Çikolata yemek öpüşmekten 4 kat zevkliymiş

selinns

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
204
2
96
İstanbul
Çikolata yemek öpüşmekten 4 kat zevkliymiş
Çikolata yemenin öpüşmekten daha fazla heyecan ve zevk verdiği ortaya çıktı. Middlesex Üniversitesi’nin çiftler üzerinde yaptığı araştırmaya göre, çikolata ağızda erirken alınan zevk, öpüşmenin verdiği zevkin tam dört katı. Çikolata kalp atışlarını iki katına çıkarıyor ve beyinde heyecan dalgası yaratıyor. Araştırmada, çikolatanın ağızda eridiği anda yarattığı etkiyi saptamak amacıyla, kalp ve beyindeki hareketleri izlemek için gönüllüler bazı cihazlara bağlandı. Araştırma sonucunda, çikolata yemenin beyni öpüşmeye göre daha aktif hale getirdiği, kalp atışlarının dakikada 60’tan 140’a çıktığı belirlendi.

Akşam

bence deeee....:)))
kücükken hayalim ici cikolata dolu bir kazana düsmekti :)))
ee büyüyünce anliyorsun kazan kadar bir popoya sahip olunacagini ama is isten gecmis oluyor:)))
yinede dünya bir yana cikolatalarim bir yana

sanmam ........
ikisinin bana verdiği haz çok daha farklı ve çok daha çekici ...
ikiside bırakılamayacak kadar tutkulu ve sürükleyici.....

bence deeee....:)))
kücükken hayalim ici cikolata dolu bir kazana düsmekti :)))
ee büyüyünce anliyorsun kazan kadar bir popoya sahip olunacagini ama is isten gecmis oluyor:)))
yinede dünya bir yana cikolatalarim bir yana

bence deeeeeeeeee :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

o gönüllüler halt etmiş bence,yada sevdikleri aşık oldukları insanla öpüşmemişler derim

katilmiyorum!!!
ben sevgilimle öpüştüğümde zaman duruyor, dizlerim çözülüyor..
böyle etki yapan çikolata var mı??

çikoLataaa .. ahh ne tatLı şey oo
ama sevgiLimLe öpüşmekk o başkaa kıyasLanmaz biLe çikoLatayLa ..
ama çikoLatayı yiip de öpüşsek hoş omas mııı :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…