Çikolata kisti olup gebe kalamayanlar?

Be
Arkadaşlar ben ve tüp bebek tedavisini birlikte gördüğüm arkadaşlarımdan çikolata kistinizin arkasında yakınında diyerek opu yapılmadı siz tedavi görürken başınıza geldi mi ben geçen sene de tedavi gördüm yumurtaların hepsi toplanmıştı ben tek olsam çok sorun var derim de diğer iki arkadaştan birinde 4 folükül vardı toplanmadı diğerinde 8 folğkğlden 2 si toplandı siz tedavi gördüğünüzde böyle bi şey oldu mı ya da daha önce duydunuz mu

Benimde tüm yumurtalarım toplandı ama bir çoğu döllenmedi. Sanırım döllenmeyenler kistin etrafındakilerdi. Tabi sadece tahmin yürütüyorum. kistin oraya müdahele etmek istememiş olabilirler

Kızlar bendede endometriozis ve 5 cm kist vardı. 4 deneme ve iki kez düşük:KK43: sonrası şükürler olsun bebeğimi kucağıma aldım umut olsun sizlere diye yazıyorum umudunuzu yitirmeyin lütfen..

Arkadaşlar ben bu ay aşılama için tedaviye başladığımı yazmıştım. Bugün gittim 18-19-20ye ulaşan 3-4 yumurtam var. Doktor e2 testi istedi. Normal değerin çok üzerinde çıktı sonuç 3427 çıkmış ;( bu durumda aşılama yapmak tehlikeli. Aşırı uyarılma var dedi. Bence yumurta toplayalım ve tüp bebek için donduralım dedi böyle bir sıkıntı yaşayan var mı?

4 kere yumurta toplama işlemi oldu canım 3 farklı doktor yaptır 3ü de gördüğü ne kadar yumurta varsa topladı, hiç öyle bişey demediler
Çok sağol canım bir sürü ilaç aldım opu yapmadılar o zaman niye ilaçları verdiler çok üzgünüm ve yıprandım

Be

Benimde tüm yumurtalarım toplandı ama bir çoğu döllenmedi. Sanırım döllenmeyenler kistin etrafındakilerdi. Tabi sadece tahmin yürütüyorum. kistin oraya müdahele etmek istememiş olabilirler[/QUOTGeçen yıl da hepsi kistin oradaydı hepsi döllenmişti diğer arkadaşımın da 5 ve 2 cm lik kisti vardı ondan da toplamadı aşılama yaptı kız 1 aydır uzun protokol tedavide sadece aşılama yapıldı

Arkadaşlar ben bu ay aşılama için tedaviye başladığımı yazmıştım. Bugün gittim 18-19-20ye ulaşan 3-4 yumurtam var. Doktor e2 testi istedi. Normal değerin çok üzerinde çıktı sonuç 3427 çıkmış ;( bu durumda aşılama yapmak tehlikeli. Aşırı uyarılma var dedi. Bence yumurta toplayalım ve tüp bebek için donduralım dedi böyle bir sıkıntı yaşayan var mı?
Diğer folükülllerin boyutu kaç ki kaç tane saydı doktor baya yüksek e2 inşaallah tüp bebek iyi olur

Geçen ay tüp bebek tedavisi görmüştüm bu ay adetimin 21. Günü progesteron değerim 0,75 çıktı yani bu ay yumurtlamamışım. Benim gibi bu durumu yaşayan var mı acaba?

Geçen ay tüp bebek tedavisi görmüştüm bu ay adetimin 21. Günü progesteron değerim 0,75 çıktı yani bu ay yumurtlamamışım. Benim gibi bu durumu yaşayan var mı acaba?
Ben tüp bebekten sonraki aylarda hep sıkıntı yaşadım cnm. Ya yumurtlama çok geç oldu ya da olmadı. 3-4 ayda anca eski düzene döndü hep

Ben tüp bebekten sonraki aylarda hep sıkıntı yaşadım cnm. Ya yumurtlama çok geç oldu ya da olmadı. 3-4 ayda anca eski düzene döndü hep

Bu benim tüp bebek tedavisi gördüğüm merkezin beni delirtecek artık, tedavi sonrası düzensizlik olmaz diyip kapattılar. Demekki olabiliyor. Teşekkür ederim

Bende sali gunu opu oldum 22 yumurta almislar, degerlerim cok yuksek ve OHSS olmusum karnim.6 aylik hamilegibi cok sis ve cok agrim var. Embriyolar dondurulacak dedi dr bu sekilde transfer yapamayiz diyor. Hep bunlar cikolata kisti yuzunden. 4gundur agridan sancidan uyuyamiyorum bile. Allahim kimseyi sagligindan etmesin.

