Gebeliğe Hazırlık Çikolata kisti

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

kbr gzl

Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2022
40
50
8
25
Kızlar gördüğüm kadarıyla uzun süredir bu konular konuşulmamış sağ kasığımda ağrı olması üzerine kadın doğuma gittim iki aydır korunmuyorum doktor çikolata kistim olduğunu önce onu yok edip sonra çocuk için konuşacağımızı söyledi ve adet olurken kullanmam için visanne diye hap verdi umarım düşer ve bebek sahibi olurum burada izlidiğim adımları sizlerle paylaşacağım ovulasyon testi de aldım tarlusalla adet görüp başlayacağım merak ettiklerinizi sorabilirsiniz:)

Kızlar gördüğüm kadarıyla uzun süredir bu konular konuşulmamış sağ kasığımda ağrı olması üzerine kadın doğuma gittim iki aydır korunmuyorum doktor çikolata kistim olduğunu önce onu yok edip sonra çocuk için konuşacağımızı söyledi ve adet olurken kullanmam için visanne diye hap verdi umarım düşer ve bebek sahibi olurum burada izlidiğim adımları sizlerle paylaşacağım ovulasyon testi de aldım tarlusalla adet görüp başlayacağım merak ettiklerinizi sorabilirsiniz:)
Çok geçmiş olsun rabbim gönlünüze göre versin inşallah🙏

Tarlusalla adet gördüm ve visanneye başladım adet biter bitmez ovulasyon testine başlıyorum kızlar 🙂

Kızlar visanneye devam ediyorum ama adetim bitti ve hala kanamam devam ediyor hapın yan etkisi sanırım bunlarda ilk üçü adet öncesi yumurtlama testim sonuncusunu bugün yaptım neden böyle bozuk cıktı anlamadım kanama olduğu için mi acaba bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    40,7 KB · Görüntüleme: 43
Back
X