Çikolata kisti olup hamile kalan var mi

Zeyneptc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2022
443
106
33
24
Merhaba arkadaşlar benim sağ yumurtalık da 7 cm çikolata kistim var doktor zor hamile kalırsın dedi aranızda benim gibi olup hamile kalan var mi yada nasıl bir tedavi yöntemi kullandı hepinze teşekkür ederim şimdiden 🥰

Bence çok zor ama belli olmaz benimde 2.5 cm bardı doktor hamile kalırsın ama süreç uzar dedi tüp bebek yaptırdık ama arkadaşlarımdan çikolata kisti olup hemen hamile kalan var bir de ben soğan kürü uygulamıştım kistte küçülme olmuştu

Bende yıllardır çikolata kisti var . Her doktor aynı şeyi söylüyor hamilelik zor vs. Evli olmadığım için ameliyat önermiyorlar bana . O yüzden visanne diye bir ilaca başladım baskılamak için .

Bence çok zor ama belli olmaz benimde 2.5 cm bardı doktor hamile kalırsın ama süreç uzar dedi tüp bebek yaptırdık ama arkadaşlarımdan çikolata kisti olup hemen hamile kalan var bir de ben soğan kürü uygulamıştım kistte küçülme olmuştu
Bende kullandım bende ters oldu büyüdü herkes de farklı oluyor demek

Merhaba arkadaşlar benim sağ yumurtalık da 7 cm çikolata kistim var doktor zor hamile kalırsın dedi aranızda benim gibi olup hamile kalan var mi yada nasıl bir tedavi yöntemi kullandı hepinze teşekkür ederim şimdiden 🥰
merhaba, benımde 4cm ve 3,5 cm kıstlerim çıktı MR girdim fakat daha sonuçlarım çıkmadı. gebeliğe engel mi acaba 1 yıllık evliyim. bebek düşündüğümüz için gitmiştim ama bunlar çıktı çok uzugunum moralim bozuldu bana 6 ay doğal yolla takip ederiz olmazsa tüp bebek dedi :(

2 kez hamile kaldım 5 cm cikolata kistiyle, kızımı kaybettim ama oğluma sağlıkla kavuştum cok şükür, sıkıntı yumurta kalitesinde, kalite için vitamin kullanmak gerek, impryl maxijuno prowomen, promotil women gibi

merhaba, benımde 4cm ve 3,5 cm kıstlerim çıktı MR girdim fakat daha sonuçlarım çıkmadı. gebeliğe engel mi acaba 1 yıllık evliyim. bebek düşündüğümüz için gitmiştim ama bunlar çıktı çok uzugunum moralim bozuldu bana 6 ay doğal yolla takip ederiz olmazsa tüp bebek dedi :KK43:
Senin kistler küçük bence istersen başka doktor a git bende öyle yapacm yaşadığım şehirde iyi bir doktor Yok memleketim de var oraya gidecm bide şey duydum mfk yöntemini gıda takviyesiyle hamile kalan çok olmuş inşallah bende önümüzdeki ay alacm eş paketi ve adviktor çok tercih edilen bir doktor mesaj atım anlatım kistimi bende bir yıl olacak evliyim çocuk istiyoruz ama olmuyor falan dedim eş paketi ve adviktor önrdi

Senin kistler küçük bence istersen başka doktor a git bende öyle yapacm yaşadığım şehirde iyi bir doktor Yok memleketim de var oraya gidecm bide şey duydum mfk yöntemini gıda takviyesiyle hamile kalan çok olmuş inşallah bende önümüzdeki ay alacm eş paketi ve adviktor çok tercih edilen bir doktor mesaj atım anlatım kistimi bende bir yıl olacak evliyim çocuk istiyoruz ama olmuyor falan dedim eş paketi ve adviktor önrdi
Bugun MR sonuçlarım çıkıcak onları alıp başka doktora göstermek istiyorum. İnşallah gebeliğe engel durum yoktur. tüp bebek kolay değil bu devirde butçe gerekiyor bilmiyorum nasıl olacak çok moralım bozuldu :(