Adet oldum olalı hep deli gibi agrım olurdu. Yerlerde kıvranırdım. Lisede polikistik dedi doktor yasmin hap verdi kullandım küçülmüş dedi hapı kesti aradan yıllar geçti ama hep agrım oldu hayat dururdu benim için ilk.3 4 gün. Adetim çok duzensizdi .
24 yaşında başka bi doktora gittim bana çikolata kistin var 7 cm yumurtalıga yapışmak üzre acil alınması lazım dedi 3 doktora gittim 3 u de aynı şeyi dedi ve açık ameliyat oldum malesef . Ameliyattan sonra ağrılarım dindi adetlerim düzene bindi hamd olsun hiç günü şaşmaz . Ama doktor bana taa o zaman 6 ay içinde çocuk yap dedi ama ben evli degildim. Napiym sokağa çıkıp koca mi arayim kısmet 27 yaşında evlendim . 1 yılı geçti eşim korundu .

2 aydır korunmuyoruz ama bebiş yok . Eşim aşırı derecede kansız demir depoları boş vücudunda bütün vitaminler eksik folik asite kadar . Buna rağmen ilaçlarını içmez ağlarım iç diye . Çünkü ilişkiye girmeye gücü yok. Surekli isten gelir uyur haftasonu uyur . Yumurtlama günlerinde uyur beni sınır eder. Ben şu an için ondan kaynaklı diye düşünüyorum çünkü hiç doğru düzgün çalışma olmuyor . çokta korkuyorum kizlar . Her gün ağlıyorum esimin bu rahatlığına yasim 28 ne yapmalıyım sizce

Adet oldum olalı hep deli gibi agrım olurdu. Yerlerde kıvranırdım. Lisede polikistik dedi doktor yasmin hap verdi kullandım küçülmüş dedi hapı kesti aradan yıllar geçti ama hep agrım oldu hayat dururdu benim için ilk.3 4 gün. Adetim çok duzensizdi .
24 yaşında başka bi doktora gittim bana çikolata kistin var 7 cm yumurtalıga yapışmak üzre acil alınması lazım dedi 3 doktora gittim 3 u de aynı şeyi dedi ve açık ameliyat oldum malesef . Ameliyattan sonra ağrılarım dindi adetlerim düzene bindi hamd olsun hiç günü şaşmaz . Ama doktor bana taa o zaman 6 ay içinde çocuk yap dedi ama ben evli degildim. Napiym sokağa çıkıp koca mi arayim kısmet 27 yaşında evlendim . 1 yılı geçti eşim korundu .

2 aydır korunmuyoruz ama bebiş yok . Eşim aşırı derecede kansız demir depoları boş vücudunda bütün vitaminler eksik folik asite kadar . Buna rağmen ilaçlarını içmez ağlarım iç diye . Çünkü ilişkiye girmeye gücü yok. Surekli isten gelir uyur haftasonu uyur . Yumurtlama günlerinde uyur beni sınır eder. Ben şu an için ondan kaynaklı diye düşünüyorum çünkü hiç doğru düzgün çalışma olmuyor . çokta korkuyorum kizlar . Her gün ağlıyorum esimin bu rahatlığına yasim 28 ne yapmalıyım sizce
Gebelik için yumurtlamaya dikkat etmeniz gerekiyor ama çikolata kisti maaalesef kısırlık yapabiliyor ama bunun için doktora gitmeniz gerekiyor

Orada ben de yaptırdım memnun kaldım yumurtalarınız mı döllenmedi embriyo oluştu mu

Back
X