Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şenizallahhhhhhh çikolataa bayılırm sositososito
akşam yapmazsam olmaz.şekerini 1 çay bardağı koysam biz az şekerli severiz ailecek
eline sağlık Libyana abla yerimseniben
Rica ederim ozde-01,umarım damak tadınıza uyar,canım..Cevabınız için teşekkür ederim.
Şeker ve nutella miktarını azaltarak en kısa zamanda deneyeceğim.
off bacım bu ne böyle yahu
bayılırım nutellaya
hemen denemem lazım
ama o yanda duran küçük şeyler ne öyle ben onlardan istiyore
gelirken cebine at 10.20 tane :icecream:
Afiyet olsun,teşekkürler gülüm.ellerine sağlık...
Aman Allahıııım Nutella kavanozunun içinde yüzmek isteyen bir çikolata delisi olarak öldüm bittim hemen yapmam lazım cokacimcoook
Afiyet olsun,teşekkürler gülüm.
:asigim:
Ouyy Pasaklı Minikim de gelmiş..
Gel seninle çikelata canalı olalım,
beraberce kavanozlara dalalımsempatiksalakcinni
Doymayalım bıkmayalım,
soluğu supanglelerde alalımdelikafadulden
:1hug:ellerine sağlık libyanacım..ben de bir tatlı canavarı , özellikle; kakaolu-çikolatalı sütlü tatlı canavarı olarak muhakkak deneyeceğim inşaAllah...emek verip, bizleri de güzel tariflerinden mahrum etmediğin için çook teşekkürler..
a.s.tum nutellacılar burda galıba kaydirigubbakcemile2
gunde 1 kafonos yıyebılıtem varsempatiksalakcinni
deli gıbı sevıyom :icecream:
bu tarıf tam benlıkkkkkk
tesekkurler lıboş:asigim:a.s.
Şenizaman allahimakannehir
olumunekankayizsmileay hadi olalım olalım nutella canavarı olalım çikileta canavarı olalım liboooş sempatiksalakcinni
bana hayır diyemeyeceğim teklifler sunuyorsun cokacimcoook :roflol:
bugün kısmet olursa yapacağım bunu yarın misafirlerim var çaya :lepi:
:1hug: Afiyet olsun eksik olma Kraliçeciğim,minikim..ayyyyyyyyyyyyyy akannehir akannehir akannehir
çok güzel görünüyo şekerimmm
maharetli dostum eline koluna sağlıkkk
:lepi: :lepi: :lepi:
Oyy.Ellerine sağlık Pasaklım benim!Libyanacım harika bir tarifti bayıla bayıla yedik supanglemizi tarif için teşekkürler
Ama fotoğraflarını çekemeden bitti cokacimcoook
inşallah bi daha ki yaptığımda servis yapmadan önce fotoğraflarını çekeceğim :lepi:
canim cekti, ellerin saglik cok güzel görünüyor :)
Tabi normalde kek de koyulur altına ince bir dilim,hazır keklerden de istifade edebilirsiniz gülüm.meslektaşım eşimin memleketinde bir pastanede bunu süperötesi yapıyolar ve içine ince bir dilim kek gibi bir şey ilave ediyorlar sanki çikolatanın bir süre sonra bayan tadını biraz olsun azaltıyor ben öyle denemeyi düşünüyorum ama nasıl bir kek olmalı bilemiyorum kalın olursa tadını bozarCADIARZU
Royall'im bazen oluyor öyle,nice güzel tarifler var arkadaşlarımızdan,hangisine bakacağımızı şaşırıyoruz maşallah..ben nasıl kaçırmışım bu güzel tarifi yaaa, tarif defterime ekledim en kısa zamanda deneyecem ,ellerine emeğine sağlık libyana ....iyiki En iyi sonuç ve övgü aldığınız forumuna eklemişsin bu tarifi arkadaşım..
:) Ahh süper ya Hu..amanın şimdi yaptım ben bunu ılımalarını bekliyorum buzdolabına koycam ama tencerenin dibini sıyırdım amanın amanın mutlaka yapın bayıldım kulaklarımdan bile mutluluk fışkırdı Allah razı olsun libyanacım senden. bu arada ben nutella yoktu çokokrem koydum birde baktım paketin dibinde bırakmaktansa deyip kakaonun paketinin hepsini boşalttım opuyorumnanaktanalkisalkisalkis öpüyorum sizi çok sevgi doluyum çabuk soğusun yiceeemsempatiksalakcinni HAE
olumunekankayizsmileevde bi sürü küçük ambalaj nutella vardı,hepsini tüketmek için ideal tarif..bu hafta denerim inşallah,ben bu tarifi..ellerine sağlık..
kaydirigubbakcemile5evet özellikle regl dönemlerindeki çikolata krizleri için birebir. içine meyve yada bisküvi koyup buzdolabına koymanızı öneririm biraz tadını kessin diye
Eksik olmayın gülüm kolay gelsin..süper ötesi yaa görüntü hele ye beni ye beni diyo.. :) kesinlikle deniycem.. çok teşekkürler tarif için.. ellerinize sağlık...
Ağzımın akan sularını silmek için bi peçeten var mı Libyanacım yaaa.. Bu nasıl bi güzellik yahu....cokacimcoook