• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çikolata kisti

rmnnnn

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
7
Puanlar
11
Çocuk için tedavi görüyorum önceki aylar da klomen bu bayrak letu kullandım doktor kontrolünde çikolata kıstım olduğunu öğrendim sanırım ilaç büyümesıne neden olmuş. 2 cm dedi doktor gebeliğe engel mi

2 cm çok küçük canım inşallah büyümez gebeliğe engel değil çikolata kisti çok büyük değilse

Çocuk için tedavi görüyorum önceki aylar da klomen bu bayrak letu kullandım doktor kontrolünde çikolata kıstım olduğunu öğrendim sanırım ilaç büyümesıne neden olmuş. 2 cm dedi doktor gebeliğe engel mi
Merhaba benimde 2 cm çikolta kistim hamile kalamadım bu kist oluştulktan sonra. Tüp bebekte tutmadı bu kistin gerçekten etkisi var mı yok mı araştırıyorım siz de bir bilgiye ulaşırsanız bana yazar mısınız?

Merhaba benimde 2 cm çikolta kistim hamile kalamadım bu kist oluştulktan sonra. Tüp bebekte tutmadı bu kistin gerçekten etkisi var mı yok mı araştırıyorım siz de bir bilgiye ulaşırsanız bana yazar mısını
Evet yazarım sadece cikolata kisti mi var sizde

Benim de kistim 2 cm hamile kaldım daha önce olumsuz sonuçlandı ama engel olmadı benim kistim yaklaşık 8 yıldır var hep 2 cm büyümüyor çikolata kistinin zararı tüpleri tıkayabiliyormuş bazen onun için de rahim filmi gerekiyor

Benim de çikolata kistim var sağlı sollu amh yumurta rezervi düşüklüğüne sebep oluyor bu yüzden gebelik zorlaşıyor 3 buçuk cm olan kistim gitti solda 2 buçuk cm olan duruyor Rahim filmi çekildim bir sorun görünmedi ama hala gebelik yok doktor thacss women verdi ama ben bunun yanı sıra kürde kullanıyorum amh 0.86 dan 1 e yükseldi sanırım sağ rafataki kistim kürler ile gitti şuan reglim yeni bitti thacss 2nci kutusundayım 3 ay sonunda gebelik oluşmazsa doktor klomen dedi ama klomen kist yapıyor kistleri büyütüyor bir kere kullanmıştım 1 sene olacak evleneli hala deniyoruz tekrardan kürlere başlayacağım mide rahasızlığımdan bırakmıştım yaş 33

Benim de çikolata kistim var sağlı sollu amh yumurta rezervi düşüklüğüne sebep oluyor bu yüzden gebelik zorlaşıyor 3 buçuk cm olan kistim gitti solda 2 buçuk cm olan duruyor Rahim filmi çekildim bir sorun görünmedi ama hala gebelik yok doktor thacss women verdi ama ben bunun yanı sıra kürde kullanıyorum amh 0.86 dan 1 e yükseldi sanırım sağ rafataki kistim kürler ile gitti şuan reglim yeni bitti thacss 2nci kutusundayım 3 ay sonunda gebelik oluşmazsa doktor klomen dedi ama klomen kist yapıyor kistleri büyütüyor bir kere kullanmıştım 1 sene olacak evleneli hala deniyoruz tekrardan kürlere başlayacağım mide rahasızlığımdan bırakmıştım yaş 33
thacss women ılk defa duydum bende deneyeyim araştırıp

Takviye edici gıda sabah kapsül akşam toz şeklinde suya karıştırıp içiyorsun güncel fiyatı 1.725 tl tadı güzel lakin ben incir havuç suyu da içeceğim birde bitkisel şurup sipariş verdim civan aslan hayıt suyu direk midemi rahatsız etti kullanamadım Trenyola İtimat bitkisel yazarsan çıkıyor yorumları da oku istersen

Bu arada doktora çikolata kistimi anlattım tüp bebek infertilite dendi dedim şaşırdı kendisi bu kadar kist için tüp bebeğe ne gerek var dedi ve thacss women verdi 3 ay kullan gel dedi

Takviye edici gıda sabah kapsül akşam toz şeklinde suya karıştırıp içiyorsun güncel fiyatı 1.725 tl tadı güzel lakin ben incir havuç suyu da içeceğim birde bitkisel şurup sipariş verdim civan aslan hayıt suyu direk midemi rahatsız etti kullanamadım Trenyola İtimat bitkisel yazarsan çıkıyor yorumları da oku istersen
çok pahalı ama hepsini birleştirmiş vitaminlerin faydasını gordunmu sen çikolata kisti bende de var adı batsın gebeliği engelliyor

Faydası 2nci kutudayım daha yeni başladım
Reglide o aşırı sancıyı azalttı pıhtı şeklinde kan gelmiyor artık kasıklarım da hareketlilik var yumurtalarımın daha iyi çalıştığını hissediyorum yumurtlamada daha belirgin oluyor doktor zaten zararı olmaz faydası olur dedi ama dediğim gibi ben incir havuç suyu da kullanacağım

Rahimde yapışıklı yapıyor amh değerini yumurta rezervini düşürüyor regl günleri acısından hiç bahsetmiyorum bile nasip kısmet tabi bu işler Rabbim dilerse olur lakin gebeliğe engel oluyor fazla kanama kisti besliyor büyütüyor

Faydası 2nci kutudayım daha yeni başladım
Reglide o aşırı sancıyı azalttı pıhtı şeklinde kan gelmiyor artık kasıklarım da hareketlilik var yumurtalarımın daha iyi çalıştığını hissediyorum yumurtlamada daha belirgin oluyor doktor zaten zararı olmaz faydası olur dedi ama dediğim gibi ben incir havuç suyu da kullanacağım
bende soğan suyu yapıyorum yumurtlamaya kadar yumurtlamadan sonra ara veriyorum omega 3,selenyum , quenzim 10, d vıtamını, folik asit arada bi kan takviyesi içiyorum bakalım bu ayda hsa yaptırdım şükür bişey çıkmadı ama nasip

Gebeliği engelliyor ya da zorlaştırıyor bende de var bir senedir deniyoruz. Bir kez tüp bebek tedavisi gördük olumsuz oldu

Soğan suyu çok etkili ben yaptım ama gastrit dolayı kullanamadım kullandıklarını hepsi çok iyi bence thacss kullanınca diğerlerine gerek kalmadı.bu arada amh değerin kaçtı

Amh değeri yumurta rezervi çok önemli bir kaç arkadaş önce kür kullanıyor ki yumurta kaliteli olsun öyle tüp bebeğe gideceklermiş

Soğan suyu çok etkili ben yaptım ama gastrit dolayı kullanamadım kullandıklarını hepsi çok iyi bence thacss kullanınca diğerlerine gerek kalmadı.bu arada amh değerin kaçtı
evet ya enfeksiyon attıryor o kısmı çok iyi 8,5 cm portakal gibi

Geçen gün okudum 8 cm ile gebe kalanlar bile var lakin doktorlar 8 cm olanlara ameliyat diyor sanada dediler mi maalesef ameliyat direk yumurta rezervini düşürüyormuş

Back
X