• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çikolata kistim için öneri

Onfo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2018
333
-145
98
35
Merhaba 3 cm cıkolata kistim var, tahliller çok şükür temiz.bunun için önerebileceğiniz vitamin takviyesi yada doğal bir yöntem varmı. Hamile kalamıyorum napacağımı bilemiyorum.

Benimde sağda ve solda iki tane var 2 senedir evliyim yani ameliyatda önermiyorlar biri 2 diğeri 3 cm çikolata kisti illet ya diğer tahlillerim normal bu ay Hayıt tohumu yaptım kendime içtim bir kaç gün şimdi adet dönemim 8 Eylül yaklaşıyor günler yaklaştıkça stresleniyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun

Benimde sağda ve solda iki tane var 2 senedir evliyim yani ameliyatda önermiyorlar biri 2 diğeri 3 cm çikolata kisti illet ya diğer tahlillerim normal bu ay Hayıt tohumu yaptım kendime içtim bir kaç gün şimdi adet dönemim 8 Eylül yaklaşıyor günler yaklaştıkça stresleniyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun
Ayrıca Folik asit d vitamini magnezyum kullanıyorum takviye olarak

Amin Allâh hepimzin yardımcısı olsun, size hormon ilacı vermedimi doktor. Yumurtalık rezerviniz, hormonlarınız nasl pki

Amin Allâh hepimzin yardımcısı olsun, size hormon ilacı vermedimi doktor. Yumurtalık rezerviniz, hormonlarınız nasl pki
Yani amh 4.40 dedi tsh 0,716 fsh 5,43 hsg filmi de çektirmiştim o da normal çıkmıştı siz ne durumdasınız

Yani amh 4.40 dedi tsh 0,716 fsh 5,43 hsg filmi de çektirmiştim o da normal çıkmıştı siz ne durumdasınız
Benim amh 3.23 , hormon değerlerini bilmiyorum ama iyi dedi. Sadece süt hormonum biraz sınırda çıktı.

Ben anestezili çekildim uyutuyorlar anlamıyorsun siz kaç senelik evliydiniz
Bende çektirdim hiç ağrı olmadı inanın kist varken ki adet ağrısı onun yanında hiç birşey bu dönemde en öenliai psikoloji bnmde vardı kistim suan 5 haftalık hamileyim bnm amh 1.09 idi sadece dua edin beslenemize dikkat edin çok düşünmeyşn gerisi psikoloji

Merhaba 3 cm cıkolata kistim var, tahliller çok şükür temiz.bunun için önerebileceğiniz vitamin takviyesi yada doğal bir yöntem varmı. Hamile kalamıyorum napacağımı bilemiyorum.
İyi bir endometriozis uzmanına mutlaka muayene olmanısı tavsiye ederim.

merhaba, bu hayıt otu soğan kürü için normal hemaarıjik kendiliğinden giden kister için bile tehlikeli olabileceğini yazmışlar burda forumlarda. Deneyenlerde var tabi ama özellikle çikolata kisti için daha komplike diyorlar ve önermiyorlardı. Bende 1 haftadır araştırıyorum çünkü herşeyi. 1 hafta erken adet olup 8. Gün hala lekelenme tarzı olduğu için kadın doğum acile gittim. Acil doktoru sağ yumurtalıkta 5 cm bir kist var dedi ve polikliniğe gitmemi söyledi. Kanuni suştan süleyman eğitim araştırmada Poliklinik doktoru baktı evet kist var iç kısmı hemarojiğe benziyor ama dıştanda çikolata kistine benziyor dedi, ca değerlerimi istedi 2 ay sonra kontrol dedi. O sırada sekreterine de myom dedi. Bana kist için 2 ay sonra takip derken bile myomla ilgili bişiy demeyince , myom var dediniz ona ne yapacağız dedim o cok küçücük önemsiz söylemesem haberin bile olmazdı bişiy yapılmayacak dedi. Ca değerlerim temiz cıktı ama aklıma takıldı. Yeni yüzyıl üniversite hastanesinde kadın hastalıkları ve onkoloji cerrahı olan bir profesörden randevu aldım. Dün gittim alttan muayenede hiç birşey yok rahim agzı rahim ve yumurtalıklar gayet normal dedi. Tabi ben inanamadım irdeledim doktor hanım çok anaç ve iyi biriydi paniğimi görünce kist normal kendiliğinden giden bir kisttir gitmiştir myomuda gaz yada normal rahim kasıyla karıştırmış olabilir doktor dedi. normalde gerek yok ama eğer için rahat edecekse radyoloji kısmında bir radyolog doktorumuzda baksın dedi bende tabi ki evet dedim. Radyolog ta üstten baktı ve ben kendisine durumu anlattığım için myom aradı ama bulamadıpını söyledi :) kistte normal yumurtalıkta yumurtlama zamanı olan 8milim küçücük olduğunu söyledi. Kafam ı kadar karıştı ki anlatamam🤦🏻‍♀️

Devlet hastanesinde Endometriozis uzmanı doktor bana magnimore magnezyum ve endovita takviye vitamin tavsiye etti

Back
X