Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evet denenebilir ben de bir doktora gitmiştim rahim filmi için eşimin değerlerini görünce sen direkt tüp bebek yaptır aşılama zaman kaybı demişti bazen oldu mu oluyor
Merhaba aynı yorumu bende okudum çok moral bozmuştu, bende de çikolata kisti var sol yumurta da yanlış hatırlamıyorsam 3 cm idi ilk aşılama da tuttu şuan 12 haftalık hamileyim
Herkese merhaba. Benim sol yumurtalığımda 3.5 cm çikolata kisti var. 3 yıldır gebelik olmuyor. Daha önce bir başarısız aşılamam var. Çikolata kisti ile aşılama yaptırıp pozitifi gören oldu mu? Çünkü çikolata kistinde aşılama zaman kaybı gibi şeyler okudum.(Eşimde bir problem yok)
Ben çikolata kisti 6.5 mm di soğan suyu kürü hayıt otu ekstresi ve endopix kullandım ve 3.5 mm düştü kist olduğu için aşılama baslanmadi iğneler kisti iyice büyütüyor dediler ve ben hamile kaldım 2 ncı ayın ortasinda