Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba 3 cm cıkolata kistim var, tahliller çok şükür temiz.bunun için önerebileceğiniz vitamin takviyesi yada doğal bir yöntem varmı. Hamile kalamıyorum napacağımı bilemiyorum.
Benimde sağda ve solda iki tane var 2 senedir evliyim yani ameliyatda önermiyorlar biri 2 diğeri 3 cm çikolata kisti illet ya diğer tahlillerim normal bu ay Hayıt tohumu yaptım kendime içtim bir kaç gün şimdi adet dönemim 8 Eylül yaklaşıyor günler yaklaştıkça stresleniyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun
Benimde sağda ve solda iki tane var 2 senedir evliyim yani ameliyatda önermiyorlar biri 2 diğeri 3 cm çikolata kisti illet ya diğer tahlillerim normal bu ay Hayıt tohumu yaptım kendime içtim bir kaç gün şimdi adet dönemim 8 Eylül yaklaşıyor günler yaklaştıkça stresleniyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun