toplama süreci sonrası sonlandırıldı. Doktorum çikolata kistleri yüzünden yumurta kalitemin düştüğünü söyledi. Bana 6 aylık geçici menepoz tedavisi verdi . İlacı almadım Bile. Şuan 7 haftalık ikizlerime hamileyim :) nasıl mı oldu ?
4. manevi destek olarakta hergün kenzül arş duasını okumanı tavsiye ederim . Elbette herşey Allah’ın izni ile. Rabbim sana da inşallaj nasip etsin
Çok sağol canım soğanı içtim kistlerde değişiklik yok suyu 2 litre net içiyorum inçirle duayı uygularım mUtlaka rabbim kucagına almayı nasip etsin 🙏🏽 Şuan kistlerin ne durumda

Merhaba arkadaşlar. Ben yıllardır çikolata kisti mağduruyum.bu kist en sonunda hidrosalpenks yaptı ve sol tüpüm alındı. Bu süreçte 1 kez tüp bebek denedim ve negatifi gördüm.ameliyat sonrası tekrar deneyeceğim ama benim sorum şu doktor geçici menapoz uygulamayacak.birçok kişide bu şekilde bir tedavi yöntemi denenmiş gördüğüm kadarıyla. Çikolata kisti olup hamile kalanlar tedavi sürecinde geçici menapoz uygulandı mı????????
Merhaba benim de cikolata kıstım war ocak 25 de tranferim olacak şuan 3 aylık geçici menepoz asamasindayim

Merhaba arkadaşım ,
Merhaba nerede yaptınız tedaviyi acaba bende aynı durumdayım 2. Denememde negatif sonuçlandi dün 😕 kısa protokol uygulandı hep ondan olduğunu düşünüyorum yol gösterirseniz mutlu olurum

Arkadaşlar heralde devlet hastanesi bu lucrin iğnesi geçici menepoz işleriyle hiç uğraşmıyor 2 kere tedavi oldum standart uygulama yaptılar herkese pişmanım yaptirdigim için 🙄

canım buraya tıkla benım hıkayemı oku sana bıraz yardımcı olur belkı bu süreçte bende 5 ay once yıne tüp denedim olmadı sımdı dınlenıyoorum bırazda virüs azalsın tekrar tüp denemem olucak
Kaç cm di kist acaba ?

Merhaba arkadaşlar. Ben yıllardır çikolata kisti mağduruyum.bu kist en sonunda hidrosalpenks yaptı ve sol tüpüm alındı. Bu süreçte 1 kez tüp bebek denedim ve negatifi gördüm.ameliyat sonrası tekrar deneyeceğim ama benim sorum şu doktor geçici menapoz uygulamayacak.birçok kişide bu şekilde bir tedavi yöntemi denenmiş gördüğüm kadarıyla. Çikolata kisti olup hamile kalanlar tedavi sürecinde geçici menapoz uygulandı mı????????
ameliyat öncesi yumurta toplattınız mı peki ? yedekte var mı embriyonuz

Ben varim.Banada uygulammadi o yuzden hic iicm rahat degil.Iki tarafta cikolata kistim var 2.5 cm civari.Rahim dinlendirme yapıldı gecen ay lucrin depot vuruldum.ama adet olmam icin yaninda hap verdi.yani menopoz uygulamadi.
menepoz için lucrin vurmuş , 1 ay sonunda adet olun diyemi verdi söktrücü yoksa , lucrini hemen vurur vurmaz mı kullanmanızı istedi?

canım buraya tıkla benım hıkayemı oku sana bıraz yardımcı olur belkı bu süreçte bende 5 ay once yıne tüp denedim olmadı sımdı dınlenıyoorum bırazda virüs azalsın tekrar tüp denemem olucak
kız yine burdayız ikimizde ahahaha :D

Arkadaşlar heralde devlet hastanesi bu lucrin iğnesi geçici menepoz işleriyle hiç uğraşmıyor 2 kere tedavi oldum standart uygulama yaptılar herkese pişmanım yaptirdigim için 🙄
çok geçmiş olsun... maalesef kısa protokolde bizlerde olumsuz sonuç çok fazla... doğru protokol ile devam edilirse genelde olumlu geçiyor. Özelde endometriozis konusunda donanımlı doktor seçmenizi tavsiye ederim.

menepoz için lucrin vurmuş , 1 ay sonunda adet olun diyemi verdi söktrücü yoksa , lucrini hemen vurur vurmaz mı kullanmanızı istedi?
Yaninda verdi vurur vurmaz cyno prognova hapini kullandim .hap bitince adet oldum.Ikinci kez vuruldu lucrin ve ayni zamanda transfer hazirliginia basladi adeti beklemeden.

Back
X