• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çikolata kisti ve gebelik

xxirmcndn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2025
18
3
1
21
arkadaşlar merhaba, yakın zamanda 2 cm çikolata kistimin olduğunu öğrendim ve bu süreçte bebek istiyorduk. doktor kist için dienomet verdi ve 3 ay kullanmamı istedi, 3 ayın ardından kistte küçülme olmazsa da gebelik deneyeceğimizi söyledi ameliyat vs kesinlikle düşünmüyorum. bu ilacı kullanıp tecrübe edinen var mı aramızda? ben yeni evliyim eşimin tayini vs derken pek yan yana gelememiştik şimdi düzenimizi kurduk ben 1 ay daha deneyelim sonra tedaviye başlayım diyorum. yönlendirebilecek, kistine rağmen umut verebilecek birileri varsa çok memnun olurum ❤️

benimde var canım çikolata kıstım senınki küçükmüş yanı hamile kalmana engel değil ki
Doktor da engel değil ama zorlaştırabilir dedi her ay gecikme yaşayıp idrarda defalarca pozitifi görüp kan verdikten sonra çakılıp kalıyorum. acaba olmayacak mı endişesi başladı ister istemez. doktor önce ilaca başlayalım sonra gebelik deneyelim dedi arada kaldım

Doktor da engel değil ama zorlaştırabilir dedi her ay gecikme yaşayıp idrarda defalarca pozitifi görüp kan verdikten sonra çakılıp kalıyorum. acaba olmayacak mı endişesi başladı ister istemez. doktor önce ilaca başlayalım sonra gebelik deneyelim dedi arada kaldım
Yaşınız kaçtı acaba eğer 30 üstü değilsen ilaca başla iyice küçülsün bende ilaçta kullanılmıyor mesela direk tüp bebek diyorlar

Yaşınız kaçtı acaba eğer 30 üstü değilsen ilaca başla iyice küçülsün bende ilaçta kullanılmıyor mesela direk tüp bebek diyorlar
yaşım 22 henüz ama küçüleceğinin de garantisi yok sanırım…Gebelikten sonra gidiyormuş galiba kist ama zaten gebeliği zorlaştıran bir şey nerden tutsan elinde kalıyor.

yaşım 22 henüz ama küçüleceğinin de garantisi yok sanırım…Gebelikten sonra gidiyormuş galiba kist ama zaten gebeliği zorlaştıran bir şey nerden tutsan elinde kalıyor.
korkma olur yaşın küçükmüş daha ki ilaçtan kullansan küçülür gebelikte sezaryanda alınıyor yada bebek baskılıyor sonra olan tekrardan çok bitmiyor yanı

Back
X