• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cikolata kisti olup tup bebek yaptiracak arkadaslar

sonuc ne oldu peki? Hamile kalamadnmi hc:KK43: ben olmadm ameliyat bikere denedm tup bebek olmadi.smdi dondurulmslrla deniycem. Sanrm ameliyattan sonra surekli tekrar etms senn kistler?
Evet maalesef tekrarladı henüz hamıle kalamadım ama sen bana bakma ben çok problemi bu hastayım maalesef umarım senınkı en kısa yoldan en guzelınden olur

Evet maalesef tekrarladı henüz hamıle kalamadım ama sen bana bakma ben çok problemi bu hastayım maalesef umarım senınkı en kısa yoldan en guzelınden olur
Amin cnm insallah sende tez zamanda bebegine kavusursun..benmde aslnda sadce kist deil.perde var rahimde ama buyuk degil ameliyata gerek yok dedi dr ama bilemiorm ben onnda problem oldgnu dusunmeye basladm:(

Mrb dcu,
Bende de her iki yumurtalikta biri 3cm digeri 1.5cm civarinda iki tane cikolata kisti var. 1.5 yili askindir ne denediysek olmadi, sogan kuru, 1 asilama, yumurta takibi hicbiri ise yaramadi, hic hamile kalamadim maalesef. Tup bebek dusunuyoruz, vakit kaybetmek istemiyorum artik, benimde endiselerim var, epeydir dr ve merkez arastiriyorum. sen nerde yaptirdin ilk denemeni? burdan okudugum kadariyla lucrin depot veya muadili ignelerle 2 aya kadar menapoza sokunca rahmi dinlendiriyolar ve yumurta kalitesini arttirici ilaclarla daha yuksek oranda basari saglanabiliyomus... sende nasil bir islem yapildi? paylasirsan cok sevinirim...

• Beğen
Reactions: 9ay
Mrb dcu,
Bende de her iki yumurtalikta biri 3cm digeri 1.5cm civarinda iki tane cikolata kisti var. 1.5 yili askindir ne denediysek olmadi, sogan kuru, 1 asilama, yumurta takibi hicbiri ise yaramadi, hic hamile kalamadim maalesef. Tup bebek dusunuyoruz, vakit kaybetmek istemiyorum artik, benimde endiselerim var, epeydir dr ve merkez arastiriyorum. sen nerde yaptirdin ilk denemeni? burdan okudugum kadariyla lucrin depot veya muadili ignelerle 2 aya kadar menapoza sokunca rahmi dinlendiriyolar ve yumurta kalitesini arttirici ilaclarla daha yuksek oranda basari saglanabiliyomus... sende nasil bir islem yapildi? paylasirsan cok sevinirim...
Mrb cnm..benm 2.5 senedr olmuyo bebegm 1 sene once ogrendm kist oldgnu.ilk once bitaneydi sonra iki tane oldu ikiside 2 civarinda..ben sansm artsn 3 tane transfer edilsn diye kibrisa gittm ama tutmadi nalesef kistten dolayi igne dozunu cok verdgni sotluyor doktrum ama baska doktorlar faz oldgnu soledi bi hata oldu gittik oraya bilemedk iste..ben sadece tup bebek denedm..asila vs bunlar vakit kaybi olur dendi bana..simdi iki tane donmus embriyom var onlar trasfer edilecek adetmi bekliorm ama 4 gun gecktm...bi ay oncede bi hafta geckmstm..hayatmda hic adet geckmesi yasamamstm..en fazl bir gun gecikrdi..ilaclar yuzunden dengem bozuldu..cok kafama takiyorum...ben baska bi ilan lucrin filan hic kullanmadm.gonal f ignesi kullandm tedavide.onunda dozu 350 idi....normal olan 225 civarinda..yasimda cok tok 28 yasndaym boyum 175 kilom 75 di ozaman ama 350 doz verdi cnm...ve kilo aldm su an 80kg yum:(((

Mrb cnm..benm 2.5 senedr olmuyo bebegm 1 sene once ogrendm kist oldgnu.ilk once bitaneydi sonra iki tane oldu ikiside 2 civarinda..ben sansm artsn 3 tane transfer edilsn diye kibrisa gittm ama tutmadi nalesef kistten dolayi igne dozunu cok verdgni sotluyor doktrum ama baska doktorlar faz oldgnu soledi bi hata oldu gittik oraya bilemedk iste..ben sadece tup bebek denedm..asila vs bunlar vakit kaybi olur dendi bana..simdi iki tane donmus embriyom var onlar trasfer edilecek adetmi bekliorm ama 4 gun gecktm...bi ay oncede bi hafta geckmstm..hayatmda hic adet geckmesi yasamamstm..en fazl bir gun gecikrdi..ilaclar yuzunden dengem bozuldu..cok kafama takiyorum...ben baska bi ilan lucrin filan hic kullanmadm.gonal f ignesi kullandm tedavide.onunda dozu 350 idi....normal olan 225 civarinda..yasimda cok tok 28 yasndaym boyum 175 kilom 75 di ozaman ama 350 doz verdi cnm...ve kilo aldm su an 80kg yum:KK43:((

