- Konu Sahibi iresistble
bu çikolata kisti illetiyle uğraşıp tüp bebek yaptıran arkadaşlar hangi tüp bebek merkezlerinde yaptırdınız olumlu olumsuz ne sonuç aldınız paylaşalım birbirimize umut ve destek olalım lütfen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu çikolata kisti illetiyle uğraşıp tüp bebek yaptıran arkadaşlar hangi tüp bebek merkezlerinde yaptırdınız olumlu olumsuz ne sonuç aldınız paylaşalım birbirimize umut ve destek olalım lütfen
turginur senin kistin kaç cm di canım bide sakıncası yoksa acıbademde haangi dr.a gittin bülent beyemi
peki turginur ne zamandan beri çikolata kistinin varlığından haberdarsın bayadır varmı yenimi çıktı.bide canım tüp tedavin ne kadara mal oldu toplam bülent bey hastasını dinliyormu nasıl birisi
bende çikolata kisti mağdurlarındanım,,ve çok şükür ilk tüp denememde hamile kaldım...acıbadem maslakta yaptırdım ben.benim kistime hiç dokunmadılar ,aynen duruyor hala,31 haftalık hamileyim şuan.darısı başınıza inşallahh
Bende sağ tarafta 5 cm ve 4cm 2 tane kist sol tarafta 3cm 1tane kist vardı .Yumurtalık içinde olduğu için cerrahi işlem yapmadılar.Tüp bebekle hamile kaldım.Eğer hormon düzeyleriniz normal,yaşınız genç ve yumurta rezervinizde iyiyse macun belki işe yarar.Ama hormonlar kötü,rezerv az is yapacaklarınız vakit kaybından öteye gitmeyecektir.arkadaşlar konuyu açtığım günden beri beklemedeyim halen kararsızım tüp bebekmi beklemekmi geçen sene istanbul tüp bebek merkezinde aret bey 2 kere aşılama yaptı bana olumsuz şimdi uğur akyol diye biri var bir macun hazırlıyor onun macununu yemeye başladım regl dönemim çok ağrılı geçerdi hep bu ay ağrı kesici almadan geçiriyorum çok şaşırdım önümüzdeki ay gelişmeleri yazarım herkes bu macunla hamile kalıyo bende işe yararsa bu illet hastalıkla uğraşan bütün arkadaşlara tavsiye edicem olmazsa artık 3 ay sonra tüp bebek yolu göründü...istanbulda tavsiye edebileceğiniz doktor varmı arkadaşlar...
zeynep sen hangi merkezde hangi doktora yaptırdın tüp bebeği canım