- 29 Nisan 2015
- 472
- 283
Merhabalar, ben de çikolata kisti hastasıyım. sağ ve sol yumurtalığımda biri 5cm siğeri 4,5 cm kistim vardı. yaklaşık bir buçuk yıldır visanne kullanıyorum. ağrılarım kistlerim tamamen yok oldu. doktorum buna rağmen hamilelik düşünene kadar ilacı kullan dedi. ama ben artık bıktım ilacın yan etkilerinden sırt ağrısı, baş ağrısı, kilo alma, duygusal değişkenlik, aşırı sinir offff en kötüsü de hiç adet olamıyorum bu da beni çok olumsuz etkliyor. kendimi erkek gibi hissetmeye başladım artık. cinsel isteksizlik de var.
Kızlar ben de eşim de çocuk istemiyoruz henüz. Ama ilaç da kullanmak istemiyorum artık. Tekrarlamasından da korkuyorum ne yapacağımı şaşırdım
Neden tekrarlar, neler tekrarlanmasında etki eder, tetikler. Tecrübeleriniz nedir bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
Kızlar ben de eşim de çocuk istemiyoruz henüz. Ama ilaç da kullanmak istemiyorum artık. Tekrarlamasından da korkuyorum ne yapacağımı şaşırdım
Neden tekrarlar, neler tekrarlanmasında etki eder, tetikler. Tecrübeleriniz nedir bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.