Merhabalar öncelikle geçmiş olsunArkadaşlar çikolata kistim varmış 3 ay visanne hap önerdi nedir hamile kalmak istiyorum Lütfen yardımcı olun bana
Merhabalar öncelikle geçmiş olsunbenimde doktorum önce visanne vermişti ozaman çocuk düşünmüyorduk yaklaşık 6ay kullandım sonra çocuk düşünmeye başlayınca bıraktım. Başka bir doktora gittiğimde keşke kullanmasaydın çikolata kistinde çocuk zor olduğu için hemen çocuk için tedavi vermesi gerektiğini söyledi. Visanne kullanırken aksine büyüdü kistlerim tabi kişiden kişiye değişir ama doktorunuzla konuşun
Biz çocuk düşünüyoruz da o zaman ben bu ilacı kullanmıyım mıMerhabalar öncelikle geçmiş olsunbenimde doktorum önce visanne vermişti ozaman çocuk düşünmüyorduk yaklaşık 6ay kullandım sonra çocuk düşünmeye başlayınca bıraktım. Başka bir doktora gittiğimde keşke kullanmasaydın çikolata kistinde çocuk zor olduğu için hemen çocuk için tedavi vermesi gerektiğini söyledi. Visanne kullanırken aksine büyüdü kistlerim tabi kişiden kişiye değişir ama doktorunuzla konuşun mutlaka.
Doktorunuzla yine bi konuşun tabii bısey demem doğru olmaz ama bana başka bi Doktorum keske direk çocuk için bi tedavi başlasaydı dedi simdi çabalıyorum çocuk olsun diyeYan
Biz çocuk düşünüyoruz da o zaman ben bu ilacı kullanmıyım mı
Tamam onu söyliucem bi daha ki kontrolümdeDoktorunuzla yine bi konuşun tabii bısey demem doğru olmaz ama bana başka bi Doktorum keske direk çocuk için bi tedavi başlasaydı dedi simdi çabalıyorum çocuk olsun diye
Ben visanne kullandim kistim tamamen yok oldu 2 ay kullandım sadece benim kistim 3.5 cm di Bide nar suyu falan içmiştim şalgam da içtim onlarsa küçültülmüş diye duymuştum ne kadr dogru bilmiyorum.Arkadaşlar çikolata kistim varmış 3 ay visanne hap önerdi nedir hamile kalmak istiyorum Lütfen yardımcı olun bana
3,5 cm çikolata kistiyle doğal yolla hamile kaldım. Hemen olmadı tabi biraz uğraştım ama hamileliğe engel değil. Visanne kullanmadım bu arada hsg çekildim, soğan kürü yaptım ve çok sağlıklı beslendim. Paketli herşeyi hayatımdan çıkardım.Arkadaşlar çikolata kistim varmış 3 ay visanne hap önerdi nedir hamile kalmak istiyorum Lütfen yardımcı olun bana
Ya biiey dicem bana santimini söylemedi doktor 186 çıktı değer bu ne demekBen visanne kullandim kistim tamamen yok oldu 2 ay kullandım sadece benim kistim 3.5 cm di Bide nar suyu falan içmiştim şalgam da içtim onlarsa küçültülmüş diye duymuştum ne kadr dogru bilmiyorum.
Neler yediniz acaba bi de doktor mu önernedi visanne siz mi istemediniz3,5 cm çikolata kistiyle doğal yolla hamile kaldım. Hemen olmadı tabi biraz uğraştım ama hamileliğe engel değil. Visanne kullanmadım bu arada hsg çekildim, soğan kürü yaptım ve çok sağlıklı beslendim. Paketli herşeyi hayatımdan çıkardım.
Değer olarak 186 ne demek bunu bilmiyorum benBen visanne kullandim kistim tamamen yok oldu 2 ay kullandım sadece benim kistim 3.5 cm di Bide nar suyu falan içmiştim şalgam da içtim onlarsa küçültülmüş diye duymuştum ne kadr dogru bilmiyorum.
Ben Bebek istediğim için visanne vermediler doğal olarak 1 yıl beklicez dediler. Hani 1 yıl korunmazsız ilişki sonucu netice alamasaydık direk tüp bebek yaptıracaktım. Şimdi öyle ki doktorlar senin derdinle dertlenmiyor visanne kimine yarar kimine yaramaz seni etkilemek istemem bu konuda. Sen başka doktora da git bakalım ne diyecekler. Ben 4 doktora gittim bana visanne diyen olmadı gerçi sadece biri dedi o da hamile kal Doğum yap sonra visanne kullanacağız dedi. Şimdi bu geçici menapoz adet olmuyorsun kistin yok oluyor ya hani ben 9 ay hamileliğimde adet olmadım kistim olduğu gibi duruyordu. Kendi kendime çıkardığım sonuç visanne kullansam kistim geçmeyecekti o zamanNeler yediniz acaba bi de doktor mu önernedi visanne siz mi istemediniz
Ne güzel anlatmışsın canım benim en kısa zamanda başka bir doktora daha gidicem mutlaka çok teşekkür ederim canım benimBen Bebek istediğim için visanne vermediler doğal olarak 1 yıl beklicez dediler. Hani 1 yıl korunmazsız ilişki sonucu netice alamasaydık direk tüp bebek yaptıracaktım. Şimdi öyle ki doktorlar senin derdinle dertlenmiyor visanne kimine yarar kimine yaramaz seni etkilemek istemem bu konuda. Sen başka doktora da git bakalım ne diyecekler. Ben 4 doktora gittim bana visanne diyen olmadı gerçi sadece biri dedi o da hamile kal Doğum yap sonra visanne kullanacağız dedi. Şimdi bu geçici menapoz adet olmuyorsun kistin yok oluyor ya hani ben 9 ay hamileliğimde adet olmadım kistim olduğu gibi duruyordu. Kendi kendime çıkardığım sonuç visanne kullansam kistim geçmeyecekti o zamanbu muamma sen bi iki doktora daha git.
