ay inşallah guzel haberler alırsan benı de etıketle olurmu umudum artıyor :)Dene bakalım inşallah faydası olur![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay inşallah guzel haberler alırsan benı de etıketle olurmu umudum artıyor :)Dene bakalım inşallah faydası olur![]()
Tabiikiay inşallah guzel haberler alırsan benı de etıketle olurmu umudum artıyor :)
Bende de sol tarafta 3 cm cikolata kisti cıktı doktor olumsuz konuştu bir an önce gebe kal diyor kalamıyorum kiArkadaşlar merhaba . Bende 4.5 cm çikolata kisti vardı ve hamilelik istiyordum . 8 9 ay boyunca denedik vs olmadı . Doktor Visanne verdi ama kullanmak istemedim . Çevremdekiler soğan suyu içmemi önerdi . Ne kaybederim ye düşündüm ve sabah aç karnına akşam yatmadan önce günde iki kere içtim ılık ılık . Veee 2.ayımda hamile kaldım . Kistimde kaybolmuş . Doktorum bile şaşırdı . Adetimden sonra 1 hafta içtim . Kızlar hiç bişey kaybetmezsiniz bence soğan suyuna şans verin . Ve ben yaklaşık iki aydır da balık yağı kullandım
soğan suyu da enfeksiyon attırıyor sadece kist küçülmüyor asla .(Bende de sol tarafta 3 cm cikolata kisti cıktı doktor olumsuz konuştu bir an önce gebe kal diyor kalamıyorum ki
Gebe kalmak zor musoğan suyu da enfeksiyon attırıyor sadece kist küçülmüyor asla
zor çikolata kisti engelliyor bende de varGebe kalmak zor mu
Agrı yapıyor mu cıkolata kistizor çikolata kisti engelliyor bende de
yapıyor evetAgrı yapıyor mu cıkolata kisti
Sizin cikolata kıstı yüzünden mi olmuyoryapıyors
evetSizin cikolata kıstı yüzünden mi olmuyor
Benım ki 3 cm
canım 8,5 cm olana kadar benimde ağrım yoktu :) anlamadım bileBenım ki 3 cm
Tup bebek denediniz micanım 8,5 cm olana kadar benimde ağrım yoktu :) anlamadım
hayır inşallah önümüzdeki aylarda deneyeceğim senin normal yolla olabilir küçük daha yaşınız kaç ? amh vs iyiyse olur neden olmasınTup bebek denediniz mi
27 yasındayım hormonlarım iyi yumurta tembellıgı de vardı geçen ay kimyasal gebelik oldu bu ay da letu kullandım kistin olduğunu ogrendımhayır inşallah önümüzdeki aylarda deneyeceğim senin normal yolla olabilir küçük daha yaşınız kaç ? amh vs iyiyse olur neden olmasın
Dun 15. Gundu normal yumurtlama gunum estradıol 360 progesteron 1.5 cıktıyumurta tembelliği için
Foliborn Myforce bu çok ıyı tavsiye ederim geçen ay kimyasal olduysa tekrar hamile kalabilirdun
Benimde sol tarafımda 3cm lik bir çikolata kisti var fakat benim doktorum gebeliğe tek başına engel değil. Zaten küçük ilaçta vermicem. Alıncak büyüklükte de değil. Kontrol edicez. Gebe bu yüzden kalamazsın diye bir şey yok dedi. Yaşım 26.Bende de sol tarafta 3 cm cikolata kisti cıktı doktor olumsuz konuştu bir an önce gebe kal diyor kalamıyorum ki
Doktorum sadece takviye verdi kist içinBenimde sol tarafımda 3cm lik bir çikolata kisti var fakat benim doktorum gebeliğe tek başına engel değil. Zaten küçük ilaçta vermicem. Alıncak büyüklükte de değil. Kontrol edicez. Gebe bu yüzden kalamazsın diye bir şey yok dedi. Yaşım 26.
GErcek bal zerdecal 1 çimdik karabiber karısımı ye iltihapı atıyo kiste faydası vatmıs bende tuketiyom hem agtılara da fayfası var Allahın izniylecanım çikolata kistini soğan suyu keşke eritse 8,5 cm var bende yanı bu ay bende deneyeyım tekrardan ama sende ki çikolata kisti değildir muhtemelen Çok sevındım Allah nazarlardan saklasın bize de nasip etsin.