Çikolata kisti ve gebelik bekleyişi

Daha çok gençsin ve bebek için de çok aclee etmeye gerek yok biraz ilk zamanlarının keyfini çıkartın. Yani stres yapma hiç
zaten bebek suanda dusunmuyoduk ben cok istiyorum ama erken diye yapmiyoduk. bu ay doktor yapmamizi onerdi olmama ihtimali varmis olmazsa ona gore tedavi uygulicak o yuzden ilk denemede olmasini istiyorum daha sonra sıkıntı yasamak istemem

zaten bebek suanda dusunmuyoduk ben cok istiyorum ama erken diye yapmiyoduk. bu ay doktor yapmamizi onerdi olmama ihtimali varmis olmazsa ona gore tedavi uygulicak o yuzden ilk denemede olmasini istiyorum daha sonra sıkıntı yasamak istemem
Doktorların her önerdiği yapılmaz malesef kendinizi hazır hiisediyosanız olsun. Evet sıkıntılı kistin olması ama bu kistle ilk denemesinde hamile kalan da var senelerce bekleyen de

Kızlar Merhaba,
Geçen ay klomen ve çatlatma iğnesi ile denemeye başladık fakat sonuç alamadık. Doktorum bu ay femera verdi ve adetin 3 .günü karından ultrasonla baktı ama kist vs yok temiz dedi. bugün adetin 6.günü ve sabah kontrolde sol tarafımda 26 mm çikolata kistim olduğunu söyledi. Birden çıkması normal mi? Çikolata kistiyle alakalı hiçbir şikyayetim yok. Sizin kistlerinizde böyle birden mi çıktı? Cicek061

evet bianda dojtora gittim ve 5 cm kistim oldugunu soyledi hangj ara oldu buyudu anlamadm bi sikayetim yok kistle ilgili

evet bianda dojtora gittim ve 5 cm kistim oldugunu soyledi hangj ara oldu buyudu anlamadm bi sikayetim yok kistle ilgili
Anladım,ben geçen ay ve bu ay sürekli kontrol altında olduğum halde 2 günde 26mm kistim olduğunu öğrendim. Çok enteresan..Teşekkür ederim cevabınz için.

Anladım,ben geçen ay ve bu ay sürekli kontrol altında olduğum halde 2 günde 26mm kistim olduğunu öğrendim. Çok enteresan..Teşekkür ederim cevabınz için.
rica ederim bende bianda 5 cm gorunce sasirmistim gecen ay bise gorunmedi bianda nasil olustu bu diye ama cevabini bende bulamadim

kizlar nolur cevap verin adetime 5 gun var test yaptim boyle cikti ama kaseti yukari kaldirinca belli oluyo duz zeminde hic bisey gozukmuyo acaba arkasindaki cizgimi gorunuyo yoksa gercekten hafif kirmizilik var mi

Eklentiler

• 20200124_124928.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 28
Canım çizgi biraz daha yanda olmalıydı. İkinci bir test varsa muhakkak tekrarla. İnş hamilesindir. Çikolata kisti belası ile yıllarca uğraştım ben yeni hamile kalabildim. Doğal yollarla olmadı. Yumurta rezervlerine ameliyat malesef iyi gelmiyor. Amh değerini öğrenmeden kesinlikle ameliyat olma Eğer ki gerekirse. İnş gerek kalmadan bu test ile hamilesindir

tesekkur ederim canim testim var ama bikac gun sonra tekrarlamayi dusunuyorum daha 5 gunum var cunkuu eger pozitifse ilk denememde hamile kalmis olcam insallah dogrudurrr Allahim insallahhh❤

tesekkur ederim canim testim var ama bikac gun sonra tekrarlamayi dusunuyorum daha 5 gunum var cunkuu eger pozitifse ilk denememde hamile kalmis olcam insallah dogrudurrr Allahim insallahhh❤
Çok erkenmiş daha test için muhakkak yaz tekrarladığında. Henüz ilk deneme birde neden 4 ay verdi ki doktor canım. Yaşın kaç doğal olarak bence gayette olabilir.

Çok erkenmiş daha test için muhakkak yaz tekrarladığında. Henüz ilk deneme birde neden 4 ay verdi ki doktor canım. Yaşın kaç doğal olarak bence gayette olabilir.
22 yasindayim 5 aylik evliyim 9 aydir gittigim doktor bana ameliyat olman gerekiyo dedi bende baska doktora gittim. Bu doktorda 5 aylik evlisin suanda seni ameliyat edemem gebe kalmaya calis kalamazsan eger baska yollara basvuralim dedi 4 ay sure verdi

Şimdi anladım inş güzel haberlerini verirsin yakın zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…