demediler gebelik düşündüğüm için yumurta rezervini çakıyor yere bı kaç ay dene olmadı tüp bebek dedilerGeçen gün okudum 8 cm ile gebe kalanlar bile var lakin doktorlar 8 cm olanlara ameliyat diyor sanada dediler mi maalesef ameliyat direk yumurta rezervini düşürüyormuş
Amh değerin kaçtı.Doktorlara bakma ben illallah ettim ağzını açan tüp bebek acele et koş diyor daha ne denendi ne yapıldı insanların psikolojilerini asla düşünmüyorlardemediler gebelik düşündüğüm için yumurta rezervini çakıyor yere bı kaç ay dene olmadı tüp bebek dediler
oda değişiyor sürekli ikilerde bişey bı tane sağlıklı yumurta lazım zatenAmh değerin kaçtı.Doktorlara bakma ben illallah ettim ağzını açan tüp bebek acele et koş diyor daha ne denendi ne yapıldı insanların psikolojilerini asla düşünmüyorlar
prolaktin çok yükseltiyor süt hormonu ondan korkuyorum yok be yavrum değişiyor sürekli değerim. ben anlamadım bı dünyada vitamin atıyorum onun etkisidir gram faydası yok bana kaç aydır tık yokİncir suyu içsen maşallah değerin çok güzel kalitelisini arttırsan saraçoğlunun kürü
Hayıt otu prolaktini yükseltiyor acaba civan perçemi aslan pençesi falan olurmu ki elimde olsada hepimize yardım etsemprolaktin çok yükseltiyor süt hormonu ondan korkuyorum yok be yavrum değişiyor sürekli değerim. ben anlamadım bı dünyada vitamin atıyorum onun etkisidir gram faydası yok bana kaç aydır tık yok
ya yaşamayan bilmez sıkılıyor insan gerçekten sende ödem oluyor mu karında şişlik böyle yada ayaklardaHayıt otu prolaktini yükseltiyor acaba civan perçemi aslan pençesi falan olurmu ki elimde olsada hepimize yardım etsembende aylardır çırpınıyorum o kür bu kür diye
Oluyor tabi şişiyorum ağrısı 5 gün önceden başlıyor benim kürleri içtiğim dönem ağrım haiflemişti hiç ödem şişlik olmamıştı tabi bırakınca tekrar başladıya yaşamayan bilmez sıkılıyor insan gerçekten sende ödem oluyor mu karında şişlik böyle yada ayaklarda
evet evet soğan bende işe yaradıOluyor tabi şişiyorum ağrısı 5 gün önceden başlıyor benim kürleri içtiğim dönem ağrım haiflemişti hiç ödem şişlik olmamıştı tabi bırakınca tekrar başladı
Soğanı içtiğim dönem crp 125 oldu benim kistin etrafı iltihap mış onları apse şeklinde sağ tarafımda toplamış çok acı çektim 1 hafta hastanede yattım antibiyotik verdiler günde 3 kere arada bir baktır sende kuzum Rabbim esirgesinevet evet soğan bende işe yaradıAllahım acısın ya
crp dün bakıldı canım 0,6 normal çıktı bende fmfte var o yüzden sık bakılıyor üzüldüm ama iltihap toplamasına ofSoğanı içtiğim dönem crp 125 oldu benim kistin etrafı iltihap mış onları apse şeklinde sağ tarafımda toplamış çok acı çektim 1 hafta hastanede yattım antibiyotik verdiler günde 3 kere arada bir baktır sende kuzum Rabbim esirgesin
Ayyy çoook sevindim inşallah şifa olur sana da burda senin mutlu haberlerini alırızcrp dün bakıldı canım 0,6 normal çıktı bende fmfte var o yüzden sık bakılıyor üzüldüm ama iltihap toplamasına of
