Çikolata kisti

Oturdugum alanda çok fazla ücret istiyorlar dediginiz gibi basit bir kan testi 10 bine maal oluyor nasıl yapacam basıl işin içinden çıkarım anlayamdım
Adetin 2 gunu devletteki kadın doguma gidin .adetimin 2 gunu kanları ister msnz diye rica edin 2 dklık işlem dr görmeden sekreter hallediyor amh da rica edin her yerde bakılmaz bakılıyorsa onuda istetin

bunu bende aldım dur deneyeyım sabahları aç karnna suya katıp içiyormuyduk? patladımı sizinki yoksa küçüldümü?
Ac karnina icmiyordum sanirim ya tam hatirlamiyorum doktor dogum kontrol hapi vermisti kuculsun diye ama ben cocuk istedigim icin kullanmadim bunu kullandim 1 ay sonra gebe kaldim sonrasinda da kontrollerde hic cikmadi sanirim gebelikte kuculup gidiyormus

Ac karnina icmiyordum sanirim ya tam hatirlamiyorum doktor dogum kontrol hapi vermisti kuculsun diye ama ben cocuk istedigim icin kullanmadim bunu kullandim 1 ay sonra gebe kaldim sonrasinda da kontrollerde hic cikmadi sanirim gebelikte kuculup gidiyormus
evet ya bende duydum hatta eskı bı konu vardı benımkı 8 cm portakal gibi😁😁😁 umut fakirin ekmeği almıştım evde vardı deneyeceğim

evet ya bende duydum hatta eskı bı konu vardı benımkı 8 cm portakal gibi😁😁😁 umut fakirin ekmeği almıştım evde vardı deneyeceğim
Yalniz tarihine dikkat edin karbonatin
8 cm baya buyuk ama kucultebilir en azindan
Alkali su oluyor zaten karbonatli su
Deneyin bakalim ins faydasi olur

Back
X