Hmm bende ameliyati hic dusunmedim zaten hicbi doktor da bahsetmedi ama suan bahsediyo cunku kistim hamileligimi ilk ogrendigimde 10cm olmustu suan ne alemde hic bilmiyorumBenim 4,5 cm evet rahim filmi çektirdim bir tane benimde benimde ilk zaman küçüktü ama son zamanlarda büyüdü aşırı mide bulantısı yapıyor bende de , ameliyat hiç düşünmedim rezervleri düşürdüğü için. Bende evlendim 3 at sonra başladım doktor doktor gezmeye ilk yara dondurdum iki kere sonra kist için uğraşmaya başladık MR falan da en başında çekildim çikolata kisti olduğu anlaşıldı zaten sonrasında . Ekim’de 2 sene olacak inşallah evleneli ama bu kadar düşünmemiştim kistin engel olabileceğini . Eşim test yaptı ilk gözlem muayenesinde doktor sanki varis var dedi test istedi sayı iyi geldi ameliyata gerek Yok dedi daha sonra son aşılamada canlı sayısı azmış öyle raporlandı . Şimdi işte doktor ameliyata gerek Yok dedi ama demekki varmış ve bizim için tam 9 ay zaman kaybı oldu 3 ay denemeler geçti derken şimdi 1 sene oldu . Cumartesi hem eşim için hemde tüp bebek için görüşme yapıcaz bakalım . Şimdi bir doktora bağlı kalmanın ne kadar yanlış olduğunu anladım . Hayırlısı herşeyi hakkımızda