Kızarıklık ama sivilce lekesi şeklinde kizariklar varKaç yaşınızdasınız? Kızarıklıklar neden oluyor cildiniz hassas ve kılcal damarlar mı yakın yoksa başka bir sebebi mi var?
Fondöten sürmeyi bırakın daha beter hale gelir. Cildiyeye gitmeniz en akıllıcası olur. Burada söylenenler size iyi gelir mi kimse bilemez. Cildiniz yağlı mı kuru mu ne gibi bir problemi var buna göre öneriler değişir. En basitinden cildiyeye gidene kadar her sabah ve akşam zeytinyağlı sabun ile yıkayabilirsiniz. hem nemlendirme hem derinlemesine temizlemek için yıkadıktan sonra kayısı yağı ile silebilirsiniz. Cildinizde iyileşme sağlamaz muhtemelen sadece kötüye gitmesini önler. Gerisi cildiye ile hallolmalı çünkü ilaç kullanmanız gerekecektirKızlar benim cildim çok kötü böyle kırmızı kırmızı lekeli. Hep fondoten suruyorum evde bile bu yüzden delik delik olmaya başladı. Cildim için arayışa girdim birşeyler yapmak istiyorum amaa öyle pahalı setler felan değil temizleme jelleride bilmiyorum bu cildimde ise yarar mıama böyle bebek gibi cildim olsun istiyorum bu yasima kadar hiç öyle olmadı bana kesin çözümler gerek ne onerirsiniz ne kullanayim? Esimde kil maskesi kullan dedi berber arkadaşı var ondan alacak argan yağlı olandan galiba kullanıp ise yarayan oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?