• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çikolata kisti

Rain90

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
64
Puanlar
48
Merhaba benim adetime 15 gün 10 gün varken lekelenmelerim başlıyor ve adet olana kadar sürüyor. 4 5 aydır var ve doktora gittim geçenlerde. Adetliyken gittim hormon testi yaptı ve ultrasonla baktı. Solda 2.5 3 cm çikolata kistine benzer bişey var dedi. hormon testime baktı bi sorun yok dedi. Devlet hastanesinde tahlil oldum sizce bu testler yeterli mi yorumlayabilir misiniz?
Lüteinizan hormon(lh): 3.54
Estradiol (e2): 55
Follikül stimülan hormon(fsh): 4.73
Progesteron: 0.30
Prolaktin: 12.9

Ca 125 e de bakılmalı

Devlet hastanesinde bakılıyormu peki? Bilginiz varmı
Ben devlette yada eğitim arastırmada baktırdım her hastanenin baktıgı özel tahliller farklı .devlette baktırdıgımla eğitim arastırma arasında fark ta cıktı simdi adet olup 3 kez egitim arastırmada baktırcam .cogu devlette alınan kan bekletilip buyuk hastanelere eğitim arasturmalara gönderiliyor ve sonucu etkiliyor bu .size tavsıyem etrafınozda direk kadın dogum hastanesi varsa arastırma hastanesi varsa onlarda verin

Çok istenen bir tahlil olmadıgı için bazı devletlerde kan baska merkeze gönderiliyor bende sonucu daha dusukmcıkardı bu

Merhaba benim adetime 15 gün 10 gün varken lekelenmelerim başlıyor ve adet olana kadar sürüyor. 4 5 aydır var ve doktora gittim geçenlerde. Adetliyken gittim hormon testi yaptı ve ultrasonla baktı. Solda 2.5 3 cm çikolata kistine benzer bişey var dedi. hormon testime baktı bi sorun yok dedi. Devlet hastanesinde tahlil oldum sizce bu testler yeterli mi yorumlayabilir misiniz?
Ben dğerleri net hatırlamıyorum ama Hepsine özelde baktırmısm. Hormonlar Yumurtalık rezervi prolaktin , vs. Ama çikolata kistiniz o kadar büyük degsl o yüzden dğer degerlernz normalse jamşke kalabilirsiniz.bende de vardı kist. Ne zamandan beri hamile kalamıyosunz

tsh'de baktır o da çok etkiliyor hamile kalmayı

Ben dğerleri net hatırlamıyorum ama Hepsine özelde baktırmısm. Hormonlar Yumurtalık rezervi prolaktin , vs. Ama çikolata kistiniz o kadar büyük degsl o yüzden dğer degerlernz normalse jamşke kalabilirsiniz.bende de vardı kist. Ne zamandan beri hamile kalamıyosunz
Ben de çok lekelenme oluyor diye doktora gitmiştim adetime daha 10 15 gün varken damla damla lekelenme geliyor bu yıl sonu çocuk düşünüyorum henüz denemedim ama doktorumda ısrarla doğum kontrol ilacına başlatmak istiyor başlamadım lekelenmeler çok canımı sıkıyor

Ben de çok lekelenme oluyor diye doktora gitmiştim adetime daha 10 15 gün varken damla damla lekelenme geliyor bu yıl sonu çocuk düşünüyorum henüz denemedim ama doktorumda ısrarla doğum kontrol ilacına başlatmak istiyor başlamadım lekelenmeler çok canımı sıkıyor
Çikolata kisti icşn verdiyse kullanmalısın işe yarıyor

Çikolata kisti icşn verdiyse kullanmalısın işe yarıyor
Evet onun için verdi ama kalp rahatsızlığım var daha önce kullandığımda çok kötü yaptı doktorum yasakladı o yüzden kullanamıyorum

Back
X