Bugun MR sonuçlarım çıkıcak onları alıp başka doktora göstermek istiyorum. İnşallah gebeliğe engel durum yoktur. tüp bebek kolay değil bu devirde butçe gerekiyor bilmiyorum nasıl olacak çok moralım bozuldu :KK43:
İnşallah iyi olur haber der et beni

İnşallah iyi olur haber der et beni
Geldim doktordan 5 adet var 7 cm en büyük olanı iki yumurtaligimida kaplamislar. Sagda yumurta gorunmuyor gibi dedi acil ameliyat olmali kistler temizlenip solda varsa eger yumurtalarin toplanmali diyor. 1 ay bile vaktin yok ne kadar yumurta alabilirsek o kadar iyi olur dedi. Baska uzman doktora yonlendirdi kist ve tup bebek uzerine bende her zaman yannda olurum dedi. Cocugunun olmamasi engel yoksa ameliyati bende yaparim ama yeni evlisin cocuk isteyin var dedi yumurta rezervimi etkilemis suan bile etkilemeye devam ediyor dedi 😭😭 tup bebekten baska carem yok dogal yolla olmicak

peki Zeynep ilkinde karın ultrasyondan mı bakıldı yumurtalıkların durumuna bende şüpheleniyorum da :KK43:
Bende adet olna kadar âdet olcakimisim gibi ağrı oldu ilişki sırasında çok kötü ağrıyor du sağ kasığım bunun için gittim altan muayene edildim orda fark edildi ultrason da beli olmuyor mr da çektirdim ve çikolata kisti olduğunu öğrendim ama şuan hiç bir ağrım Yok acaba küçüldü mü bilmiyorum

Geldim doktordan 5 adet var 7 cm en büyük olanı iki yumurtaligimida kaplamislar. Sagda yumurta gorunmuyor gibi dedi acil ameliyat olmali kistler temizlenip solda varsa eger yumurtalarin toplanmali diyor. 1 ay bile vaktin yok ne kadar yumurta alabilirsek o kadar iyi olur dedi. Baska uzman doktora yonlendirdi kist ve tup bebek uzerine bende her zaman yannda olurum dedi. Cocugunun olmamasi engel yoksa ameliyati bende yaparim ama yeni evlisin cocuk isteyin var dedi yumurta rezervimi etkilemis suan bile etkilemeye devam ediyor dedi 😭😭 tup bebekten baska carem yok dogal yolla olmicak
Yaaa Allah yardımcın olsun canım valla zor bir durum ama iyice araştır öyle ameliyat a karar ver ameliyat da yumurtalıklara zarar veriyor

merhaba, benımde 4cm ve 3,5 cm kıstlerim çıktı MR girdim fakat daha sonuçlarım çıkmadı. gebeliğe engel mi acaba 1 yıllık evliyim. bebek düşündüğümüz için gitmiştim ama bunlar çıktı çok uzugunum moralim bozuldu bana 6 ay doğal yolla takip ederiz olmazsa tüp bebek dedi :KK43:
Sonuçlar çıktı mı

Yaaa Allah yardımcın olsun canım valla zor bir durum ama iyice araştır öyle ameliyat a karar ver ameliyat da yumurtalıklara zarar veriyor
Evet yeni gittigim doktorda oyle dedi ameliyati kesinlikle onermiyorum dedi tekrarlayan birseymis zaten heleki yasim genc ve cocugum yok

Sonuçlar çıktı mı
Evet ilk gittigim hastane beni cok kotu etkiledi bana yumurtaliklarimda yumurta kalmadigini acil ameliyat olmam gerektigini ve tup bebekten baska hamilelik olmicagini soyledi. Onlara devam etmedim yeni dojtor arayisina girdim ve buldum tekrar muayene oldum ve dogal yolla hamile kalabilcrgimi soyledi cok sevindim. Direk amh baktilar gayet guzel sonuc cikti yumurtaliklarimda sıkıntı yok diger doktorun neye dayanarak olmadigini soyledi bilmiyorum yarinda hsg cekilcek canim tuperimde tikaniklik varmi ona bakilacak

Back
X