Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar merhaba 11 haftalık hamileyim ve iki gündür idrarımı yaptıktan sonra çikolata renginde akıntım oluyo normalmi değilmi aklım takıldı ve çok korkuyorum.4 güğn önce kontrole gittim ve hiç bi sorun yoktu napıcam ben
Kızlar merhaba 11 haftalık hamileyim ve iki gündür idrarımı yaptıktan sonra çikolata renginde akıntım oluyo normalmi değilmi aklım takıldı ve çok korkuyorum.4 güğn önce kontrole gittim ve hiç bi sorun yoktu napıcam ben
Canim hemen doktora git bendede aynisi oldu kese disi kanama vardi iki ay yattim ihmal etme belki bise yoktr ama risk alma hemen git doktora geçmiş olsun inşallah bise yoktur bebgini saglikla kucagina almayi nasip etsin allahım