Gelelim ne yedime, valla ciddi anlamda sağlıklı beslenmeye çalıştım çok kür yaptım kisti 4 cm e çıkardım kafana göre sakın bir sürü karışım yapma. Kisti besler hormonları harekete geçirdiği için. Doktor kontrolünde tek tek ye mesela karışım şeylerini ama çokta işe yaramadı bende öyle şeyler. Ben sağlıklı ve dengeli beslendim, bol bol sebze meyve kuruyemiş tükettim. Pancar turşusu çokça yedim, canım tatlı istediğinde hurma özü ve keçiboynuzu özü yedim ki sadece keçiboynuzu özünü eşime de içirdim. İnofolic combi önermişti doktorum folik asit olarak onu kullandım ve o ay soğan kürü yaptım, hamile kaldım. Çikolata, cips, bisküvi vs paketli olan herşeyi hamile kalmadan 2 ay önce bırakmıştım. Yeşillik, sarımsak, meyve özellikle Muz çok yedim. Badem, fındık, Antep fıstığı, ceviz gibi kuruyemişleri çiğ olarak tükettim. Aklıma şimdilik gelenler bunlar.
Kısacası çikolata kisti hamileliğe engel değil yumurta kalitesini etkileyen bir şey. Sen yumurtayı desteklemek adına sağlıklı şeyler tüket mevsim sebze meyveleri ye tabi. Stresi bırak öncelikle (nasıl olacaksa bana da derlerdi imkansız o da işte neyse). Şimdi yanımda uyanmaya çalışıyoAllah isteyen bilhassa hasretle bekleyen herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin
Ne kadar sürede hamile kaldınız benimde var 2 buçuk cm3,5 cm çikolata kistiyle doğal yolla hamile kaldım. Hemen olmadı tabi biraz uğraştım ama hamileliğe engel değil. Visanne kullanmadım bu arada hsg çekildim, soğan kürü yaptım ve çok sağlıklı beslendim. Paketli herşeyi hayatımdan çıkardım.
İlk gebeliğim kürtajla sonuçlandı kürtajdan 9 ay sonra hamile kaldım canım.Ne kadar sürede hamile kaldınız benimde var 2 buçuk cm
Allah bağışlasın cnm. Benimde 5 yaşında oğlum var o zmn böyle bı kist yoktu ikinciyi düşünmeye başladığımda öğrendim 14 aydır da olmuyo başka bı sorunum da yok eşimde bakıldı küçücük kist engel oluyoİlk gebeliğim kürtajla sonuçlandı kürtajdan 9 ay sonra hamile kaldım canım.
Aminnn Senin de Allah bağışlasın kuzum. Sorma küçücük ama nelere mal oluyoAllah bağışlasın cnm. Benimde 5 yaşında oğlum var o zmn böyle bı kist yoktu ikinciyi düşünmeye başladığımda öğrendim 14 aydır da olmuyo başka bı sorunum da yok eşimde bakıldı küçücük kist engel oluyo
Amin canım saolasinAminnn Senin de Allah bağışlasın kuzum. Sorma küçücük ama nelere mal oluyoinşallah en kısa sürede hayırlısıyla hamile kalır ve yavrunu sağlıkla kucaklarsın canım.
Çikolata kisti varken ilacı bıraktığınızda hiç ilaç falan kullanmadan mı hamile kaldınızMerhabalar öncelikle geçmiş olsunbenimde doktorum önce visanne vermişti ozaman çocuk düşünmüyorduk yaklaşık 6ay kullandım sonra çocuk düşünmeye başlayınca bıraktım. Başka bir doktora gittiğimde keşke kullanmasaydın çikolata kistinde çocuk zor olduğu için hemen çocuk için tedavi vermesi gerektiğini söyledi. Visanne kullanırken aksine büyüdü kistlerim tabi kişiden kişiye değişir ama doktorunuzla konuşun mutlaka.
kaç cm büyüklüğünde acaba ?Arkadaşlar çikolata kistim varmış 3 ay visanne hap önerdi nedir hamile kalmak istiyorum Lütfen yardımcı olun bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?