sogan kuruyle bı dolu ınsan cıkolata kıstını erıtmıs. denesene sende ondan?? bu ay. eger kıstın kuculme yasarsa belkı amelıyat zorunlulugu ortadan kalkar. daha cok yenı evlısın . stressle olmaz o ıs. once aklını rahat bırakman lazım. yumurtlamanı engellersın kı boyle cocuk yapcam cocuk yapcam derken olmuyo :) zaten rabbbım ne zaman ısterse oyle verıyo o da ayrı da . bence sen bı arastır bu konuyu.merhaba kizlar benim sol yumurtaligimda cikolata kisti var boyutu 6 cm. ilac tedavisiyle gecmedi ve doktor ameliyat onerdi. 5 aylik evliyim ameliyattan once gebe kalmami onerdi eger kalamazsam o zaman ameliyatla alinacagini soyledi. 4 ay icinde gebe kalmam lazimmis. Sizde tecrubelerinizi yazar misiniz bebegimin olmasini cok istiyorum olmazsa diye cok korkuyorum
arastirdim hic bi sekilde gecmiyo 9 aydri var bende ilacla erimesi lazimdi dedi doktor herseyi yaptim olmadi yeni evli olmama ragmen kayinvalidem kistim yuzunden cocugum olmuyo diye dusunuyo oda beni psikolojik olarak etkiliyo. Korundugumuz icin olmadi diyorum ama yok o siz anlamadan olurdu kist yuzunden olmadi diyo anlamiyo oda benimle beraber doktorun yanina girdi doktor 4 ay icinde olmazsa trdavi goreceksin dediya simdi bekliyo gozu kulagi hep bende ha oldu ha olacak diyesogan kuruyle bı dolu ınsan cıkolata kıstını erıtmıs. denesene sende ondan?? bu ay. eger kıstın kuculme yasarsa belkı amelıyat zorunlulugu ortadan kalkar. daha cok yenı evlısın . stressle olmaz o ıs. once aklını rahat bırakman lazım. yumurtlamanı engellersın kı boyle cocuk yapcam cocuk yapcam derken olmuyo :) zaten rabbbım ne zaman ısterse oyle verıyo o da ayrı da . bence sen bı arastır bu konuyu.
ben 9 ay once siddetli karin agrisiyla doktora gittim ultrasonla bakarken kist gordu ve kadin hastaliklarina yonlendirdi. o gunden beri hic bi agri hic bi belirti olmadi ilac tedavisi gordum gecmedi 9 ay oldu ama kistin hic bi etkisini gormuyorum adetlerimde cok duzenli
Ağrı yapıyor mu kist şikayetleri var mı
ama bildigim kadariyla adet duzensizligi kasiklarda agri iliski sirasinda agri bunlari yapiyomus ama bende olmuyo hic biriAğrı yapıyor mu kist şikayetleri var mı
ama bildigim kadariyla adet duzensizligi kasiklarda agri iliski sirasinda agri bunlari yapiyomus ama bende olmuyo hic biri
benimde sol yumurtalikta 6 cm. Bu ay ilk denemem oldu bakalim bekliyorum doktor 4 ay sure verdi 4 ay icinde olmazsa tedavi uygulicakmerhaba ben 1,5 yıldır hamile kalamadım 4 cm kist boyutu sol yumurtalıkta. polip vardı rahimde onu aldırmamıştım yeni aldırdım artık denicem. Ama çok hamile kalan var içiniz rahat olsun. Soğan suyu yapmayı ihmal etmeyin .
Benim 5 cm ağrılarım oluyo özellikle adet olurkenBu kadar büyük kistler ağrı yapmıyor mu sizlerde
adet doneminde sadece agri yapiyo normal adet sancisiyla beraber siddetli agri oluyo onun disinda gunluk hayatimi hic bi sekilde etkilemiyo duzensizligimde yokBu kadar büyük kistler ağrı yapmıyor mu sizlerde
ayy ne guzel Allah bagislasin bana doktor bu kisti alirsak tekrar tekrar edebilir dedi o yuzden hamile kal dogumla beraber gitsin dedj insallah olurda ameliyatla flan ugrasmamBenm 10 cm lik nur topu gbi bir kistim wardi amelyat oldum we 4 ay sonra yine cikti sonra hic wakit kaybetmeden tup bebege gittik we sonuc olarak 4 aylik hamileyim Allah yardimciniz olsun insallah umudunuzu kaybetmeyin
Ameliyatın çok yan etkisi var iyi düşünmek lazım. Rezervlere zarar veriyoayy ne guzel Allah bagislasin bana doktor bu kisti alirsak tekrar tekrar edebilir dedi o yuzden hamile kal dogumla beraber gitsin dedj insallah olurda ameliyatla flan ugrasmam
evet yasim cok genc ve yeni evliyim o yuzden doktor hemen ameliyat etmemeyi onerdi bakalim nolcak biraz tedirginimAmeliyatın çok yan etkisi var iyi düşünmek lazım. Rezervlere zarar veriyo
Stres yapma o zaman Allahın izniyle olur ama diğer hormon değerlerin eşinin değerleri TÜPLERİNİN durumu da önemli hatta vitamin değerleri de genel lan tahlilievet yasim cok genc ve yeni evliyim o yuzden doktor hemen ameliyat etmemeyi onerdi bakalim nolcak biraz tedirginim
doktor bikac test yapti bana kistim icin ama ne testleriyfi hic bj bilgim yok bi sorun yok dedi 4 ay dene olmazsa gel dedi o zaman detayli bakacak demekkjStres yapma o zaman Allahın izniyle olur ama diğer hormon değerlerin eşinin değerleri TÜPLERİNİN durumu da önemli hatta vitamin değerleri de genel lan tahlili
Ne kadarlık evlisin yaşın kaçdoktor bikac test yapti bana kistim icin ama ne testleriyfi hic bj bilgim yok bi sorun yok dedi 4 ay dene olmazsa gel dedi o zaman detayli bakacak demekkj
yasim 22 5 aylik evliyimNe kadarlık evlisin yaşın kaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?