Cilt Bakımı Ürünleri Cildim için birşeyler önerin :(

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

1mirac

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2016
5.098
4.177
173
Kızlar benim cildim çok kötü böyle kırmızı kırmızı sivilce lekeli. Hep fondoten suruyorum evde bile bu yüzden delik delik olmaya başladı. Cildim için arayışa girdim birşeyler yapmak istiyorum amaa öyle pahalı setler felan değil temizleme jelleride bilmiyorum bu cildimde ise yarar mı :KK43: ama böyle bebek gibi cildim olsun istiyorum bu yasima kadar hiç öyle olmadı bana kesin çözümler gerek ne onerirsiniz ne kullanayim? Esimde kil maskesi kullan dedi berber arkadaşı var ondan alacak argan yağlı olandan galiba kullanıp ise yarayan oldumu(buarada yeni doğum yaptim)

Son düzenleme:
Kaç yaşınızdasınız? Kızarıklıklar neden oluyor cildiniz hassas ve kılcal damarlar mı yakın yoksa başka bir sebebi mi var?

Arkadaşımda vardı aynı sorun. Yanakları sürekli kırmızıydı. Sonra yüzüne yayılmaya başladı. Tedavi görüyor şuan gayet iyi.
Bazı özel ilaçları da var ama aşırı pahalı değil.
İyi bir cildiye doktoruna görünün. Bakım setleriyle düzelmez.

Kızlar benim cildim çok kötü böyle kırmızı kırmızı lekeli. Hep fondoten suruyorum evde bile bu yüzden delik delik olmaya başladı. Cildim için arayışa girdim birşeyler yapmak istiyorum amaa öyle pahalı setler felan değil temizleme jelleride bilmiyorum bu cildimde ise yarar mı :KK43: ama böyle bebek gibi cildim olsun istiyorum bu yasima kadar hiç öyle olmadı bana kesin çözümler gerek ne onerirsiniz ne kullanayim? Esimde kil maskesi kullan dedi berber arkadaşı var ondan alacak argan yağlı olandan galiba kullanıp ise yarayan oldumu
Fondöten sürmeyi bırakın daha beter hale gelir. Cildiyeye gitmeniz en akıllıcası olur. Burada söylenenler size iyi gelir mi kimse bilemez. Cildiniz yağlı mı kuru mu ne gibi bir problemi var buna göre öneriler değişir. En basitinden cildiyeye gidene kadar her sabah ve akşam zeytinyağlı sabun ile yıkayabilirsiniz. hem nemlendirme hem derinlemesine temizlemek için yıkadıktan sonra kayısı yağı ile silebilirsiniz. Cildinizde iyileşme sağlamaz muhtemelen sadece kötüye gitmesini önler. Gerisi cildiye ile hallolmalı çünkü ilaç kullanmanız gerekecektir

- İlaç tavsiyeleri konusunda çokça şikayet alıyoruz.

Lütfen sitenin bu veya herhangi bölümünde bitkisel dahil hiçbir ilaç tavsiyesinde bulunmayınız.
Unutmayınız, ilaçlar eş, dost, ahbap önerisiyle kullanılmaz, arkadaşınıza doktor tarafından reçete edilmiş ilaç sizde ciddi sağlık sorunlarına ve yan etkilere sebep olabilir.

Doktora danışmadan kullanacağınız her ilaç sağlığınızı riske sokacaktır.

Yendi doğum da yapmışsınız,Allah muhafaza,doktora gidin lütfen
Mune Mune @Margarikotin

Ne buradan ne disaridan hicbir öneri istemeyin de uygulamayin da.
Doktora gidin o en dogru çözümü bulacaktir zaten.
Ayrica artik fondoten sürmeyin.

Kil maskesinin bende cok yararli oldugunu duydum. Hergün düzenli temizleyip yikiyormusunuz?
Ben herzaman ictigim bitki caylarinin torbalarini atmaz hatta bazen buzluga koyardim iyi gelirdi

Cildin e fondoteni artik kullanma cildin iyilesmeden cünkü acik noktalarda iceri girip dahada kötü yapabilir.-

Hic 1 sey surmeyin cildinize.eczanede nilera marka sabunlar var cilt tipinize uygun olani alin sabah aksam yıkayin
Hakiki ev yapimi (organik seyler yapan egeli ablalar var)kantron yagi temin edin.parmak uclarinizla aksamlari surun guzelce
Makyaj anlayisiniz 1 sure kalem rimel ruj olsun
Cildinizi biraz yalniz birakin

Hic 1 sey surmeyin cildinize.eczanede nilera marka sabunlar var cilt tipinize uygun olani alin sabah aksam yıkayin
Hakiki ev yapimi (organik seyler yapan egeli ablalar var)kantron yagi temin edin.parmak uclarinizla aksamlari surun guzelce
Makyaj anlayisiniz 1 sure kalem rimel ruj olsun
Cildinizi biraz yalniz birakin

Kız kardeşim kendini bildi bileli hep akneli sivilcelere mücadele halinde. Gitmediği Dr kullanmadığı ilaç, Krem, temizleyici kalmadı. Kimi tesir etti ama ilaç bitince tekrar başladı. En son yirmi küsur yıllık eczacimiz ona bi sabun önerdi ve onu kullanıyor. Sonuç, belki son on yıldır yüzünü o kadar güzel ve pürüzsüz gormedim. İsmi imex akne sabunu. 25-26 lira bi şey sanırım fiyatı. Denemekten zarar gelmez.

Yaz aylarında bari kullanmayın fondöten

Çok uzun süreli kullanınca delik delik yapıyor

Ben önemli bir yere gitmiyorsam sadece göz çevresinde kullanıyorum açıkçası

Evdeyken neden fondöten sürüyorsunuz?

Böyle havasız kalmış, nefes alamıyor gibi olmuyor musunuz?

Bu arada cilde en güzel temizlik su ve sabun

Yine de bir cildiye uzmanı ile görüşün bence

Belki hormonal bir sorundur

Merhaba,
İlk önce acilen fondöteni bırakmalısın,günde en az 2 litre su içmelisin, çikolata,cips,kola,kızartma bunlardan uzak durmalısın ve her gün bir tencereye su içinede nane ( kuru yaş farketmez ) kaynat kaynadıktan sonra 15 20 dk kadar buharına yüzünü tut başınıda havluyla kapatırsın böyle yüzünden akacak terler , başını kaldırır kaldırmaz kağıt havluyla hızlıca kurulayıp önceden hazırladığın karışımı yüzüne süreceksin kuruyana kadar gülmek , konuşmak yok kuruduktan sonra ılık suyla yıka dene 1 ay sonunda cildin ciddi şekilde düzelmiş olacak inşallah.
Karışım : cilt yağlı ise ;
Yumurta akı ve limon suyu
Kuru ise ;
Yumurta sarısı ve limon

Bu karışımı göz çevresi hariç süreceksin.

Aynı sorunu bende yaşıyorum ürünle duzelicek bişey dEğil sivilcé izleri suan shiseido kullanıyorum set olarak ondan önce ddf cildiye kremleri ilaçları her türlü şeyi kullandım ruhankutan da kullandım kisacasi tek çözüm iyi bir güzellik merkezi doktor işletmecisi olan lazer tedavisi 3 seansda kesin çözüm

Back
X