- 13 Eylül 2017
- 110
- 87
- 28
- Konu Sahibi prensess01
-
Soğan kürünü uygulayın sonraki ay hamile kalırsınız
Soğan kürü banada hiç fayda etmedi, ama ben bu ay hayıt tohumu içtim, adetime 4 gün var şuana kadar günlük sancılarım neredeyse Yok, adet dönemim de rahat geçerse size haber veririm kızlar ağrılı adet geçiriyorsanız denersiniz, kiste faydası olup olmadığını da doktora gidince öğreneceğim artıkSoğan kürünü uygulayın sonraki ay hamile kalırsınız
Nasıl kullandınız ve adetin hangi günleri kullandınız?Kisti de söküyor mu?Kızlar hayırlı günler, çikolata kisti olupta adet döneminde veya diğer zamanlarda sancı ve karın ağrısı çeken arkadaşlara bir tavsiyem var, hayıt tohumu suyu içmek bana çok iyi geldi, bu ay epey az sancılandım. Sıkıntı yaşayanların denemesini tavsiye ederim.
Adetimin ortalarında başladım geçen ay 3. günü falan sanırım, sabah ve akşam aç karnına aç içmeyi unuttuysam yemekten 2 saat sonra yarım çay kaşığı hayıt tohumunu ezerek 1 su bardağı su ile kaynatıp kaynadıktan en fazla 1 dk sonra altını kapatıyorsun, 10-15 dk demlendirdim, ılıyınca içtim, çok düzenli içememe rağmen fayda gördüm, kisti söküyor mu bilmiyorum dr a gitmeden bilemem küçülüp küçülmediğiniNasıl kullandınız ve adetin hangi günleri kullandınız?Kisti de söküyor mu?
Soğan kürü çok etkili kiste rağmen hamile kalma olasılığınız yüksek merak etmeyin.İlişki günlerine ve ilişki sonrası bir saat kalkmamaya özen gösterinMerhaba benim de çikolata kistim var 9 cm doktor ameliyat önermesi yumurtalıklara zarar verir diye bebek düşündüğümüz için bahara kadar kendiliğinden olmasını bekleyeceğiz sonra aşılama veya tüp bebek deneyeceğiz şimdilik soğan kürü yapıyorum çok yeni öğrendim ve beni neler bekliyor hiç bilmiyorum
Merhaba ben özel güngören hastanesinde yrd doç mustafa öner beye yaptırdım.iyi bir doktor tavsiye ederim.bikaç ay beklicez inşallah gebe kalırım.eğer gebe kalamazsam bende aşılama tüp bebek düşünüyorum.ama istanbuldaki tüp bebek merkezleri hakkında bilgim yok bahçeci iyimi ?merhaba ,
Benimde sol over 6 cm oldu sağ temiz şuanlık , şubat ayında kürtaj oldum bebeğin kalp atışları durduğu için 1 sene olucak hamile kalamadım .
Zaten tesedüfen öğrenmiştim kistin varlığını , çok doktor gezdim hiç biri ameliyat önermedi yumurta rezervine zarar vereceği için kiii amh değerim 5.4 ng/mL tüp bebek tedavisine başlayacağım mecbur , bahçeci dr cem çelik e gitmeyi düşünüyorum .
Siz hangi doktora gittiniz hangi doktor ameliyat yaptı acaba ?
Çok teşekkür ederim soğan kürünün yanında doktor progestan ve folik asit de verdi bakalım sonuç nasıl olacakSoğan kürü çok etkili kiste rağmen hamile kalma olasılığınız yüksek merak etmeyin.İlişki günlerine ve ilişki sonrası bir saat kalkmamaya özen gösterin
bahçeci iyimi ?
Kızlar hayırlı günler, çikolata kisti olupta adet döneminde veya diğer zamanlarda sancı ve karın ağrısı çeken arkadaşlara bir tavsiyem var, hayıt tohumu suyu içmek bana çok iyi geldi, bu ay epey az sancılandım. Sıkıntı yaşayanların denemesini tavsiye ederim.
merhabalar hayır tüp bebek tedavisi görmedim ama bir kez aşılama oldum, yumurta kalitemle ilgili bir bilgim yoktu taki cumartesi günü tahlil sonucumu alana kadar, değerim yaşıma göre epeyce düşük çıkmışMerhaba daha önce tüp bebek tedavisi gördünüz mü? Gördüyseniz kistin yumurta kalitesini azaltması kaynaklı daha az sayıda döllenme problemi yaşadınız mı?
merhabalar hayır tüp bebek tedavisi görmedim ama bir kez aşılama oldum, yumurta kalitemle ilgili bir bilgim yoktu taki cumartesi günü tahlil sonucumu alana kadar, değerim yaşıma göre epeyce düşük çıkmış(( kist epeyce tahribata sebep olmuş, femara ile tedaviye başladığım için bu ay çatlatma iğnemi oldum ve bekliyoruz, ancak doktorum 1 ay daha femara sonra belki 1 kez aşılama yapabilirsin istersen, ancak tüp bebek için gecikmemelisin dedi, takdir-i ilahi inşallah gerek kalmadan olur, olmazsa da ne yapalım rabbim bizler için en iyisini bilendir...
sizde de mi çikolata kisti var ?
Amh hormonunuz kaç çıktı acabamerhabalar hayır tüp bebek tedavisi görmedim ama bir kez aşılama oldum, yumurta kalitemle ilgili bir bilgim yoktu taki cumartesi günü tahlil sonucumu alana kadar, değerim yaşıma göre epeyce düşük çıkmış(( kist epeyce tahribata sebep olmuş, femara ile tedaviye başladığım için bu ay çatlatma iğnemi oldum ve bekliyoruz, ancak doktorum 1 ay daha femara sonra belki 1 kez aşılama yapabilirsin istersen, ancak tüp bebek için gecikmemelisin dedi, takdir-i ilahi inşallah gerek kalmadan olur, olmazsa da ne yapalım rabbim bizler için en iyisini bilendir...
sizde de mi çikolata kisti var ?
Amh hormonunuz kaç çıktı acaba
0,72 çıkmış yaşım 28, birimini hatırlamıyorum ama, benim yaşım için alt sınır 0,89 yazıyor sonuçta, benimki düşük çıkmışAmh hormonunuz kaç çıktı acaba
Çok iyi amh yumurta kalitesini çikolata kisti etkileyebiliyor diye biliyorum doktorunuz bir şey dedi mi3,26 çıktı
Allah kolaylık versin inşallah tedavinizden sonuç alırsınız, doktorunuz ne öneriyorSol yumurtalığımda 3.5 cm. İki tüp denememde de olgun yumurta sayım iyi olmasına rağmen döllenme oranı düşük oldu
değeriniz güzel maşallah3,26 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?