En küçüğü 5 cm lik çikolata kistinde rahim filminden önce bi Laparoskopi ya da açık ameliyat olmayı düşünsen sanki daha mantikli olurdu gibi.benimki 4 cm ve bir taneydi doktor ameliyat onermisti.
Rahim filmine gelince o bünyeye bağlı.ben anestezisiz oldum sorun yasamadim arkadaşım anestezi aldı kendine zor geldi.
En küçüğü 5 cm lik çikolata kistinde rahim filminden önce bi Laparoskopi ya da açık ameliyat olmayı düşünsen sanki daha mantikli olurdu gibi.benimki 4 cm ve bir taneydi doktor ameliyat onermisti.
Rahim filmine gelince o bünyeye bağlı.ben anestezisiz oldum sorun yasamadim arkadaşım anestezi aldı kendine zor geldi.
Evet var 3 tane.ilki ikiz tüp bebek yöntemiyle oldu diğerine kendiliginden hamile kaldım.Kadesa merhaba ,
sizin çocuğunuz var mı?
Evet var 3 tane.ilki ikiz tüp bebek yöntemiyle oldu diğerine kendiliginden hamile kaldım.
Amin.isteyen herkese de en hayırlı zamanda nasip etsin Inşallah.Allah hayırlı, sağlıklı ömür versin.
Ben rahim filmini agrisiz bir merkezde cektirdim. Sıvıyı verirlerken cooook hafif adet sancisi gibi bir sancim oldu o kadar. Bi de benim de 1 tane cikolata kistim vardi ve bu ay kendiliginden gecmis cok sukur. Ben de anlamadim nasil kayboldu..
Allah isteyen herkese hayirlisini versin..
Evet var 3 tane.ilki ikiz tüp bebek yöntemiyle oldu diğerine kendiliginden hamile kaldım.
Yok bende ameliyat olmadım bana da aynı sana soylenenler söylendi.bir aşılama yaptırıp sonra tüp bebeğe geçtik.ya kadesaaa tüp bebekten önce ameliyat oldun mu ki ?
benimki istemedi ameliyat yani doktorum dedi çocuk şansını azaltır yumurtalıklarına zarar gelir dedi
benimde aşılamam tutmazsa tüp bebek olcak sanırımmmmmm
Sevindim senin adına bilgece :)
çnkü lanet biraz bu kist ameliyat olsanda geri geliyor falan .
bende özel hastanede çektircem p.tesi dilerim kiiiii acımaaaaaaaaz :)
Yok bende ameliyat olmadım bana da aynı sana soylenenler söylendi.bir aşılama yaptırıp sonra tüp bebeğe geçtik.
Ben üç defa oldum.
O kadar kızıyorum ki
kendime. Yumurta rezervim çok düştü
tüp bebek ihtimalim bile düşük.
Allahım büyük.
Hem de ne fena cunku adetken asiri sanci yapiyordu ölümlerden donuyordum ama cok sukur bu ayki adetim sancisiz gecti. Eger istanbuldaysan sana Fındıkzade Radyomari tavsiye ederim. Orasi agrisiz cekiyor. 400 lira ücreti de..
Amin canim.asılama tutmadı da tüp bebek ilk denemede oldu.3 yıl sonrada doğal yoldan tekrar hamile kaldım.aslında ilk hamileliğimde doğal yoldan olmuştu ve çikolata kisti vardı yine ancak onda gelişmeyen gebelik tanısiyla kürtaj olmuştum.ve oda tuttu değil mi ?
allahım benimki tüp bebeğe gelene kadar olur inşallah :)
Rabbim hayırlısını versin
Amin canim.asılama tutmadı da tüp bebek ilk denemede oldu.3 yıl sonrada doğal yoldan tekrar hamile kaldım.aslında ilk hamileliğimde doğal yoldan olmuştu ve çikolata kisti vardı yine ancak onda gelişmeyen gebelik tanısiyla kürtaj olmuştum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?