cikolata kistiyle tup bebek tedavisi

gelartikannecim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2014
661
588
78
cikolata kistiyle ugrasip tup bebekle anne olanlar ya da bnm gbi olmaya calisanlar dert ortaklarim bundan sonra bu baslik altinda toplanalim. tup bebek tedawisiyle anne olan endo lu hanimlar hikayelerinizi dinlemek cok isteriz :) eminim cok da umut olur bize .internette pek de olumlu seyler yok yada olumlu sonucu alanlar yazmiyorlar mutluluktan :) burdan destek olalim birbirimize. dualarda bulusmak icin toplanalim. ilk olarak bn bahsedeyim tedawimden. yumurtalar toplandi bahceci kliniginde tedawi goruyorum dr um guwenc bey donduruldu yumurtalar bn ise lucrin depot oldum we kistlerimin biraz sakinlesmesini bekliyoruz

bende endoluyum ama seninle durumumuz aynı şuan için bir gelişme yok benimde embriyolarım donduruldu şuan decapeptyl depot kullanıyorum. benim bu forumda endolu olup hamile kalan tanıdığım bi kaç kişi var. inşallah bizde onlara katılacağız.

bişe sorucam kızlar tabii doktor daha iyi bilirde benim kafam karıştı..endo lu olan çoğu arkdaşın okuduğum kadarıyla yumurta toplandıktan sonra ya lucrin yada başka baskılıyıcı ilaçlar kullanılmış..ben ise doktora gittim adetliydim direk iğneyi oldu dedi ? ve oldum solda ki yumurta rezervenide baskılamış olmaycak mı?

Cnm profosre gidiyosun sen mutlaka bildigi wardr. Buarada tatlim iyi sonuclar alanlar war Allahimin izni ile bizlerde katilcz o kervana insAllah Mevlam buyuk

Arkadasim mrhba:) tedavini nerede hangi dr ile yurutuyosun? Decapeptly i sen kc ay kullanicksin?

Merhaba kızlar ben de çikolata kisti maduruyum hala daha kistim var ama çok şükür sorun olmadı İkizlere hamileyim inşallah umarım size umut olurum

Merhaba kızlar ben de çikolata kisti maduruyum hala daha kistim var ama çok şükür sorun olmadı İkizlere hamileyim inşallah umarım size umut olurum

ilk denemen de mi oldu kist kaç cm di her iki yumurtalıktada varmıydı..benim doktorumun dediği rahim içinde tutunmasını engellediği çalışmlarım oldu demesi

ilk denemen de mi oldu kist kaç cm di her iki yumurtalıktada varmıydı..benim doktorumun dediği rahim içinde tutunmasını engellediği çalışmlarım oldu demesi
Deneme olarak 4 deneme 1 iptalim var canım yani 3 defa yumurta toplandı donduruldu daha önceki geçirdiğim ameliyat yüzünden sol tüpüm de hidrosalpenks (sıvı akışı ) vardı ameliyat oldum ama ilk transferimde tuttu çok şükür ameliyat sırasında kistimide alicakti dr ama yapışıklık yüzünden dokunamadim dedi çünkü bu defa sağdaydi endo sadce sağdan yumurta elde edebiliyorduk sol taraf hasar görmüş hiç yunurta elde edemedik amh düşük fsh yüksekti baya sorun vardı yani mücadelemi kazandım çok şükür biraz yorucu ve yipratici oldu ama sonuç 15 gün sonra kalp atıslarını duymaya gitcem inşallah

Arkadasim mrhba:) tedavini nerede hangi dr ile yurutuyosun? Decapeptly i sen kc ay kullanicksin?
izmir irenbede kaan bozkurt un hastasıyım canım. ben ayın 2sinde 3. dozu oldum yarın histeroskopi olacağım sorun olmazsa transfer hazırlıklarına başlayacağız . sen ne kadar kullanacaksın.
dipnot: ben geçen sene temmuz ayında çikolata kistlerim vardı onlar laparoskopi ile alındı ameliyat eden doktorum 3 ay lucrin kullandırttı . şimdi tüp bebek doktorumda 2 ay decapeptyl vermişti kontrole gittiğimde 3. dozuda yap dedi..

çok sevindim senin adına.. benim sağ yumurtada 5 cm kist var başka bir sorun yok amh orta düzeyde fsh normal tüpler açık rahim içi temiz..benim de sıkıntı 2 sene önce kistin salğıladığı iltihap yüzünden karın ameliyatı oldum bununla beraber apendisim de alındı..

Inşallah güzel sonuçlanır canım ben o kadar cok sorun varken kisti bile unuttum kac mm de kaldı inan bilmiyorum bi süre sonra bilmekte istemedim ama en son 4.5 mm civarındaydı inşallah Allah en kısa zamanda sizede nasip eder ben hala inanamıyorum içini ferah tut tedavine odaklan canım

Oyyy boyle yazdiklarinin altinda hamile takvimi olan anneler favorim masAllah :) sag salim kucaginiza alin Allahim bizede nasip etsin amin :)

Cnm bna max 2 ay lucrin kullancz dedi guwenc bey ama bilmiyrm. Yumurta toplandi cikolata harici baska kistlerde olusmus rahim pek ic acici deildi gecen carsamba ins iii gelir de bu ilac. MEVLAM BUYUK

Yrn da ins guzel haberlerle donersin ewine we bize :) ibs hepimiz 2014 yili cikmadan birer annecik oluruzzzzz

Cnm bna max 2 ay lucrin kullancz dedi guwenc bey ama bilmiyrm. Yumurta toplandi cikolata harici baska kistlerde olusmus rahim pek ic acici deildi gecen carsamba ins iii gelir de bu ilac. MEVLAM BUYUK
inşallah şifa olur canım ilaç epey sıkıntı yapıyor sıcak basmaları falan.. ama bebeklerimiz için katlanacağız.

inşallah şifa olur canım ilaç epey sıkıntı yapıyor sıcak basmaları falan.. ama bebeklerimiz için katlanacağız.

Arkadaşlar ben adetliydim lucrin oldum 13 gün sonra yine adet oldum.. Ve 8 gündür devam ediyor kahverengili geldi şimdi yine kanama oldu kullanan arkadaşlar sizlerde de oldu mu

Arkadaşlar ben adetliydim lucrin oldum 13 gün sonra yine adet oldum.. Ve 8 gündür devam ediyor kahverengili geldi şimdi yine kanama oldu kullanan arkadaşlar sizlerde de oldu mu
canım sanırım sana daha öncede yazmştım bende senin gibi birşey oldu. adetin son günlerinde olmuştum iğneyi tam 14 gün sonra yine adet oldum ve normalde 5 gün sürerken bu kez 12 gün sürmüştü. korkma normal bir durum olsa gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…