Benimde dengem bozuldu ilaclar yuzunden, ilaclardan once 28 gunde bir adet oluyodum simdi degisebiliyo 30, 27, 26 gunde ne zaman gelecegi pek belli olmuyo... bende kanama miktarinda cok degisiklik oldu bide, ilaclari kullanirken cok cok fazla akıntı oldu, cok zorlandim ama 1 aydir kullanmiyorum en sonki adetimde de cok azdi anlamadim... neyse senin yasin azmis, ben 35 im. yas cok onemli o yuzden sanslisin bence ama lucrin depot islemini mutlaka arastir derim, cok onemliymis cikolata kisti olanlarda... tutma sansini cok arttiriyomus diye okudum. bende cok korkuyorum ilaclar, igneler kilo aldiriyormus, sana 5 kiloldirmis ama cok degil bence, hem boyun da varmis kotu durdugunu sanmam :) bakalim yarin bende ilaclari alip baslayacam kismetse. hakkimizda hayirlisi :)

Benimde dengem bozuldu ilaclar yuzunden, ilaclardan once 28 gunde bir adet oluyodum simdi degisebiliyo 30, 27, 26 gunde ne zaman gelecegi pek belli olmuyo... bende kanama miktarinda cok degisiklik oldu bide, ilaclari kullanirken cok cok fazla akıntı oldu, cok zorlandim ama 1 aydir kullanmiyorum en sonki adetimde de cok azdi anlamadim... neyse senin yasin azmis, ben 35 im. yas cok onemli o yuzden sanslisin bence ama lucrin depot islemini mutlaka arastir derim, cok onemliymis cikolata kisti olanlarda... tutma sansini cok arttiriyomus diye okudum. bende cok korkuyorum ilaclar, igneler kilo aldiriyormus, sana 5 kiloldirmis ama cok degil bence, hem boyun da varmis kotu durdugunu sanmam :) bakalim yarin bende ilaclari alip baslayacam kismetse. hakkimizda hayirlisi :)
Hayirlisi olsn cnm..tup bebek tedavisi dimi?hemen hemen ayni zamanlara denk gelrz diye dusunuorm transferde tabi reglm gelirse bi iki sayfa daha var tup bebek uzerine ben actm gelmek istersen ozelden link atarm.. buraya link kopyalayamiormda:(

Tamam cnm, haberlesiriz. Benim dr. Kaan Bozkurt izmir irenbede, dedigim gibi once en az 2 ay kadar menapoza sokacak beni bu arada ilaclarla vitaminlerle yumurta kalitesini arttirmaya calisacaz. bazi tahlilleri de tekrarlamami istedi, 1 yil once yaptirmistim. onlarin sonucuna gore bazi seyleri kesinlestirecek ama benim transfer en iyi olasilikla temmuz olur. sen 2. deneme icin yine kibrisa mi gideceksin? senin sonucu once ogreniriz burdan ins. guzel olsun :)

Tamam cnm, haberlesiriz. Benim dr. Kaan Bozkurt izmir irenbede, dedigim gibi once en az 2 ay kadar menapoza sokacak beni bu arada ilaclarla vitaminlerle yumurta kalitesini arttirmaya calisacaz. bazi tahlilleri de tekrarlamami istedi, 1 yil once yaptirmistim. onlarin sonucuna gore bazi seyleri kesinlestirecek ama benim transfer en iyi olasilikla temmuz olur. sen 2. deneme icin yine kibrisa mi gideceksin? senin sonucu once ogreniriz burdan ins. guzel olsun :)
Cnm ben mecburen kibrisa gidicem 2 tane embriyomuz var orda transferm olacak sadce ama buayda adetim gevikti cuma gunu olmam gerekiodu hala olmadim..bi umit acaba kendlgndenmi oldu dedm kan verdm ama yok:(hatta idrar testlermde silik cikiyodu"( ama kan negatif...insallah biranonce adet olurum...bu olmazsa adana acibadem dusunuoruz haziran temmuz gbi..bunun olmiycagndan suphe ediorm cunku..oyuzden arastrmaya basladm ikinci tedavi icin...

Cnm ben mecburen kibrisa gidicem 2 tane embriyomuz var orda transferm olacak sadce ama buayda adetim gevikti cuma gunu olmam gerekiodu hala olmadim..bi umit acaba kendlgndenmi oldu dedm kan verdm ama yok:KK43:hatta idrar testlermde silik cikiyodu"( ama kan negatif...insallah biranonce adet olurum...bu olmazsa adana acibadem dusunuoruz haziran temmuz gbi..bunun olmiycagndan suphe ediorm cunku..oyuzden arastrmaya basladm ikinci tedavi icin...

