çikolata kisti ve çoğul gebelik

asram55

Evli <3 Mutlu :) Hamile :)
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2014
129
70
53
34
Çikolata kisti olup ikiye ya da üçüze gebe kalan var mı?hangi tedavilerden geçtiniz?rahim filmi klomen aşılama?yardımcı olur musunuz?5 cm çikolata kistim var ne yapmalıyım.bir an önce anne olmak istiyorum.

Çikolata kistim var 7 ve 4cm, bekarım ameliyat dediler

Kuzum ya burda bi arkadaş vardı.onunda kisti 7 cm miş. Ameliyat demiş bütün dr lar.sonra bi aile dostu dr a gitmişler.visanne die ilaç vermiş.ben de kullanıyorum onu.iyi bi ilaç.. Ama normalde ilaç günde bi tane içiliyor. O arkadaşa dr u sen iki iç demiş.şuan kisti 5 cm miş.bi araştır istersen.evlenene kadar kullanabilirsin işte bu ilacı ne güzel bekarsın.

Kızlar merhaba 26 yaşındayım 3kez bu çikolata kistindrn ameliyat oldum 2kapalı 1açık ve alınan kistler kavun boyutundaydı nerdeyse en son 13cm aldırdm yapışıklıklar da cabası tabiii.en son kapalı ameliyatım haziranda oldu ameliyatın hemen ardına tüp bebek denedik tuttu çok şükür şu an 25 haftalık ikizlere hamileyim.rabbim isteyen herkese nasip etsin umudunuzu kaybetmeyin nolurr

Visanna yı bana çikolata kistimi aldırdıktan sonra verdi doktor, çocuk düşünmüorsan kullanmam için
ama ben yorumları okudum internette çok ağır bir ilaç ..
Kistim de tekrar etmedi şimdilik .
Ben bu ilacın kullanılması taraftarı değilim, adet olmayı aza indiyor ya da kesiyor ağır hormon alıyorsun vücuda .

Ilac yerine sogan kurunu deneseniz. Neticede 15 gun yapiliyor kuculme olursa ki kuculuyor ara verip tekrar edersiniz.

Visanne kullanmaya başlayalı 1 buçuk ay oluyor.herkesde etkisi farklı olabilir.internette yazan etkileri de yaşamadım.sadece adet olmuyorum şuan. Ama yinede şükür iyiyim.dr um 2 ay kullan gel dedi bakalım.çocuk istediğim için bende çok kullanmak istemiyorum açıkcası.inşallah kistim i eritir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…