çikolata kisti olup tüp bebek yaptıranlar

iresistble

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2012
124
5
26
İstanbul
bu çikolata kisti illetiyle uğraşıp tüp bebek yaptıran arkadaşlar hangi tüp bebek merkezlerinde yaptırdınız olumlu olumsuz ne sonuç aldınız paylaşalım birbirimize umut ve destek olalım lütfen

bu çikolata kisti illetiyle uğraşıp tüp bebek yaptıran arkadaşlar hangi tüp bebek merkezlerinde yaptırdınız olumlu olumsuz ne sonuç aldınız paylaşalım birbirimize umut ve destek olalım lütfen

canım bende bi çikolata kisti maduruyum 14yıldır uğraşıyorum bu kistle çok şükür terk ettiler beni şimdi ama olmica anlamına gelmez :5:şimdi 3.denemem ilk denememi konyada devlet hastanesinde yaptırdım pozitif ti ama bebeyimi 8. haftada kaybettim ikinci denememi ankara ankalife tbm yaptırdım malesef negatif 3. denemem antalya tüpbebek merkezi haziran sonu başlicam ibşallah yani bu endometriyozis yüzünden yumoşlarım çökmüş durumda işte böyle canım:13:

merhabalar.. ben de 2 yıldır çikolata kisti mağduruyum :)) yumurtalık rezervimi düşüklüğüne sebep olan faktörlerin başından geldiğinden 2. kez tüp bebek tedavisi yaşadım .Maalesef her ikiside olumsuzlukla sonuçlandı. neyseki görmüş olduğum tedaviler sonucunda kistim etkilenip büyüme yapmadı. Doktorum kistimin küçüklüğünden dolayı ameliyata gerek görmedi. ilk tüp bebek tedavimde yumurtalarım toplandığında kistin içindeki kanı şırıngayla boşalttığını söylemişti. yumurtalıkların kalitesini düşürmemesi için . ve ikinci denememde yumurta kalitem sayısı bir önceki artmıştı. ilkinde 1 yumurtam kaliteli çıkarken bir sonrakinde 3 yumurtam dölenmişti. Keşke sonucu da olumlu olsaydı :( Nasip böyleymiş..

bende çikolata kisti mağdurlarındanım,,ve çok şükür ilk tüp denememde hamile kaldım...acıbadem maslakta yaptırdım ben.benim kistime hiç dokunmadılar ,aynen duruyor hala,31 haftalık hamileyim şuan.darısı başınıza inşallahh

peki turginur ne zamandan beri çikolata kistinin varlığından haberdarsın bayadır varmı yenimi çıktı.bide canım tüp tedavin ne kadara mal oldu toplam bülent bey hastasını dinliyormu nasıl birisi

peki turginur ne zamandan beri çikolata kistinin varlığından haberdarsın bayadır varmı yenimi çıktı.bide canım tüp tedavin ne kadara mal oldu toplam bülent bey hastasını dinliyormu nasıl birisi

ben kistimin olduğunu 2009 da öğrendim,9 cm le laparoskopi oldum,daha sonra tekrarladı,benim tedavim 6.000 TL tuttu,ben çok memnun kaldım bülent hocadan,çok samimi biri bence,tavsiye ederim yani

son msjın üstünden baya geçmiş inşallah gören olur.
benim sol yumurtalığımda 3.5-4 santim kadar çikolata kisti var (hap kullanmama rağmen büyümüş biraz)
bide onun yanında bi yumurta kistleşmiş.yumurtlayamamışım:(
doktorum laparoskopi yapılabileceğini söyledi. ben onu epeyce araştırdım tekrarladığını öğrendim. yumurtalığı da olumsuz etkiliyormuş.
bu ay çıkamayan yumurtayı atsın diye desolett kullanıcam.
sonrasında ameliyat düşünmüyorum.ondan önce tüp bebek denemek istiyoruz.acaba tutar mı? laparoskopi olmadan çikolata kistiyle tüp bebek yaptıran varmı? varsa sonuç nedir? acaba tutar mı?

