• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çikolata kisti

Olmazları olduran Rabbim inşallah bir kapı açacaktır hiç üzülme vitamin desteği kullan omega üç muhakkak sabah akşam D vitamini selenyum bunlar çok iyi geliyor B12 tüp düşünüyor musun? Bu ay ben gideceğim zeynepkamil‘e randevu aldım bakalım Allah’tan hayırlısı inşallah iyi birisine düşerim Allah’ım herkese yardım etsin

Merhaba gittiniz mi Zeynep kamile ? Ben de zeynep kamile gidiyorum takipli hastayım en son gittiğimde yumurta dondurma sonrasında ameliyat önerdiler ama yaklaşık bir senedir gidiyorum

Merhaba gittiniz mi Zeynep kamile ? Ben de zeynep kamile gidiyorum takipli hastayım en son gittiğimde yumurta dondurma sonrasında ameliyat önerdiler ama yaklaşık bir senedir gidiyorum
canım hangi doktora gidiyorsun ? Hüseyin görkemliden aldım randevumu ben muhtemelen asistan girecek muayene esnasında

Canım günaydın. Kontrole mi gidiceksin?
yok kuzum gunaydın direk tüp bebek yada aşılama için gideceğim hsg,sperm testi, smear bunları yaptırdım artık ne derse kuzu gibi gideceğim bi yerden başlamam lazım kadım doğum doktoru yönlendirdi 8,5 cm kistim var yaş 36 yanı bi yerden başlamak lazım

yok kuzum gunaydın direk tüp bebek yada aşılama için gideceğim hsg,sperm testi, smear bunları yaptırdım artık ne derse kuzu gibi gideceğim bi yerden başlamam lazım kadım doğum doktoru yönlendirdi 8,5 cm kistim var yaş 36 yanı bi yerden başlamak lazım
Ay bakalım ne dicek inşallah senin için hayırlısı olur. Daha önce femara falan kullandın mı yumurta takibi yaptırdın mı?

ay inşallah yanı zor ya bu süreç gerçekten zor sen tedaviye başladınmı senın durumlar nasıl senınde vardı galiba çikolata kisti adı batasıca
Evet benim çift taraflı bi de. Ben daha önce tüp bebek de denedim bir kez ama yumurtalarım kalitesiz olduğu için kistten dolayı olmadı. Şimdi doktor kontrolünde yumurta takibi yaptırıyorum yarın kontrolüm var inşallah bu ay güzel haberi veririm sana :KK200:

Evet benim çift taraflı bi de. Ben daha önce tüp bebek de denedim bir kez ama yumurtalarım kalitesiz olduğu için kistten dolayı olmadı. Şimdi doktor kontrolünde yumurta takibi yaptırıyorum yarın kontrolüm var inşallah bu ay güzel haberi veririm sana :KK200:
ay inşallahhh vallahi çok mutlu olurum Rabbim yardım etsın inşallah hayırlısıyla bi evlat nasip etsin bize peki sürekli gidip geliyormuşuz? Takip için malum çalışıyoruz sürekli gel derlerse yandık 😁

ay inşallahhh vallahi çok mutlu olurum Rabbim yardım etsın inşallah hayırlısıyla bi evlat nasip etsin bize peki sürekli gidip geliyormuşuz? Takip için malum çalışıyoruz sürekli gel derlerse yandık 😁
Kuzum tüp bebekte evet sürekli gidiyorsun. Yumurta toplama olsun transfer olsun bunlar hafta içine de denk gelebiliyor. O yüzden sen kesin tüp bebeğe başlama kararı alırsan kimden izin alıcaksan ona mutlaka söylemelisin ki anlayış göstersin. Ben insan kaynaklarına söylemiştim mesela.

Kuzum tüp bebekte evet sürekli gidiyorsun. Yumurta toplama olsun transfer olsun bunlar hafta içine de denk gelebiliyor. O yüzden sen kesin tüp bebeğe başlama kararı alırsan kimden izin alıcaksan ona mutlaka söylemelisin ki anlayış göstersin. Ben insan kaynaklarına söylemiştim mesela.
valla henüz patronum bilmiyor çekip karşıma konuşmam lazım ama nerden başlamam gerektiğini bilmiyorum yeni evlendim eylülde, işten çıkmayacaksın dimi? diye sordu hayır dedim. Yani geçen ay birazcık beta hcg yükseldi hsgden sanırım umutlandım fos çıktı 6 gün geciktim 3.41di 😁 ODA NEGATIFF öf bilmiyorum çok stresli bi süreç dua ediyorum bol bol.

valla henüz patronum bilmiyor çekip karşıma konuşmam lazım ama nerden başlamam gerektiğini bilmiyorum yeni evlendim eylülde, işten çıkmayacaksın dimi? diye sordu hayır dedim. Yani geçen ay birazcık beta hcg yükseldi hsgden sanırım umutlandım fos çıktı 6 gün geciktim 3.41di 😁 ODA NEGATIFF öf bilmiyorum çok stresli bi süreç dua ediyorum bol bol.
Ay sen cidden çok yeni evlenmişsin dahaa :D Yani şöyle yap madem başla birkaç kez izin alırsın baktın çok sorguluyor o zaman söylersin. Ama sen daha hiç denememişsin hemen tüp bebek mi düşünüyorsun? Ben de onu yaptım 2 ay denedim olmayınca tüp bebeğe başladım ama negatif oldu sonra kendime çok kızdım. Kendime şans vermeden hemen tüp bebeğe koştum diye. Çikolata kistiyle hamile kalan bir sürü insan var çevremde. Gerçi benim artık 1 seneye yaklaşıyor. Sen yine muayene ol ama biraz düşün

Aynı sizin durumunuz
Sizinle aynı durumdayım ben de sağ da 8cm solda 4cm Endometriozis var , bana ameliyat sonrasında tüp bebek önerdi doktor sizin durumu merak ediyorum o yüzden ameliyat olmadan tüp bebek ihtimali varsa daha güzel olur

Back
X