- Konu Sahibi Yagmur9248
-
Etkisi ne kadar sürüyor parlama aydınlık oluyor museldie ataşehir de muhteşem ikili diye bir uygulama var hydrafacial altın iğne somon DNA yapıyorlar ben bayağı memnun kalmıştım.
Paris isiltisi yaptirmistim ben Aralik ayinda bitti 3 seans. Ben memnun kaldim. Nem ve isilti verdi. Solgunlugu gitti. Arastir istersen.Cildim esmere yakın çok esmer değilim açık tenlide değilim ama çok soluk cildim. Cildi canlandıracak uygulamalar var mı? Mezoterapi gençliş aşısı vs. Görüyorum ama nedir bilmiyorum. Cildim de leke yok 28 yaşındayım. C vitamini kullandım ama işe yaramıyor. Daha parlak bir cikt için yaptırabileceğim medikal bir uygulama var mı?
Nerede yaptırmıştınızParis isiltisi yaptirmistim ben Aralik ayinda bitti 3 seans. Ben memnun kaldim. Nem ve isilti verdi. Solgunlugu gitti. Arastir istersen.
Nisantasinda bir doktor kliniginde. Her yer yapiyor ama. Cok mucize beklemezseniz tatmin edici sonucu. Ben devam etmeyi dusunuyorum. Yilda 1 seans seklinde.Nerede yaptırmıştınız
Paris ışıltısını 4 seans şeklinde yaptırdım. Ve gerçekten çok memnun kaldım. C vitamini ben de kullanmıştım. Bende de erki etmedi. Ama memnun kalan çok insan da var.Cildim esmere yakın çok esmer değilim açık tenlide değilim ama çok soluk cildim. Cildi canlandıracak uygulamalar var mı? Mezoterapi gençliş aşısı vs. Görüyorum ama nedir bilmiyorum. Cildim de leke yok 28 yaşındayım. C vitamini kullandım ama işe yaramıyor. Daha parlak bir cikt için yaptırabileceğim medikal bir uygulama var mı?
Hangi kollajen acabaBir de bence kolajene de başlayın içmeye cildinizde farkı göreceksiniz
Ben collagen paris kullandım iyiydi, ama şuan solgar hap formülde kullanıyorum o da gayet güzel paris olan likittiHangi kollajen acaba
minaz estetik beylikdüzü’nde gençlik aşısı yaptırdım ilk seansta fayda gördüm, herkes sende bir değişiklik var ama ne dedi. Çenemde iki tane leke vardı. Geçti bakalımCildim esmere yakın çok esmer değilim açık tenlide değilim ama çok soluk cildim. Cildi canlandıracak uygulamalar var mı? Mezoterapi gençliş aşısı vs. Görüyorum ama nedir bilmiyorum. Cildim de leke yok 28 yaşındayım. C vitamini kullandım ama işe yaramıyor. Daha parlak bir cikt için yaptırabileceğim medikal bir uygulama var mı?
dermapen eğer dışarı çok fazla çıkmıyorsanız yani güneş altında çok bulunmayacaksanız her mevsim yaptırabilir diye biliyorumBen paris ışıltısını 2 kere yaptırdım hiç memnun kalmadım galiba ondan memnun kalmayan nadir insanlardanım
Daha sonra prp yaptırdım ondan sonra herkes cildine ne yaptırdın? İşte cildin mermer gibi falan dediler ama acıyor o kadar iğneşimdi gene istiyorum ama 2 ameliyat oldum tahammülüm kalmadı acıya ağrıya sanırım mevsmi geldiğinde dermapen, her mevsimde prp, biyolojik lifting inne aqua öneririm mezoterapi olarak
Ben Mermaid Collagen kullanıyorum, tüm ürünlerinde 7500 mg balık kolajen var. Mix Collagen ile başladım, kolajenin yanında hyaluronic acid, biyotin, c vitamini ve mineraller de var içindeHangi kollajen acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?