Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah buyumez2 cm çok küçük canım inşallah büyümez gebeliğe engel değil çikolata kisti çok büyük dInsall
Merhaba benimde 2 cm çikolta kistim hamile kalamadım bu kist oluştulktan sonra. Tüp bebekte tutmadı bu kistin gerçekten etkisi var mı yok mı araştırıyorım siz de bir bilgiye ulaşırsanız bana yazar mısınız?Çocuk için tedavi görüyorum önceki aylar da klomen bu bayrak letu kullandım doktor kontrolünde çikolata kıstım olduğunu öğrendim sanırım ilaç büyümesıne neden olmuş. 2 cm dedi doktor gebeliğe engel mi
Evet yazarım sadece cikolata kisti mi var sizdeMerhaba benimde 2 cm çikolta kistim hamile kalamadım bu kist oluştulktan sonra. Tüp bebekte tutmadı bu kistin gerçekten etkisi var mı yok mı araştırıyorım siz de bir bilgiye ulaşırsanız bana yazar mısını
thacss women ılk defa duydum bende deneyeyim araştırıpBenim de çikolata kistim var sağlı sollu amh yumurta rezervi düşüklüğüne sebep oluyor bu yüzden gebelik zorlaşıyor 3 buçuk cm olan kistim gitti solda 2 buçuk cm olan duruyor Rahim filmi çekildim bir sorun görünmedi ama hala gebelik yok doktor thacss women verdi ama ben bunun yanı sıra kürde kullanıyorum amh 0.86 dan 1 e yükseldi sanırım sağ rafataki kistim kürler ile gitti şuan reglim yeni bitti thacss 2nci kutusundayım 3 ay sonunda gebelik oluşmazsa doktor klomen dedi ama klomen kist yapıyor kistleri büyütüyor bir kere kullanmıştım 1 sene olacak evleneli hala deniyoruz tekrardan kürlere başlayacağım mide rahasızlığımdan bırakmıştım yaş 33
çok pahalı ama hepsini birleştirmiş vitaminlerin faydasını gordunmu sen çikolata kisti bende de var adı batsın gebeliği engelliyorTakviye edici gıda sabah kapsül akşam toz şeklinde suya karıştırıp içiyorsun güncel fiyatı 1.725 tl tadı güzel lakin ben incir havuç suyu da içeceğim birde bitkisel şurup sipariş verdim civan aslan hayıt suyu direk midemi rahatsız etti kullanamadım Trenyola İtimat bitkisel yazarsan çıkıyor yorumları da oku istersen
bende soğan suyu yapıyorum yumurtlamaya kadar yumurtlamadan sonra ara veriyorum omega 3,selenyum , quenzim 10, d vıtamını, folik asit arada bi kan takviyesi içiyorum bakalım bu ayda hsa yaptırdım şükür bişey çıkmadı ama nasipFaydası 2nci kutudayım daha yeni başladım
Reglide o aşırı sancıyı azalttı pıhtı şeklinde kan gelmiyor artık kasıklarım da hareketlilik var yumurtalarımın daha iyi çalıştığını hissediyorum yumurtlamada daha belirgin oluyor doktor zaten zararı olmaz faydası olur dedi ama dediğim gibi ben incir havuç suyu da kullanacağım
evet ya enfeksiyon attıryor o kısmı çok iyi 8,5 cm portakal gibiSoğan suyu çok etkili ben yaptım ama gastrit dolayı kullanamadım kullandıklarını hepsi çok iyi bence thacss kullanınca diğerlerine gerek kalmadı.bu arada amh değerin kaçtı
kaç cm sizin allah yardımcımız olsun gerçektenGebeliği engelliyor ya da zorlaştırıyor bende de var bir senedir deniyoruz. Bir kez tüp bebek tedavisi gördük olumsuz oldu