semaveela hayallerim doğdu Kayıtlı Üye 23 Şubat 2009 2.560 5 158 44 Diğer 15 Ekim 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi semaveela #1 çok kolay ve lezzetli bir tarif 1 paket çikolata sos 2 bardak süt 2 paket kakaolu hazır kek 1 paket hindistan cevizi çikolata sosu 2 bardak sütle pişirelim 2 paket kakaolu keki rondoda un gibi olana dek çekelim çikolata sosla çekilmiş keki karıştırıp yarım saat dolapta bekletelim bir tepsiye hind.cevizini dökelim hamurdan parçalar kopartıp ceviz büyüklüğünde yuvarlayalım yuvarladığımız topları hind.cevizine bulayıp servis tabağına dizelim
çok kolay ve lezzetli bir tarif 1 paket çikolata sos 2 bardak süt 2 paket kakaolu hazır kek 1 paket hindistan cevizi çikolata sosu 2 bardak sütle pişirelim 2 paket kakaolu keki rondoda un gibi olana dek çekelim çikolata sosla çekilmiş keki karıştırıp yarım saat dolapta bekletelim bir tepsiye hind.cevizini dökelim hamurdan parçalar kopartıp ceviz büyüklüğünde yuvarlayalım yuvarladığımız topları hind.cevizine bulayıp servis tabağına dizelim
semaveela hayallerim doğdu Kayıtlı Üye 23 Şubat 2009 2.560 5 158 44 Diğer 15 Ekim 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi semaveela #2
hatic22 aşığımmmmm Kayıtlı Üye 25 Ocak 2010 3.019 0 356 Konya 15 Ekim 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi semaveela #3 hıııımmmmm nefis görünüyor ellerine sağlık yenmeyen kekler için iyi bi yöntem olabilir:)
semaveela hayallerim doğdu Kayıtlı Üye 23 Şubat 2009 2.560 5 158 44 Diğer 15 Ekim 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi semaveela #4 kesinlikle bende yenmeyen kekleri buzluğa atardım eskiden çıkarıp bundan yapardım ama tabi canım çekince kek yoksa hazırıda pratik oluyor
kesinlikle bende yenmeyen kekleri buzluğa atardım eskiden çıkarıp bundan yapardım ama tabi canım çekince kek yoksa hazırıda pratik oluyor