• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cildiim ...:(((((((

Yüzüne her duyduğun şeyi sürme .. Arkadasimla ayni sorunumuz vardi ben doktoru dinledim o ne bulduysa surdu düzeldi.cildimiz ama onun kilcal damardan tut izlere kadar kalici.sorunlar oluştu yüzünde..

Doktora.gittiğinde temizleme jeli sabun nemlendirici içinde oneride bulunmasini iste...

Yüzünü güneşten koru... Ve çikan sivilcelerine mutlaka ilaçla müdahale et yoksa iz kalir bu yüzden en kisa zamanda doktora git..

Ayrıca sivilce tedavisi sabir ister... Hemen geçmesini pürüzsüz cilt bekleme...

Canim tekrardan doktora git cilt bu baska biseye benzemez

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba ben 17 yasindayim.yani cildimde sivilcelenme sorunu var cok kotu degil ama her yerde var maalesef sivilce.kirmizi putur putur.ozellikle anlimda kucuk kucuk birazi daha cikmamis olan sivilceler var.biktim artik bu durumdan denemedigim yol kalmadi,cildiyeye gittim ilac verdi bitene kadar kulllan dedi.kullanirken hersey guzeldi sivilcelerim gitmisti ama ilac bitti yeniden basladi:((( ben omrumun sonuna kadar bu ilacimi kullanicam dedim bende.denemedigim yol kalmadi.limon,maya,meyve kabuklari falan ama yok.4 gun once avm lerde acikta satilan buyuk tezgahlarda bitkisel sabunlar oluyo ya arkadasim ablam kullaniyo aknelerine iyi geldi dedi 5 tl ydi bende aldim ama sivilcelerim azdı resmen koca koca ciktilar.suan aynaya bile bakmak istemiyorum.sizce birakayim mi? Yoksa deri altindaki sivilceleri de cikarip kokten mi bitiricektir, bir sure daha kullanayim mi bunu.bir de internnette sirkeyle su karisimini pamukla yuze surunce cok iyi geliyomus sivilcelere ve lekelere.onu deneyen var mi denemeli miyim sizce.ust uste cok sey yuzume suren biri degilim yanlis anlasilmasin kullandigimda duzgun bir bicimde kullaniyorum.bu arada sivilceler icin sizin tavsiyeniz varsa cokk mutlu olurum

kardesımın yuzude ılerı sevıye dısa dogru ıltplı ve kırmızı sıvılceydı annlatamam cok korkunc ve kotuydu

ankarada meshur ıstanbul baharatcısı zafer celebı var

babaennesının tarıfı bı toz verdı bole kımyon gbı rengı vardı neyse gunde bır kez suya koyup bır bardk ıctı ıkı ay sonunda bısı kalmadı

Kesin gidicem.cok tesekkur ederim.peki dahiliyeye ilk gittigimde kan mi alicaklar.bir de tedavi suresi nasil oluyo yani ilacmi kullanicam.bilginiz varsa bilgilendirirseniz cok mutlu olurum.

Sizce saglik ocagina mi gitmeliyim yoksa ozel hastanemi dahiliye daha iyidir

Saglik ocaginda dahiliye olmaz ya devlete gidin ya ozele cildiyeye gidin evet tahlik alirlar duruma gore sekillenir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tüylenmende var mı?
sivilce,adet görememe beni biraz düşündürdü.belki pco sorunun vardır? mutlaka doktora git.tahlilerini ver.hormonlarına baktır.jinekolojiyle ilgilide olabilir durumun.

Dahiliye gidip ne diycem? Yani gidince kan falan mi alicaklar ne yapicaklar

alerjim olup olmadığını öğrenmek istiyorum çok sivlce çıkıyo cldiyecilerin verdiği bi işe yaramıyo diceksin o da seni yönlendiricek.
ayrıca kadın doğuma gidip adetinin 2. 3. gününde hormon testi yaptırırsan hormonlarla ilgili bir durum olup olmadığını da öğrenirsin..
sivilcesi çok olan kişiler böyle yapıyor..

canım ergenlik sivilcelerin olabilir zamanla geçecektir geçmezsede zaten kesin tedavisi var artık benmde yanaklarımda alnımda burnumda kocaman kocaman çıkardı ağlardım hiç geçmeyecek zannediyodum çünkü yanaklarımın tamamı sivilce doluydu çok kötüydü ama geçti onlar azalacaktır zamanla her zaman o şekil olursa tedavi olmalısın zaten yağlı yiyeceklerden sakın yağ yüzünü delik deşik ediyo insanın ama emin ol o zamanlar kimse senin sivilcene bakacak durumda olmuyo herkeste oluyo çünkü

birde kükürtlü sabunun iyi geldiğini ve maden suyuyla yüzünü yıkayınca çok iyi geldiğini biliyorum bir dene istersen canım birde beyaz sade sabunla cildini masaj yaparak böyle bastıra bastıra yıka her zaman sabah akşam azaldığını göreceksin cildin zaten yağlı nemlendirici kullanma benim tavsiyelerim bunlar sen bilirsin

Son düzenleme:
Merhaba ben 17 yasindayim.yani cildimde sivilcelenme sorunu var cok kotu degil ama her yerde var maalesef sivilce.kirmizi putur putur.ozellikle anlimda kucuk kucuk birazi daha cikmamis olan sivilceler var.biktim artik bu durumdan denemedigim yol kalmadi,cildiyeye gittim ilac verdi bitene kadar kulllan dedi.kullanirken hersey guzeldi sivilcelerim gitmisti ama ilac bitti yeniden basladi:((( ben omrumun sonuna kadar bu ilacimi kullanicam dedim bende.denemedigim yol kalmadi.limon,maya,meyve kabuklari falan ama yok.4 gun once avm lerde acikta satilan buyuk tezgahlarda bitkisel sabunlar oluyo ya arkadasim ablam kullaniyo aknelerine iyi geldi dedi 5 tl ydi bende aldim ama sivilcelerim azdı resmen koca koca ciktilar.suan aynaya bile bakmak istemiyorum.sizce birakayim mi? Yoksa deri altindaki sivilceleri de cikarip kokten mi bitiricektir, bir sure daha kullanayim mi bunu.bir de internnette sirkeyle su karisimini pamukla yuze surunce cok iyi geliyomus sivilcelere ve lekelere.onu deneyen var mi denemeli miyim sizce.ust uste cok sey yuzume suren biri degilim yanlis anlasilmasin kullandigimda duzgun bir bicimde kullaniyorum.bu arada sivilceler icin sizin tavsiyeniz varsa cokk mutlu olurum

bebek pudrası sür yüzüne kesinlikle etkili

Back
X