Çikolata kisti olup klomen kullananlar etkileri ve sonuçları

merhaba canım biliyorum merak edeceğini ama moralim çok bozuktu giremedim. pazartesi günü hastaneye gitmeye hazırlanırken simsiyah bi akıntı geldi adet oluyorum diye gitmedim o gün boyu devam etti dün de aynı simsiyahtı bir türlü kırmızılar gelmedi. bu gün kırmızı gelmeye başladı doktora gittim düşük olabilir dedi b hcg bakalım dedi aşırıda ağrılarım vardı bel kasık sırt bunları da anlattım. saat 3 te sonucum çıkacak haber veririm. bu ay dinleneceksin iğnelerin etkisi devam ediyo çünkü şansın bu ay yüksek dedi.. tekrar umutlandım bakalım :(

ooo üzüldüm arkadaşım yaaa napalım canımız sağolsun Allah herzaman umut edecek bişey veriyo bize yoksa hayat çekilmezdi inşallah bu sefer tutar canım. geçmiş olsun haberlerini bekliyrm.

ooo üzüldüm arkadaşım yaaa napalım canımız sağolsun Allah herzaman umut edecek bişey veriyo bize yoksa hayat çekilmezdi inşallah bu sefer tutar canım. geçmiş olsun haberlerini bekliyrm.

sonucum çıktı negatif :( sevinemedimde üzülemedimde bu ay boş geçecek bakalım inşallah umudum hala var...

sonucum çıktı negatif :( sevinemedimde üzülemedimde bu ay boş geçecek bakalım inşallah umudum hala var...

inşallah canm bu ay olur belki bi defada olmuyo evet ama her ay bizi hamileliğe yaklaştırıyo bence umudunu hiç kaybetme. inşallah bu ay güzel haberler alırız.

Back
X