Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çikolata kisti olup ilaçla iğneyle hamile kalan var mı??
Benimde bi arkadasim sogan suyu iciyo hatta icti 15 gun Sonra aslan pencesi icecekmis bakalm onun kisti yok ama bi sorun olmadigi halde hamile kalamaiyo.benm hem kistim var hemde tupleri tikali iki tupumde acilmadida o yuzden tup bebek dediler direk
Benimde bi arkadasim sogan suyu iciyo hatta icti 15 gun Sonra aslan pencesi icecekmis bakalm onun kisti yok ama bi sorun olmadigi halde hamile kalamaiyo.benm hem kistim var hemde tupleri tikali iki tupumde acilmadida o yuzden tup bebek dediler direk
Canm zaten bu ay basliycam diye gittim ama tekrar uzadi bidaki aya kaldi buyuk ihtimal adet gunu baslaniyo ya. Zaten tedavi gormeden 1 sene denedm olmadi bu saatten sonra da olmaz bu kadar sorun varken doktor tup bebekteki sansimi %25 dedi ben onu olsn diye dua ediyorm
Canm zaten bu ay basliycam diye gittim ama tekrar uzadi bidaki aya kaldi buyuk ihtimal adet gunu baslaniyo ya. Zaten tedavi gormeden 1 sene denedm olmadi bu saatten sonra da olmaz bu kadar sorun varken doktor tup bebekteki sansimi %25 dedi ben onu olsn diye dua ediyorm
İnss ins allah soylwtmistir umarm ikiz olmasini cok istiyorm biliyorm herseyi cok zor ama nebiliyim tekseferde olursa.neyse hemen kapilmamak lazm rabbim hayirlisini sagliklisini versin insallah hepimize