Adetinde düzenliyse bende fazla sorun tescil etmez BN iki ayda bir oluyum.mesela o Yüzden kotu inşallah gttignizde güzel sonuçlar alirsniz benm içinse dua edin[/QUOTE
Teşekkür ederim, dua ederim tabi etmem mı ederim.Rabbim her şeyin hayırlısını versin inşaallah.Rabbim hayırlı evlat versin aratmasın inşaallah.Bana da dua edin.
malesef ağrı yaparCikolata kistiniz ağrı yapıyor mu. Hanımlar. Benim 5.5 cm her allahin günü ağrıyor ağlatacak kadar. Belime bobreklerime vuruyor ağrısı. Ne yapmam gerek yardım
Rabbim şifa versin inşallah olrMerhaba hanımlar benimde sol ve sag yumurtaligimda cikolata kisti cikti adet agrim oldukca fazla idi ama bir turlu olamadim dr gittim sol tarafimda7 cm sag tarafimda 5cm oldugu anlasildi 3 dr gittim 2 si ozel biri devlet ozeller amaliyat dedi devlet visanne adli ilac verdi ozeldeki dr bir 1aylik dogum kontrol ilaci verdi sag tarafimdaki kist kuculmus ama sol bayagi ilerlemis ben visanne denilen ilaci kullanmiycam sogan suyunu deniycem ins faydasi olur bu arada yasim 35 2 tane cocugum varcok sukur ama iste 1tane daha istedik ins olur ama dr olmaz sil yumurtaligina cok baski yapiyor dedi kismet bu ay sogan suyunu deniycem kuculmesse visaaneye baslarim denemekten zarar gelmez ins
Bana rahim filmi cekmediler artik ameliyata karar verildi cunku yumurtaliklarimin birbirine yapistigini soylediler laparoskopi yani kapali ameliyat olucam ama cok korkuyorum bu ameliyati olan varmi arkadaslarBeni de çok.korkuttular ben uç ay önce düşük yaptm biri 5 biri 4 biri 3 cm kistim.var
Klomen isimli ilaca.basladim yasim 24 düşük yaptigim için hemen asilamaya yada tup bebge baslamadilar.ama.sana tavsiyem yasiniz küçükse bekleyin biraz soğan kuru yapin deneyin. Hamile kalirsaniz zaten doğumda aliyolar.bende hamile kalamazsam ameliyat ile alalim.diyolar.buda yumurtaliklara zarar verebilirmis
Acikcasi bunlari ilk kez duydum benim aslinda hicbi sikayetim yok kistle ilgili sadece asiri adet sancim oluyo bide vok uzun saatler ayakta kalip iş falan yapinca hafif agriyo bu kadar diger anlattiklarinizi ilk kez duydum adet gecikmesi yapabiliyomus bu kist sizde de gecikme yapiyosa belki o yuzden bu belirtiler vardir benim hic duzensizligim yok cok sukurHerkese merhaba çikolata kisti olanlar bana yardım edebilirmi3 bucuk yıldır cikolata kistim var bebek sahıbı olamıyorum sag yumurtalıgımda 4.5 cm . İlk belirti reglı agrısının asırı olmasıyla baş gösterdi o zaman nişanlıydım dugunume 6 ay kala cıkolata kıstım oldugunu ogrendim o gunden bugune tam 2 cm buyudu suanki şikayetimde ateş basması ve sırt terlemesi iki sokak yurusem sırtım alev alev yanıyo ardından terleme baslıyo atak gibi gelıyo bu durum kapalı alanda mont dursam yada uzun kollu bıseyle ınanılmaz sıkıcı bir durum sizinde fikrinizi almak ıstedım kisti olup bu gibi bir durumla karsılasan var mı yada baska bir sebep mi aramalıyım altında
Acıkcası kistin tüp bebegi ve asılamayı olumsuz etkılendıgını doktorda söyledi ben 2 defa asılama yaptım ve tutmadı ancak ameliyat yumurtaya zarar verdıgı ıcın hıc onerılmedi ayrıca kuzenımın basına gelen bı durumu anlatıyım ve lutfen dikkat et sag yumurtalıgında kisti vardı tüpleri acık ve hıcbır sorunu yoktu bunun dısında bebegı olmadı ardından kistini aldırdı ve beklemeye basladı ve yıne tutmadı 3 yıl boyunca elınde amelıyattan önceki tüplerine baktıgı röntgenıyle gezdı durdu ardından anlasıldıkı aldırdıgı kıstın kalıntıları tüplerini tıkamıs mutlaka kıst amelıyatı olduysan madem tuplerine tekrar baktır tüp bebek transferinde 2 tane mi konuldu yumurta tek miHerkese merhaba, bende çocuk için 3 yıldır uğraşıyorum ve olmuyor. İlk başta ne kist ne başka problem hiçbirşeyim yoktu. Daha sonraki dönemlerde çikolata kistimin olduğu ortaya çıktı ve doktor 3 cm alınmasına gerek yok bu şekilde aşılama yapalım dedi. Yaptık olmadı. Neyse bi altı yedi ay sonra tüp bebeğe karar verdik kistin engel değil zaten küçük yapalım dedi. Tüp bebek yaptık oda olmadı. Artık moralim çok bozuktu herşeyden yorulmuştum.bi müddet hiçbirşey yapmak istemedim.bu süreçte idrar yolları enfeksiyonu yaşadım ve bunun için doktora gittiğimde ultrason ile bakıldı ve kistin 7 cm olmuş dedi doktor. 4 ay içinde oldu bu büyüme. Bende hemen kendi doktoruma gittim. Artık son aşamadasın ameliyat olmalısın dedi, bu şekilde bebek tedavin olumlu sonuç vermez dedi. Araştırma yapıp, bu ameliyatı iyi yapacak bir doktor bulmalıyım dedim. Herneyse Ankara'da iyi bir doktora ameliyat oldum.çok şükür şuan iyiyim. Ama sizlere bi uyarı. Ben bilmiyordum ameliyat için görüştüğüm bazı doktorlar bana yumurtalığı temizledikten sonra orda yakma işlemi yapacaklarını söylemişlerdi. Ama bu çok yanlışmış çünkü yumurtalık zarar görüyor ve sonrasında erken menopoz sorunları yaşanıyor. Ama benim doktorum yakmadan be zarar vermeden yumurtalıkta dikişlerle yaptı. En son kontrole gittiğimde herşey normaldi yumurtlamam kist alınmasına rağmen temiz olan yumurtalığımdan daha gelişmişti.ameliyat olduktan sonra tedavi olmak adına yaptığım aşılan ve tüp bebeğin boşuna olduğunu anladım ve emeğime hayal kırıklığına üzüldüm. Çünkü kist engel oluyor büyük oranda. Allah herkese yardım etsin. Umarım herşey hepimiz için iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?