• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çikolata kistiyle hamile kalmak

Arkadaşlar merhaba . Bende 4.5 cm çikolata kisti vardı ve hamilelik istiyordum . 8 9 ay boyunca denedik vs olmadı . Doktor Visanne verdi ama kullanmak istemedim . Çevremdekiler soğan suyu içmemi önerdi . Ne kaybederim ye düşündüm ve sabah aç karnına akşam yatmadan önce günde iki kere içtim ılık ılık . Veee 2.ayımda hamile kaldım . Kistimde kaybolmuş . Doktorum bile şaşırdı . Adetimden sonra 1 hafta içtim . Kızlar hiç bişey kaybetmezsiniz bence soğan suyuna şans verin . Ve ben yaklaşık iki aydır da balık yağı kullandım
Bende de sol tarafta 3 cm cikolata kisti cıktı doktor olumsuz konuştu bir an önce gebe kal diyor kalamıyorum ki

hayır inşallah önümüzdeki aylarda deneyeceğim senin normal yolla olabilir küçük daha yaşınız kaç ? amh vs iyiyse olur neden olmasın
27 yasındayım hormonlarım iyi yumurta tembellıgı de vardı geçen ay kimyasal gebelik oldu bu ay da letu kullandım kistin olduğunu ogrendım

27 yasındayım hormonlarım iyi yumurta tembellıgı de vardı geçen ay kimyasal gebelik oldu bu ay da letu kullandım kistin olduğunu ogrendım
yumurta tembelliği için

Foliborn Myforce bu çok ıyı tavsiye ederim geçen ay kimyasal olduysa tekrar hamile kalabilirsin​

Bende de sol tarafta 3 cm cikolata kisti cıktı doktor olumsuz konuştu bir an önce gebe kal diyor kalamıyorum ki
Benimde sol tarafımda 3cm lik bir çikolata kisti var fakat benim doktorum gebeliğe tek başına engel değil. Zaten küçük ilaçta vermicem. Alıncak büyüklükte de değil. Kontrol edicez. Gebe bu yüzden kalamazsın diye bir şey yok dedi. Yaşım 26.

Benimde sol tarafımda 3cm lik bir çikolata kisti var fakat benim doktorum gebeliğe tek başına engel değil. Zaten küçük ilaçta vermicem. Alıncak büyüklükte de değil. Kontrol edicez. Gebe bu yüzden kalamazsın diye bir şey yok dedi. Yaşım 26.
Doktorum sadece takviye verdi kist için

canım çikolata kistini soğan suyu keşke eritse 8,5 cm var bende yanı bu ay bende deneyeyım tekrardan ama sende ki çikolata kisti değildir muhtemelen Çok sevındım Allah nazarlardan saklasın bize de nasip etsin.
GErcek bal zerdecal 1 çimdik karabiber karısımı ye iltihapı atıyo kiste faydası vatmıs bende tuketiyom hem agtılara da fayfası var Allahın izniyle

Back
X