R rmnnnn Üye Kayıtlı Üye 18 Eylül 2025 116 6 11 Perşembe 11:49 Konu Sahibi Konu Sahibi rmnnnn #1 Çocuk için tedavi görüyorum önceki aylar da klomen bu bayrak letu kullandım doktor kontrolünde çikolata kıstım olduğunu öğrendim sanırım ilaç büyümesıne neden olmuş. 2 cm dedi doktor gebeliğe engel mi
Çocuk için tedavi görüyorum önceki aylar da klomen bu bayrak letu kullandım doktor kontrolünde çikolata kıstım olduğunu öğrendim sanırım ilaç büyümesıne neden olmuş. 2 cm dedi doktor gebeliğe engel mi
nurbanu7 Guru Kayıtlı Üye 3 Ocak 2011 11.685 8.248 448 36 istanbul Perşembe 12:28 Konu Sahibi Konu Sahibi rmnnnn #2 2 cm çok küçük canım inşallah büyümez gebeliğe engel değil çikolata kisti çok büyük değilse
R rmnnnn Üye Kayıtlı Üye 18 Eylül 2025 116 6 11 Perşembe 13:09 Konu Sahibi Konu Sahibi rmnnnn #3 nurbanu7 .!.: 2 cm çok küçük canım inşallah büyümez gebeliğe engel değil çikolata kisti çok büyük dInsall Genişletmek için tıkla... Insallah buyumez
nurbanu7 .!.: 2 cm çok küçük canım inşallah büyümez gebeliğe engel değil çikolata kisti çok büyük dInsall Genişletmek için tıkla... Insallah buyumez