inşallah yaa tabıkı Rabbım bişey veriyorsa illa ki bı hayır var şikayetim yok vücut kendı kendine iltihap yapıyor canı sıkıldıkça özellikle adet dönemi berbat geçiriyordu şuan ilaçlar baskılıyor Allahtan çok şükür yanı 2 sene gezdim doktor doktor bakıyorlar bulamıyorlar falan uzun baya hikaye ben 10 sene önce ilk evliliğimde hamile kaldım düşük yapmıştım bu 2. evliliğim bı baktırayım dedim hey maşşalahh portakal gibi bi kist selamladı :) neyse buna da şükür Rabbim hepimize şifa verip kucaklarımızı doldursun inşallahAyyy çoook sevindim inşallah şifa olur sana da burda senin mutlu haberlerini alırızüzülme vardır bundada bir hayır diyorum fmfte neden yükseliyormuş ay hergün bir şey duyuyorum bekarken peşine düşlediğime çok pişman oldum
Asla umutsuz olmaz inan ki bende çok üzüldüm yıprattım kendimi ama öylede ömür geçmiyor Rabbim verdiyse vardır bir bildiği ben bu ay düzenli bir şekilde kürleri falan yapacağım en az 2 ay yada 3 ay devam edeceğim gebelik olmazsa doktora gidip famara çatlama iğnesi isteyeceğim klomen kist yapıyor kisti büyütüyor çünkü sonra Rabbim kerim inşallah o güne kalmam Allahımm amin Rabbim dualarımıza tez zamanda icabet eylesin ve ben inanıyorum dualarımız kabul oldu sadece vakti zamanı varinşallah yaa tabıkı Rabbım bişey veriyorsa illa ki bı hayır var şikayetim yok vücut kendı kendine iltihap yapıyor canı sıkıldıkça özellikle adet dönemi berbat geçiriyordu şuan ilaçlar baskılıyor Allahtan çok şükür yanı 2 sene gezdim doktor doktor bakıyorlar bulamıyorlar falan uzun baya hikaye ben 10 sene önce ilk evliliğimde hamile kaldım düşük yapmıştım bu 2. evliliğim bı baktırayım dedim hey maşşalahh portakal gibi bi kist selamladı :) neyse buna da şükür Rabbim hepimize şifa verip kucaklarımızı doldursun inşallah
ay inşallah olur ya nasip eder Rabbım bende inanıyorum umudumuz hep Allahtan kara gecede kara taşın üzerindeki karıncaya rızkını nasibini veren Rabbım elbet bizi de düşünmüştür :)))Asla umutsuz olmaz inan ki bende çok üzüldüm yıprattım kendimi ama öylede ömür geçmiyor Rabbim verdiyse vardır bir bildiği ben bu ay düzenli bir şekilde kürleri falan yapacağım en az 2 ay yada 3 ay devam edeceğim gebelik olmazsa doktora gidip famara çatlama iğnesi isteyeceğim klomen kist yapıyor kisti büyütüyor çünkü sonra Rabbim kerim inşallah o güne kalmam Allahımm amin Rabbim dualarımıza tez zamanda icabet eylesin ve ben inanıyorum dualarımız kabul oldu sadece vakti zamanı var
Amin canım benim sağda ve solda 5'er cm.kaç cm sizin allah yardımcımız olsun gerçekten
aldırma canım denemeye devam yaşın kaç bilmiyorum ama aldırınca yumurta rezervini eritiyor bayaAmin canım benim sağda ve solda 5'er cm.
Yaşım 27 amh 0.8 zaten düşük canım. Aldırmayı düşünmüyorum ama nasıl olucak bilmiyorumaldırma canım denemeye devam yaşın kaç bilmiyorum ama aldırınca yumurta rezervini eritiyor baya
Olmazları olduran Rabbim inşallah bir kapı açacaktır hiç üzülme vitamin desteği kullan omega üç muhakkak sabah akşam D vitamini selenyum bunlar çok iyi geliyor B12 tüp düşünüyor musun? Bu ay ben gideceğim zeynepkamil‘e randevu aldım bakalım Allah’tan hayırlısı inşallah iyi birisine düşerim Allah’ım herkese yardım etsinYaşım 27 amh 0.8 zaten düşük canım. Aldırmayı düşünmüyorum ama nasıl olucak bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?