Çikolata kisti ve polikistik over kisti olanla

ZehraBjk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2019
159
47
28
35
Arkadaşlar merhaba
Sag overde çikolata kisti sol overde polikistik over kistim var gebe kalamıyorum maalesef benim gibi olupta hangi tedavi ile nasıl gebe kalindigina dair yardimlarinizi bekliyorum.

Doktor bir ilaç veriyor 3 ay boyunca adet görmüyorsun. Çünkü kistleri besleyen adet kanaması ne yazıkki. Kistler 1 mm kadar iniyor. İlaçları bırakıyorsun Eğer tüplerinde bi sorun yok ise doktor senin yumurtlama zamanlarını belirliyor. O gün ilişkiye birden fazla girin diyor. Bu şekilde bi süreç

Tesekkurler bilgi icin klomen kullaniyorum suan ins etkisi olur

Arkadaşlar merhaba
Sag overde çikolata kisti sol overde polikistik over kistim var gebe kalamıyorum maalesef benim gibi olupta hangi tedavi ile nasıl gebe kalindigina dair yardimlarinizi bekliyorum.
Merhaba bende evlendiğim ay adet olmadım dr gittim babada polikist over var hamile kalman çok zor dendi . Bir çok test yapıldı hepsi temiz çıktı ama ultrasonda alttan muane olunca kistler olduğu söylendi. Ve ben hiç bir tedavi görmeden o ay hamile kaldım . ama internette bir kür vardı onu yapıp yedim İbrahim Saraçoğlunun çörekotlu bir kürü var onu denedim soğan kürünü yaptım o ay hamile kaldım. 3 kızım var bu arada ve 3 ündede tedavi görmedim . Kendiliğinden oldu 2. Kızımda birşey kullanmadım kür falanda yapıp yemedim. 3. Kızımda klomen di galiba bu yumurta büyütüp çatlamasına yardımcı olan hap kullanmıştım oda maksat yumurtalar büyüyor mu yoksa çatlamadan kiste mi dönüşüyor onu takip ediceklerdi ki ben o ay hamile kaldım. Dr bana hamile kalamazsın iğne tedavisi uyguluycaz dedi bu hapı sadece yumurtaların hangi boyuta ulaştığını görmek için veriyorum dedi . Rabbi tez zamanda sizede nasip etsin inş

Merhaba sizinle aynı sorunumuz sağda çikolata kisti var birde pco sorunu. Ben tüp bebek yaptırdım normal yollarla 2 yılda hamilelik olmadı malesef. Bu ay transferim olacak ins.
Doktorum hem şanssız hemde şanslı kısımda olduğumu söyledi aslında. Çikolata kisti rezervleri etkileyen bir sorun malesef. Pco olduğu için bende cok yumurta oluştu donduruldu sonra.
Tüplerde bi sorun yoksa birsuru normal yollardan hamile kalan arkadaşlarda mevcut. Biraz şans ve kader meselesi yani.

Bilgi icin tesekkur ederim canim 1 hafta klomen kullandim carsamba catlatma ignesi yapildi insallah tutar yumurtam catlatma ignesinden once 2 tane buyumus ve biri 18 biri 21 cm iyi dedi Allah olmayanlara bir an once nasip etsin her ay umutlu bekleyis yipratiyor psikoloji bozuluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…