bende çikolata kisti mağdurlarındanım,,ve çok şükür ilk tüp denememde hamile kaldım...acıbadem maslakta yaptırdım ben.benim kistime hiç dokunmadılar ,aynen duruyor hala,31 haftalık hamileyim şuan.darısı başınıza inşallahh

mrb hayırlı olsun öncelikle hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah bebeğini.. kistin büyüklüğü ne kadardı acaba benimde sağda 77mm çikolata kistim var drum laparoskopiyle almamız gerekiyor dedi tüp bebeği etkiler falan bende zar zor karar verdim boşu boşuna hiç bi işlem yaptırmak istemiyorum açıkçası bilgilendirirsen sevinirim..

ben:) kızım neredeyse 3 yaşında… şimdi 2.yi yapacağız. inşallah o da ilk denemede başarılı olacak.

benim solda 3,5-4 cm sağda da yeni bi tane daha çıktı,o da 2,2-5 cm miş,şimdi tüp bebek düşünüyorum.umut tüp bebek merkezi çok dikkatimi çekti hep olumlu şeyler duyuyorum.siz hangi merkezlere gidiyosunuz(istanbul)

benimde 3.5 santim sonuç ortada bende memnunum dr umdan ikitelli batı bahat hastanesi fuat eserol ssk geçiyo çok iyi bi dr başarı şansı çok yüksek

ben de de çikolata kisti vardı 3 cm ,tüp bebekle tek embrıyo ile hamile kaldım,gebe kalmanın kistle ilgisi yok,ıyı ve vicdanlı bır merkeze gıt, istanbul tüp bebek merkezi dr.ozan özolçay ...
12 haftalık hamileyim ...

arkadaşlar konuyu açtığım günden beri beklemedeyim halen kararsızım tüp bebekmi beklemekmi geçen sene istanbul tüp bebek merkezinde aret bey 2 kere aşılama yaptı bana olumsuz şimdi uğur akyol diye biri var bir macun hazırlıyor onun macununu yemeye başladım regl dönemim çok ağrılı geçerdi hep bu ay ağrı kesici almadan geçiriyorum çok şaşırdım önümüzdeki ay gelişmeleri yazarım herkes bu macunla hamile kalıyo bende işe yararsa bu illet hastalıkla uğraşan bütün arkadaşlara tavsiye edicem olmazsa artık 3 ay sonra tüp bebek yolu göründü...istanbulda tavsiye edebileceğiniz doktor varmı arkadaşlar...

arkadaşlar konuyu açtığım günden beri beklemedeyim halen kararsızım tüp bebekmi beklemekmi geçen sene istanbul tüp bebek merkezinde aret bey 2 kere aşılama yaptı bana olumsuz şimdi uğur akyol diye biri var bir macun hazırlıyor onun macununu yemeye başladım regl dönemim çok ağrılı geçerdi hep bu ay ağrı kesici almadan geçiriyorum çok şaşırdım önümüzdeki ay gelişmeleri yazarım herkes bu macunla hamile kalıyo bende işe yararsa bu illet hastalıkla uğraşan bütün arkadaşlara tavsiye edicem olmazsa artık 3 ay sonra tüp bebek yolu göründü...istanbulda tavsiye edebileceğiniz doktor varmı arkadaşlar...
Bende sağ tarafta 5 cm ve 4cm 2 tane kist sol tarafta 3cm 1tane kist vardı .Yumurtalık içinde olduğu için cerrahi işlem yapmadılar.Tüp bebekle hamile kaldım.Eğer hormon düzeyleriniz normal,yaşınız genç ve yumurta rezervinizde iyiyse macun belki işe yarar.Ama hormonlar kötü,rezerv az is yapacaklarınız vakit kaybından öteye gitmeyecektir.

benimde çikolata kistim var. bir kez ameliyat oldum tekrarladı şimdi rezerv azlıgından rapor aldım medikalpark göztepe hastanesinde sedat kadanalıya şubat ayında tüp bebeğe başlıcaz doktor hakkında bilgisi olan varmı

Back
X