Artik hormonlar, psikoloji iyice alt ust oldu :( Hadi hayirlisi olsun cnm, bol sanslar simdiden :) Temmuz olursa ayni donemlerde sonuc bekleyebiliriz gibi... Ins. bir an once bebislerimize kavusuruz :)

Canım ben de biraz önce sana özel mesaj atıp sende tutunma problemi olduğunu düşündüğümü bende de bu sorun olduğunu ve bunun sebebinin endometriozis olduğunu yazmıştım. Ne kadar yerinde bir mesaj atmışım. Lütfen yeni bir tedaviye başlamdan önce benimle yazış.

Mrb dcu,

Canım ben 5 tane negatif tüp bebekten sonra lucrin depoyu 3 ay kullandım ve hemen ardından hiç adet olmadan 6. tüp bebekle hamile kaldım. Çok güvendiğim bir yöntem.

Lütfen kimse umutsuzluğa kapılmasın. Derdi veren Allah dermanı da verir inşallah.

Bir de yumurta kalitesini arttıran ilaç dedikle DHEA muhtemelen. Ben hiç bir fayda görmedim. Ayrıca endometrioziste DHEA gibi östrojeni yükselten ilaçlar bence hiç mantıklı değil. Bununla ilgili çok literatür okudum ama yinede doktorum istediği için kullandım.

neredeyse her yere yazıyorum buraya da yazayım ameliyatı çok ciddi bir durum olmadıkça (dayanılmaz ağrı, acı, çok büyük 7-8 cm dönme yumurtalığa zarar verme, size zarar verme riski olan kistler vs.) sakın olmayın.

Tekrar yazayım.

HENÜZ AİLENİZİ TAMAMLAMADAN TIBBI OLARAK KESİNLİKLE ŞART OLMADIKÇA AMELİYAT OLMAYIN.

Ben oldum. Hemen tekrarladı ve yumurtalık rezervim azaldı. Yumurtalarınız gitti mi geri dönüşü yok. Çok zor hamile kalnıyor.

Yine Allah'ın lütfu ile oluyor çok şükür.

Bir de yumurta kalitesini arttıran ilaç dedikle DHEA muhtemelen. Ben hiç bir fayda görmedim. Ayrıca endometrioziste DHEA gibi östrojeni yükselten ilaçlar bence hiç mantıklı değil. Bununla ilgili çok literatür okudum ama yinede doktorum istediği için kullandım.

Canim, evet bana da doktorum biosteron dhea verdi, gunde 3 defa kullaniyorum. fayda gormedim derken? sen bu ilac disinda bisey kullandin mi cnm? incir kuru, ari sutu bal polen diyolar etkiliyimis...?

neredeyse her yere yazıyorum buraya da yazayım ameliyatı çok ciddi bir durum olmadıkça (dayanılmaz ağrı, acı, çok büyük 7-8 cm dönme yumurtalığa zarar verme, size zarar verme riski olan kistler vs.) sakın olmayın.

Tekrar yazayım.

HENÜZ AİLENİZİ TAMAMLAMADAN TIBBI OLARAK KESİNLİKLE ŞART OLMADIKÇA AMELİYAT OLMAYIN.

Ben oldum. Hemen tekrarladı ve yumurtalık rezervim azaldı. Yumurtalarınız gitti mi geri dönüşü yok. Çok zor hamile kalnıyor.

Yine Allah'ın lütfu ile oluyor çok şükür.

Sana kesinlikle katiliyorum arkadasim. Ameliyat kesinlikle cozum degil, dahasi yumurta rezervlerini cok azalttigi icin tup bebekte kullanilacak yumurtada zor elde ediliyo sansini iyice azaltmis oluyosun :(

• Beğen
Reactions: 9ay
Canim, evet bana da doktorum biosteron dhea verdi, gunde 3 defa kullaniyorum. fayda gormedim derken? sen bu ilac disinda bisey kullandin mi cnm? incir kuru, ari sutu bal polen diyolar etkiliyimis...?

Evet canım aynısı. Ben de 3 ay kullandım ama ne yumurta sayım arttı ne de kalitesi. İnşallah sende işe yarar.

İncir kürü yapmadım ama yumurta büyütme aşamasında çok incir yemiştim, onun da bir etkisi olmadı :)

Ben son başarılı olan denememde arı sütü bal polen yedim her gün. Arı sütünü şırınga içinde organik pazardan alıp karışımı kendim hazırladım. 100 gram bala 20 ml arı sütü ekledim. Yine aynı sayıda yumurta toplandı. Döllenme oranı da aynı oldu. Tutundu ama muhtemelen sebep endometriozisin baskılanmış olmasıydı.

Soğan kürü de ağrımı azaltmıştı ama hamile kalmamı kolaylaştırmadı.

Yalnız bol bol zencefil tükettim. Enflamasyon göstergeçleri ilk kez bu kadar düşük çıktı. Zencefilin çok faydası var endometrioziste. Onu kesinlikle tavsiye ederim.

İlk denemeni yapacakmışsın. Merkezin neresi ve doktor kim. Bunda gerçekten iyi bir doktor lazım. AMH değerine baktı da mı DHEA verdi? Bana pek mantıklı gelmedi. Benim 4. denemede bir bu kaldı kullanmadığımız bunu deneyelim diye vermişti.

Back
X