çikolata kistlerim yok oldu

asude80

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2008
139
1
arkadaşlar öncelikle iyi ki sıkıntılı günlerimde orada birilerinin olacağını biliyorum,iyiki varsınız.ve umarım benim tedirginliklerime tecrübe ve bilgilerinizle ışık tutarsınız.

2 gün önce şiddetli karın ağrısı,kramp,acı,mide bulantısı,titreme ve ölçülemeyen tansiyon ile ZTB hastanesine acilem gittim. endemetriozis hastası olduğumu söyledim.Allah bin kere razı olsun çok iyi ilgilendiler.ancak ultrasonra sadece basit kist gördüler.inanmadım.kan tahlillerim normal çıktı ve şikayetlerime yönelik serum takıp beni daha iyi hale getirdiler. bugün başka bir hastanede tekrar muayene oldum,onlarda kist bulamadı sadece 2 tane folikül kist dediler.
4,4cm-3,5cm arası değişen her iki yumurtalığımdaki 3 kist sanırım patladı ve bugün idrar tahlili verdim.dr yarın bakacak.
peki şimdi ne olacak.???sevineyim mi yoksa yan etkisi ne olur diye korkayım mı bilemedim.bildiği kadarıyla patlaması çok riskli.eski dr um hep uyarırdı.
şu mübarek günlerde inşallah Rabbim dualarımı kabul etmiştir ve kötü sonuçlar olmadan kistlerim gitmiştir.ve inşallah mikro enjeksiyonla olmayan meleklerimiz doğal yolla gelir.
 
çok teşekkür ederim arkadaşım bir sen kaale almışsın beni.yaşamayan bilmezmiş.dr a gittim bugün yazz diye bir ilaç verdi.6 ay kesintisiz kullan dedi. laparoskopiyle içindekiyapışıklıkları temizletmelisin dedi.kistler dağılınca iç organlar yapışır canın yanar dedi.bugün ilaca başlıycam.inşallah güzel haberlerde buluşuruz
 
benim bildiğim çikolata kisti ultrasonda görünmüyo daha içerde ve laparoskopiyle görülüyo..ama umarım senin dediğin gibidir ve kurtulmuşundur.
 
çok geçmiş olsun ama sakın yapışıklıkları ihmal etme ablam yeni ameliyat oldu bağırsaklarına kadar yapışmış ihmale gelmez
 
X